Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor voordeur tochtvrij maken:

Voordeur tochtvrij maken

Ik wil graag een klus laten uitvoeren betreffende mijn voordeur. Deze laat tocht door en zou graag tocht vrij willen maken. Het gaat om 1 voordeur.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voordeur tochtvrij maken uit heel Nederland:

Voordeur tochtvrij maken

Mijn woning voordeur heeft rondom veel openingen waardoor er veel wind en kou binnenstroomt. Kan er wat aan gedaan worden.

Voordeur tochtvrij maken

Het tocht heel erg bij onze voordeur. Ik zou graag willen dat dit tochtvrij wordt gemaakt. Ook zou ik willen dat de vakman nagaat óf en waar meer in het huis veel tocht vandaan komt en onnodig energie wordt verloren.

Deuren, ramen en kozijnen tochtvrij maken

Wij willen graag ons appartement dat op de 2e verdieping ligt, tochtvrij laten maken. Het tocht vooral bij de voordeur en bij alle 4 de ramen. Deze zijn al voorzien van een tochtstrip, maar op een of ander manier komt er toch nog tocht langs. Wij hopen dat iemand ons kan helpen ons huis snel tochtvrij te maken.

Tochtstrip en extra rubbers plaatsen bij voordeur

Ik zou graag extra rubbers willen laten plaatsen bij de voordeur. De voorkant van het huis heeft vrij uitzicht, dus daardoor veel tocht en wind. Ook is de brievenbus niet volledig tochtvrij. Wie kan mij helpen met deze klus?

Houten voordeur tochtvrij maken

Ik wil graag mijn houten voordeur tochtvrij maken. Plaatsen van materiaal tegen de tocht (onder andere een borstel plaatsen aan de onderkant van de deur en aan de bovenkant een V-strip).

Achterdeur vervangen en deurkozijnen repareren

Wij willen graag de achterdeur vervangen, de voordeur tochtvrij maken en opnieuw afhangen, reparatie van deurkozijnen voor en achter in verband met houtrot. Tevens aanpassing van het kozijn in de badkamer. In de badkamer hebben een vast raam met dubbel glas en een ventilatierooster. We willen het vaste glas vervangen voor een raam dat open kan.

Voordeur tochtvrij maken

Voordeur tocht enorm, wie kan deze voor ons tochtvrij maken? De deur sluit wel gewoon goed. En dit graag zo spoedig mogelijk.

Voordeur tochtvrij maken

Betreft de voordeur van mijn nieuwbouw woning, deze dient tochtvrij gemaakt te worden. Graag op korte termijn.

Kozijn en voordeur in 2 delen plaatsen

Ik wil graag een geheel nieuwe voordeur in 2 delen (duodeur) inclusief nieuw kozijn laten plaatsen. Het formaat is ± 100 x 215 cm. Het geheel (deur, onder- en bovendorpels en stijlen) dienen geheel gemonteerd en tochtvrij afgehangen te worden met veiligheidsbeslag en mat glas.

Voordeur tochtvrij maken

Onlangs heb ik een nieuwe voordeur laten hangen. Hij sluit echter niet helemaal af en ik zou graag tochtstrips in het kozijn ingefreesd willen hebben.