Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

10307 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur, zand cement vloer met vloerverwarming realiseren en CV ketel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Isoleren geluid

Muur slaapkamer grenst aan badkamer van de buren. Leidingen wastafel zitten in de muur. Dit maakt een suizend geluid bij openzetten van de kraan. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Vinyl laminaat aanbrengen

ik wil in mijn nieuwe kamer graag vinyl laminaat aanbrengen over tapijt. Het is voor Max 2jaar. Het is een kamer van 22 vierkante meter in Rotterdam. Ik heb zelf nog niks in huis en heb er weinig kennis over.Ik moet dus nog alle producten aanschaffen en heb geen verstand van snijden etc. In de bijlage staat er een screenshot van de afmeting. zodra ik de sleutel ontvang geef ik natuurlijk een precieze door.

Pvc vloer aanleggen + afkitten

Ik wil een pvc vloer laten aanleggen voor 3 ruimtes (balkon, huiskamer/keuken en gang) en afkitten met eiken kleur kit De woonkamer loopt door in de keuken, en een kurkvloer in de woonkamer en keuken dus. Op het balkon en een gangetje zijn op dit moment met laminaat afgewerkt. Het zou gaan om ongeveer 83m2. De PVC vloer ga ik zelf aanschaffen

Sleuf frezen en stucen

Ik wil mijn televisie ophangen aan de muur zonder dat de draden zichtbaar zijn. Hiervoor moet er een sleuf worden gevreesd en wederom gestuct worden. Betreft een sleuf van max 1 mtr

Garderobekast demonteren en afvoeren

Ik wil een garderobekast (zweefdeurkast) laten demonteren en afvoeren. Afmetingen 206 x 180 x 63. Flatgebouw, 5e verdieping, lift aanwezig. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn jacuzzi uit de tuin laten verwijderen. Dit moet met behulp van een hijskraan. En deze ook laten afvoeren. Wie kan mij helpen en wat zijn de kosten?

Balken vervangen bij voordeur en kruipruimte isoleren/vochtwerend maken

Wij hebben bij het luik bij de voordeur 2 natte balken en dat wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat de ventilatie niet in orde is. Wat zal dat ongeveer kosten om te verhelpen?

Trapleuningen met glasplaten realiseren op molenaarstrap

Het gaat om een molenaarstrap. Het is de bedoeling dat er trapleuningen hier geplaatst worden met glasplaten

Complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc

Goedendag, ik ben geïnteresseerd in een renovatie van onze huidige (betegelde) badkamer, met op de wanden en de vloer betonstuc of tadelact. Onze muren hebben een totale oppervlakte van ruim 21 m², de vloer bijna 5 m². Daarna volgt het plaatsen van een inloopdouche, een wastafel met onderkast, een badkamermeubel en een toilet. Momenteel zit er in de badkamer een douche, toilettafel en toiletpot. graag een prijs inclusief sloopwerk en exclusief sloopwerk. Graag iemand die ervaring heeft met betonstuc of tadelact.

Behangen

ik wil 1 woonkamer en 3 slaapkamers laten behangen. Er is total 48m2 ongeveer. Ik heb zelf behangen en lijmen.

Verven en behangen in huis

Het gaat om het behangen en witten van de volgende oppervlaktes. plafond beneden 2 bij 3 meter plafond 2e etage schuren en witten 4 bij 2 meter

Ophangen handdoekrek aan plafond

In onze badkamer hebben we een zwaar handdoekrek (van metalen stangen) die aan een plafond is opgehangen van gipsplaten. Het rek is met ogen opgehangen aan haken die in het plafond zijn bevestigd (al dan niet correct) met hollewand pluggen. Een van de pluggen lijkt los te laten, het handdoekrek moet dus opnieuw worden opgehangen, zodanig dat er kans meer is dat het rek onverwacht naar beneden komt.

Monteren handdoek radiator

Vervangen oude radiator (breedte 75 cm/hoog 115 cm) door nieuwe ( breedte 60 cm/hoog 111 cm merk Plieger). Aansluiting rechts/links. Aanpassen aansluiting aan smallere radiator. Aan-/afvoer komen uit de muur, dus niet uit de vloer. In februari alleen aanwezig van 17 t/m 28 feb. Bij voorkeur plaatsing in feb ivm bijvullen cv om de 3 dagen door lekken radiator.

Badkamer lek zoeken en nieuwe toiletpot plaatsen

Graag zou ik iemand willen laten langs komen die een lekkage kan opzoeken in badkamer onder de douchebak, ik gok zelf een losse kitrand ofzo. Daarnaast moet de toilet vervangen worden en geïnstalleerd. De materialen hiervoor heb ik voorhanden.

Montage spiegelkast badkamer

Spiegelkast aan muur bevestigen in badkamer.

Duivennet op balkon plaatsen

Ik wil graag duivennetten laten plaatsen op 12 balkons van ons woongebouw. Er is nog geen materiaal in bezit. Het zou gaan om netten van ongeveer 4 bij 3 meter (schatting).

Het isoleren van het plafond tegen geluidsoverlast

Geluidsoverlast van bovenburen. Jaren 30 woning. Het gaat vooral om de plafonds, ik had gelezen dat er een soort dubbel plafond gecreëerd kan worden. Maar ik laat mij graag adviseren door een vakman. Het gaat om een slaapkamers, woonkamer van ongeveer 70 m2.

Tochtstrips aanbrengen

Deur opnieuw voorzien van goede tochtstrips gezien er veel tocht en etensluchten van andere bewoners door komt. Men kan zelfs licht door zien van de hal.

Montage rook- en koolstofmonoxidemelder

Rook- en koolstofmonoxidemelder installeren.

Diverse werkzaamheden nieuwe woning

Binnenkort nemen wij de intrek in een nieuwe woning aan de Platte Driedijk in Hoogvliet. Verdieping: 1. Herstellen van een losliggende vensterbank; 2. Vervanging dakbedekking (dakranden, eerste 80 cm.); 3. Repareren/vervangen stalen hekwerk en voorstel eventuele alternatieven; 4. Verwijderen vervuiling onder de daktegels. Begane grond: 1. Vervanging kunststof schroten/aftimmering in berging en badkamer door sauswerk; 2. Inkorten deur of plaatsen ventilatierooster in douche en meterkast t.b.v. verbetering van de ventilatie; 3. Vervangen douchebak en daarna terugplaatsen douchescherm, daarna tenminste 1-zijdig kitten; 4. Plaatsen van 3 extra groepen met 1 aardlekschakelaar in de groepenkast inclusief leidingwerk naar geaard stopcontact (vaatwasser, airco en wasdroger); 5. Vervanging van de bitumen dakbedekking; 6. Vervangen van de dakranden (eerste 80 cm vanaf de randen, betreft alleen het gedeelte boven de woonkamer) 7. Verbeteren bevestiging gevelbekleding (hout) boven de woonkamer; 8. Vervanging houten gevelbekleding aan de dakterraszijde; 9. Vervanging onderdorpels en een deel van de stijl (houtrot aantasting); 10. Aanbrengen van een co-melder in slaapkamer 1e verdieping; 11. Aanbrengen rookmelders entreehal en overloop; 12. Installeren ringbel of andere beveiliging t.b.v. voordeur. Wij verzoeken u offerte uit te brengen voor bovenstaande klussen, gespecificeerd naar item op de lijst.

Woning isoleren

Ik heb last van geluidsoverlast aan de achterzijde van mijn woning. Gaat om 20 m2 binnenkant om te isoleren.

Stenen garage geheel slopen en afvoeren

Ik wil mijn garage laten slopen en afvoeren. De garage is van steen met een opbouw van hout. Ook de betonnen ondervloer moet verwijderd worden. Afhankelijk van het soort fundering, die ook. De afmeting is 5 x 3 meter en ongeveer 5-6 meter hoog. We willen graag rond het voorjaar 2020 starten.

Klussen aan kleine studio naast huis

De studio was voorheen een garage. Sinds een paar weken beslaat t raam en zijn er schimmelplekken in de studio: muren/plinten en deur. Geen idee waardoor het komt. Misschien moet ventilatie worden vervangen of het raam? Nadat de oorzaak is vastgesteld zal dit ook door de vakman moeten worden opgelost.

Herstel tegelwerk en stucwerk

Zie bijlage voor foto documentatie Graag een aparte offerte maken voor toilet appartement 2 Toilet - appartement 1 - Herstel tegelvloer toilet (inclusief tegels) Oppervlakte vloer: 118 x 90 cm - Opvullen sleuf achterwand (nadat de afvoerbuis is geplaatst door loodgieter) - Herstel achterwand (stucwerk + muurverf = wens van bewoners) = 5,8 M2 - Herstel verlaagd plafondsysteem in toilet (metalen strips) 18 x 90 cm Trapopgang - appartement 2 - Opvullen sleuf wand (nadat de nieuwe afvoerbuis is gemonteerd door rioleur) - Herstel van het stucwerk, aanbrengen muurverf = 40 cm x 120 cm - Herstel lambrisering (glad, beton-emaille, inc schilderwerk) = 40 x 140 cm - Herstel van zwarte sierplint en houten lat tbv montage trapleuning Toilet - appartement 2 Dit toilet zal in combinatie met het vervangen van de afvoerbuis worden gerenoveerd. De houten lambrisering wordt vervangen door tegels. Het huidige toilet maakt plaats voor een pot met wandmontage en inbouw-reservoir. Graag een offerte maken inc. materiaalkosten maar ex. tegels voor de volgende werkzaamheden: - Aanbrengen Wandtegels (op zijwanden en reservoir ombouw) = ca 3,8 M2 - Aanbrengen Vloertegels op OSB ondergrond = 114 cm x 80 cm - Aanbrengen stuc-werk (zijwanden + achterwand = ca 5,4 M2 - Aanbrengen stuc-werk (plafond) = 114 x 80 cm

Toog repareren

Toog in woonkamer is tijdens verbouwing beschadigd. De linkerkant moet ook een boog krijgen. Ik denk dat de binnenkant hout is en de rest beton. Ik ontvang hier graag een offerte voor.