Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hordeur plaatsen:

Hordeur plaatsen

Graag laat ik een hordeur plaatsen voor de begane grond. Hordeur dient nog te worden aangeschaft. Zie link hordeur van de Gamma. De hordeur is 105 bij 215 cm. Het gaat om een gewone deur.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hordeur plaatsen uit heel Nederland:

Hordeur voor een brede schuifpui plaatsen

Ik wil een goede kwaliteit plise hordeur laten plaatsen, in een schuifpui. De afmetingen zijn 175 breed en 225 cm hoog. In het kozijn onder dorpel is schuin. Belangrijk leveren op zeer korte termijn.

Hordeur plaatsen

Wij zouden een hor deur geplaatst willen hebben. De hor moet geplaatst worden bij een schuifdeur. De maten zijn ongeveer 210cm hoog en 130cm breed.

Horren en hordeur laten plaatsen

Wij zijn op zoek naar twee inzethorren voor op twee slaapkamers. Per kamer betreft het 1 kiepraam dat hoog en smal is. Ook zijn wij benieuwd naar een offerte voor een schuifhor dan wel plissehordeur voor onze openslaande deuren van de woonkamer naar de tuin. Is het gebruikelijk hiervoor een afspraak te maken?

Hordeur op maat maken en plaatsen

Ik heb zelf het deurkozijn proberen op te meten, kwam uit op 206 x 156.5 cm, echter weet ik niet zeker of ik het heb goed gedaan. Ik wil graag mijn deurkozijn laten opmeten en later een hordeur laten plaatsen. Ook graag advies welk type hordeur te nemen.

Plisséhordeur plaatsen in de tuinschuifdeur

Graag zou ik een al gekochte plissé hordeur (Bruynzeel) laten plaatsen in de schuifdeur. Afmetingen: ongeveer 1 meter bij 2 meter. Deze moet aan de buitenkans binnen het kozijn geplaatst worden, graag zo snel mogelijk.

Hordeur plaatsen

Ik heb een plissé hordeur gekocht voor mijn schuifpui bij de Praxis. Afmeting ongeveer 1.00 x 2.10 meter. Deze moet op maat gemaakt en aan de buitenkant, binnen het kozijn aangebracht worden.

Hordeur plaatsen

Ik heb nog geen hordeur gekocht omdat ik daar graag informatie over wil van iemand die daar verstand van heeft.

Hordeur voor een brede schuifpui plaatsen

Ik zoek een partij die in mijn brede schuifpui een plissé hordeur kan plaatsen. De (schuif)hor moet 140 cm breed en 207 cm hoog worden. De woning is goed bereikbaar.

Hordeur plaatsen bij schuifpui

In onze nieuwe woning willen wij bij onze schuifpui een hordeur geplaatst hebben. Deze is ongeveer 2.20 m hoog en 1.70 , breed. Wellicht is een hordeur van Bruynzeel een optie?

Plisse hordeur plaatsen

we zoeken een vakman voor het plaatsen van een Plissé hordeur binnen. De deurmaat is 900 x 2080 mm. Materialen mogen in overleg.

Partners

Partners van Casius