Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

10206 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinhuis bouwen, dakkapel vervangen en wanden stucen, dak renoveren, plafonds van meerdere verdiepingen isoleren, fundering voor serre leggen, interne verbouwing woning, isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen, isoleren plafond + rachel werk + inbouw spots, douche en wc maken + ontluchting realiseren + cv ketel installeren, geluidsisolatie, kleine semi erker vervangen, convectorput verwijderen en opvullen, plafond vervangen, isoleren, stucen en schilderen, badkamer/wc renoveren, appartement schilderen en witten, egaliseren van plavuizen vloer voor gietvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Elektrische zonwering verwijderen en afvoeren

Op de 6e etage van een woonflat in Rotterdam IJsselmonde moet een elektrisch bediend zonnescherm worden verwijderd en afgevoerd. Dit i.v.m. een nieuwe huurder, het moet z.s.m. gebeuren. Het zonnescherm is 6 meter breed en 2,5 meter diep, in prima staat, alleen het doek is vuil, maar zeker restwaarde voor de liefhebber. Het zonnescherm is bevestigd aan ijzeren stangen omdat er destijds niet in de gevel geboord mocht worden.

Opnieuw tegelen badkamer

Opnieuw waterdicht betegelen van een badkamervloer (ongeveer 1,70m bij 1,90m)-Ondergrond hout. Opnieuw betegelen badkamermuren (ongeveer 17 m2) Vermoedelijke Tegels vloer 60 bij 60 Vermoedelijke tegels muur 30 bij 60

Zonwering verwijderen en afvoeren

Zonwering hangt op de 1 etage (maisonnette woning boven winkelpand met luifel) en is ongeveer 4,50 meter breed. Deze moet verwijderd en afgevoerd worden. Vervolgens schroefgaatjes in gevel opvullen.

Vervangen verouderde ventilatoren en reinigen ventilatiesysteem

Ben net ingetrokken in een nieuwe woning. In de badkamer, het toilet en de keuken zijn de filters nooit gereinigd. De ventilatoren in de badkamer en het toilet is verouderd en moet vervangen worden.

Behangen in een appartement

Ik wil nieuw behang aanbrengen in appartement van 52 vierkante meter oppervlakte.

WC's ombouwen

Ik heb net een huis gekocht waar heel oude wc's in zitten. Daarom wil ik ze laten renoveren. Ik wil het opnieuw laten betegelen en een nieuwe toiletpot.

Water in kruipruimte wegpompen en zand erin spuiten

In mijn kruipruimte zit een laag van 10-15 cm grondwater met een vieze geur. Er is geen lekkage, rioolbedrijf heeft dit gecontroleerd. Ik ben van plan om het smerige water voor een keertje weg te pompen met dompelpomp en daarna zand erin te laten spuiten. Ik wil graag in contact komen met bedrijven die een offerte voor mij kunnen maken. Het betreft een kruipruimte van circa 38 m2. Voorkant en achterkant van de kruipruimte verschillen qua hoogte. Aan de achter gelegen plek zit de grond wat hoger. Voren zou er minstens 30 cm zand bij moeten en achter rond de 10 cm. Totale cm van kruipruimte tot grond is circa 100 cm.

Zonnewering afstellen, demonteren, monteren en waterpas maken

We hebben een zonnewering bij de Praxis gekocht en deze zelf gemonteerd. We kwamen erachter dat een klein onderdeel miste waardoor het probleem ontstond, dat ze zonnewering aan een kant meer naar beneden hing (=scheef) dit onderdeel hebben we inmiddels maar willen we een vakman de zonnewering waterpas recht af laten stellen.

Diverse portiek klussen in een appartementencomplex

Betreft: richtprijs voor het afsluiten van het portiek, middels een kozijn met deur en aftimmering. * Het plaatsen van een unit van 6 postkasten, voorzien van beltableau, beldrukkers en een intercomsysteem (alleen geluid of geluid en beeld). * Het plaatsen van een nieuwe bergingsdeur (met draadglas) compleet met inbraakwerende sloten en beslag. * Het repareren van schemerschakeling van reeds aangelegde verlichtingsarmatuur door erkend bedrijf welke nooit heeft gewerkt omdat men niet weet hoe de reeds bestaande elektriciteitstoevoer aan te sluiten. Al het nieuwe houtwerk schilderen in een standaard kleur wit. Al het bovenstaande moet voldoen aan wettelijke eisen. *Deuren zijn van aluplex 40 mm (of beter) *Kozijn van hardhout (of beter) *Alle sloten en beslag moeten voldoen aan Politie Keurmerk. Minimaal SKG **

Zolder opsplitsen in twee kamers

Ik wil graag van de zolder kamer, 2 kamers van maken. daarnaast zou het misschien ook goed zijn om een kast te maken op maat. De huidige ruimte is 5.23 x 5.35 meter dit moet door tweeen worden gedeeld doormiddel van een muur, natuurlijk oook met deuren. muren / deuren / compleet afgewerkt

Plaatsen van twee loftdeuren op de plek waar nu deurposten zitten

We zouden graag twee loftdeuren geplaatst willen hebben (CanDo binnendeur) als dat mogelijk is (211,5/93) Er zitten nu normale deurposten, op deze plek zou het moeten komen. Het probleem is wel dat bij 1 van deze deuren de grond schuin afloopt, graag ga ik met een vakman even kijken of de tweede deur wel mogelijk is.

Carport renoveren plus uitbreiden

Onze carport heeft een renovatie nodig. Boeiborden moeten vervangen. Dak vernieuwen. Carport moet ook met 1,5 meter vergroot worden aan de zijkant.

Ventilatieroosters raam/kozijn vervangen

Ik zou graag 6 ventilatieroosters laten vervangen. 3 zijn in het kozijn boven het raam geplaatst en 3 op de dubbele beglazing. In kozijn 1 stuk 120 x 9,5 cm en 2 stuks 115,5 x 9,5 cm. Op dubbele beglazing 3 stuks 80 x 8,5 cm. Graag inmeten, leveren en plaatsen.

Cementtegels leggen in keuken

Ongeveer 4m2 cementtegels leggen in mijn keuken, de laminaatvloer is eruit gehaald dus er is alleen nog een betonvloer over. De tegels heb ik al aangeschaft.

Spackspuiten + wanden plaatsen zolder

Graag zou ik mijn zolder en de 1e verdieping willen laten spackspuiten. Op de zolder gaat het om +/- 100 m2 inclusief de schuine daken. De daken zijn met houtplaten afgewerkt, dus deze moeten wel worden voorbehandeld. Op de 1e verdieping zijn gipswanden van =/- 100 m2. Als het mogelijk is zou ik graag ook wanden van gipsplaten maken op de zolder. Het gaat om ongeveer 3 wanden. Ik zou de tekeningen kunnen sturen voor indicatie indeling. 1 wand moet 1,7 m breed bij ongeveer 2.60 m hoog worden. 1 wand 2,5 m en 1 van 4 meter. De wanden moeten geluiddicht geïsoleerd worden. Mijn zolder wordt met vloerverwarming opgeleverd, ik probeer met de aannemer te regelen dat de wanden toch geboord kunnen worden. Anders moet het met gipsblokken of iets dergelijks gemaakt worden. Graag inclusief 3 deuren met kozijnen. De wanden graag van type Swedex. De deuren kan ik zelf verzorgen.

Verwijderen en aanbrengen van behang

Behanger in Rotterdam gezocht om behang aan te brengen op een wand van ca. 4,5 bij 2,5 m2. Ik heb het behang al. Er zitten nog enkele stukken oud behang met verf op de muur die eerst verwijderd moeten worden.

Douchewand plaatsen

Er moet een douchewand geplaatst worden afmeting 100x200

Badkamer renoveren

Badkamer van 3 m bij 1.90m moet worden gerenoveerd.(december dit jaar) Indeling wordt wel veranderd, maar de leidingen liggen wel goed. Douchecabine, bad en wastafel gaan er uit en alles moet opnieuw waterproof worden gemaakt. In de doucheruimte willen we betegelen. de rest van de ruimte moet worden gestuuct. De vloer en 1 wand moet worden betegeld en we willen graag twee nisjes in de muur van de doucheruimte en een bankje om op te zitten. Deze wand met nisjes en bankje willen we graag ook met beton ciré behandeld hebben. Er moet een radiator worden opgehangen en een badkamermeubel met twee wasbakken en 1 of 2 spiegels met verlichting. In de rest van de woning zijn meerdere toiletruimtes die moeten worden vernieuwd (tegels, beton ciré, plaatsing nieuwe toiletten en fonteintjes etc) Wellicht interessant om in z'n geheel te doen? In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Defecte zonescherm laten verwijderen en afvoeren

Het zonescherm is een uitvalscherm en hij staat in de uitvalstand. De motor er van is defect ik kan hem niet meer omhoog krijgen. Het zit op 5 hoog en ik heb geen balkon aan de voorzijde. Het zonnescherm is ongeveer 3,5 meter.

Douchedeur plaatsen

Plaatsen van een glazen douchedeur. Op dit moment heb ik nog geen douchedeur, het gaat puur om de kosten van het plaatsen van een deur tegen een muur.

Elektrsiche boiler plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een keukenboiler voor mij kan plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik hoor het graag van u.

CV ketel vervangen

Ik zit al 1 jaar zonder warm water. Ik heb een CV ketel die vervangen moet worden, alleen wilt niemand dit doen omdat het veel te zwaar is. Ik zou graag een elektrische boiler willen hebben. Ik hoop dat dit mogelijk is en ik ontvang graag een offerte.

Douche kraan installeren

De douche kraan in de douche is al 12 jaar oud en lekt veel water. Het moet vervangen worden. De douche kraan zal ik bij de Praxis kopen. Wel heb ik een vakman nodig om deze te installeren.

Pergola realiseren van hout tegen een bestaande muur met een vouwdak

We hebben een pergola nodig van 580 breed en 3 meter lang. Deze moet als terrasoverkapping tegen een bestaande muur aankomen. Het liefst een houte landelijke constructie met een vouwdak.

Muur wit schilderen

Ik heb een bestaande witte muur die ik wit wil laten schilderen. Het is 2 bij 2 meter.