Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zand cement dekvloer:

Zand cement dekvloer

Er moet op ongeveer 65 vierkante meter een zand-cement dekvloer worden gestort op mijn huidige vloerverwarming.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zand cement dekvloer uit heel Nederland:

Buitenmuur metselen

Ik wil metselwerk laten uitvoeren op de fundering. Eerst moet er 13 m2 meter gemetseld worden en een paar weken later verder opmetselen van nog eens 64 m2. Ik zorg voor de stenen, cement en het zand.

Oud-Hollandse tuintegeltjes in cement leggen

Ik wil mijn tegeltjes in zand met cement laten leggen. Ongeveer 21 vierkante meter.

Zandcementvloer aanbrengen

Ik wik graag een zand cement vloer laten aanbrengen van 45 vierkante meter en 2 centimeter dik. Het net aangebracht worden over 14 mm vloerverwarming tbv een aan te brengen pvc vloer. Kunt u mij hiervoor een passende offerte voor aanbieden?

Vloertegels op een zandcementvloer aanbrengen

4 m2 vloertegels leggen met een zand-cement dekvloer (deze moet er nog in gelegd) erbij met afschot naar douche instap. Betegelen van de muren circa 6.5 m2 instapdouche.

Tuin opnieuw aanleggen

Renovatie van een volledig schots en scheef met natuursteen bedekte tuin van 9 x 5,5 meter. Er staat een schuur op van 2 x 3 meter. Ondergrond voorzien van beton of cement zodat er geen onkruid meer doorheen kan groeien en het zand niet wegspoelt. Dat is nu namelijk wel het geval.

Aanbouw en garage metselen

Ik zoek een metselaar voor het metselen van een aanbouw (2.5 x 7 meter) en een garage (5 x 3 meter). Het gaat om 4000 stenen, die zijn besteld. Evenals zand en cement.

Zand cement vloer egaliseren

Ik wil een zandcementvloer laten egaliseren ter behoeve van het aanleggen van een lijm pvc vloer. Het verschil in de vloer is maximaal 5 mm. Het gaat om een vloer van 120 m2 verdeeld over 3 verdiepingen.

Grindvloer laten leggen

In januari 2018 wordt er op de begane grond een zand cement vloer gestort. Hierover heen zou ik graag een grindvloer laten leggen. De oppervlakte van de vloer is 85 m2.

Zand cement vloer egaliseren

In onze kelder moet de vloer netjes glad worden gemaakt. Er ligt nu al een betonvloer, maar deze is niet mooi glad afgewerkt en we willen als de vloer glad is afgewerkt er vinyldelen op leggen, zodat de vloer schoon te houden is en niet meer stoft. Het gaat maar om een klein oppervlak van ongeveer 5 m2. Goed bereikbaar. Deze ligt slechts 60/70 cm onder het maaiveld.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij hebben een nieuwe woning aangeschaft en beneden ligt een plavuizen vloer op vloerverwarming. De plavuizen moeten eruit, de vloerverwarming mag blijven. De vloerverwarming ligt in zand/cement gestort, de plavuizen zijn daarop gelijmd. Ongeveer 40-45 m2. Na het verwijderen van de plavuizen willen we er een laminaatvloer op leggen. Graag ontvang ik van u een voorstel, inclusief afvoer en eventuele stelposten. Werkzaamheden moeten in de week van 8 januari gebeuren.