Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hordeur plaatsen:

Hordeur plaatsen

Graag laat ik een hordeur plaatsen, begane grond. Hordeur dient nog te worden aangeschaft. Zie link hordeur van de Gamma. -rolhordeur-600-serie-roomwit-105x215-cm/p/B543883? Sg=a
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hordeur plaatsen uit heel Nederland:

Plissé hordeur inmeten en plaatsen voor kunststof deur

Graag zal ik een rol hor deur willen laten plaatsen

Lampen en horren plaatsen

Ik wil graag een 4 lampen laten ophangen, tevens 1 hangend spotje laten repareren deze lijkt altijd elektriciteit te krijgen (bij uit-stand toch zacht licht). Ik wil graag 3 hordeuren laten plaatsen aan de buitenzijde van de kozijndeuren en 1 schuifbare hordeur. Tot slot wil ik graag drie deuren en kozijnen laten aanpassen zodat hier een kiepmogelijkheid wordt gerealiseerd. Blijkbaar is het beslag hier voor juist en kan dit middels een extra scharnier worden gedaan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hordeur plaatsen

Ik wil graag 1 hordeur (Bruynzeel s800) plaatsen op mijn achterdeur op de begane grond. Ik heb de hordeur al aangeschaft.

Hordeur plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een hordeur, merk Bruinzeel.

Hor plaatsen

1 hordeur gekocht. Moet geplaatst worden. Standaard afmetingen.

Hordeur plaatsen in een aluminium kozijn

We willen graag een hordeur laten plaatsen in dagkant van aluminium kozijn. Bruynzeel 1 meter breed en 2.29 hoog. De hordeur moet 0.80 x 2.18 meter worden.

Plissé hordeur inmeten en plaatsen voor aluminium schuifpui

Ik heb nog geen hordeur gekocht. Graag inmeten en plaatsen. Samen kijken welke hordeur geschikt is.

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Hordeur plaatsen

Het gaat om een hordeur uit de Bruynzeel 400 serie. De hoogte 215 is goed, maar de breedte is bij ons 94/95 cm. Kan u hem dan toch plaatsen? De hordeur is nog niet gekocht.

Scharnierende hordeur plaatsen

Er moet een hordeur geplaatst worden op een houten kozijn. Het gaat om een scharnierende deurhor. Deze heb ik al aangeschaft. Het gaat om een standaard deurhor van Bruynzeel maar ik denk dat de hor wel bijgesneden moet worden. Wie kan mij helpen? Wij kunnen het niet zelf.

Partners

Partners van Casius