Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

9423 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, het plaatsen van een terrasoverkapping, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Deuren inhangen in appartement

Ik zou graag twee deuren willen laten inhangen. Het zijn wel afwijkende maten. Ene deur is 201 x 78 cm en andere 201 x 77,5 cm. Het zijn stompe deuren. En een afdek rand. Ook het beslag met een sleutelgat moet worden afgemonteerd. Het kan best zo zijn dat er wat geschaafd om passend te maken en anders kom langs om het op te meten.

Rolgordijnen voor Velux dakramen monteren

Een monteur gezocht voor het monteren van twee nieuwe Velux dakraam rolgordijnen gekocht bij ITZALA dakraamgordijn. Nl. Het betreft venster GGL 606. Breedte: 97 cm, lengte 94 cm. Montage instructie is aanwezig. VELUX Jaloezie - handbediend Regel de lichtinval Product ID PAL S06 7001S Venster GGL 606 Bediening Regelbalk Kleurx 127. 80 = 255,60 Graag ontvang ik voor de klus een prijsopgaaf per email.

Schuifdeur kast repareren

De deur is uit de rail van de kast. De rails deugen niet en blijkt dat de deuren aan de onderkant beschadigd is. Het is een kast met 2 deuren. Voor gevaar heb ik de deuren uitgehaald.

Hordeur plaatsen

Het gaat om een hordeur uit de Bruynzeel 400 serie. De hoogte 215 is goed, maar de breedte is bij ons 94/95 cm. Kan u hem dan toch plaatsen? De hordeur is nog niet gekocht.

Keuken en houten vloer verwijderen

Het verwijderen van een keuken op de eerste etage. Lage gedeelte inclusief wasbakken en vaatwasser, hoge gedeelte, gasplaat, oven, magnetron, afzuigkap. De vloeren gaan er ook uit, 2 laags hout, eerste laag mes en groef tweede onbekend

Verlichting monteren

Het monteren van een wandlamp op een bestaande aansluiting. Oude lamp verwijderen nieuwe lamp plaatsen. Spotjes monteren in badkamer, bestaande spots verwijderen, steeklampjes vervangen en de oude armaturen terug plaatsen.

Shutters inmeten en monteren

Het inmeten en monteren vd schutters. Ongeveer maat: 2. 40m hoog en 2 m breed, de actie is geldig t/m 13 augustus.

Raamdecoratie ophangen

Ik wil plisségordijnen ophangen en zou graag daar hulp bij willen. Ik heb zelf wat geprobeerd maar lukt mij niet. Met vriendelijke groet.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Van een van onze zonneschermen moet de motor vervangen worden. De motor is van Eleron. De klus willen wij graag snel hebben uitgevoerd.

Rolgordijnen monteren

Ik wil twee rolgordijnen laten monteren, zij worden op een plank aan het plafond geplaatst. De maten zijn 90 cm en 120 cm. De houten plank is op het beton bevestigd. De rolgordijnen zijn op maat en zijn al in huis. Wat kost het om de rolgordijnen op te hangen?

Rolgordijnen inmeten en later ophangen

Als ik bij u rolgordijnen op maat bestel, is het dan mogelijk dat jullie de maat op nemen en na levering de rol gordijnen ophangen? Het gaat om 5 gordijnen. Ze moeten op de houten sponningen gemonteerd worden. Wat kost dit?

Diverse klussen in huis laten doen

* Televisie-muurbeugel in slaapkamer ophangen * 1.80 meter kit langs bad-rand verwijderen en opnieuw kitten * In badkamer gaan 4 glazen planchets steeds meer naar beneden hangen. Graag oplossing hiervoor * In de hal een stukje laminaat van circa 1 x 1 m leggen, inclusief foam onderlaag plus aanbrengen van 2 x 1 m. Profiel. Profiel en laminaat aanwezig. Ondervloer niet.

Laminaat leggen en andere klusjes

1) Door een lekkage heb ik een deel van mijn laminaatvloer in de gang er af moeten halen. Er moet nu ongeveer 2x M² laminaat (heb ik nog bewaard is onbeschadigd) teruggelegd worden met nieuwe hardboardplaten en isolatiemateriaal (groen). 2) Er moet een lamp in combinatie met een ventilator in de badkamer opgehangen worden. 3) Een lamp in de woonkamer moet ongeveer 60 cm verder opgehangen worden dan de huidige aansluiting. Er moet alleen een stuk hardboard en groene tegels vervangen worden. De oude delen heb ik nog, voor de maten. En isolatiemateriaal eronder aanbrengen.

Zonnebanken demonteren, verplaatsen en monteren

Ik wil graag 4 zonnebanken demonteren, 100 meter verhuizen en daar weer monteren. Het gaat om 4 oudere zonnebanken. Graag hulp hiermee.

Monteur voor de keuken

Er moet een fornuisplaat in het keukenblad gemonteerd worden. Het gaat om een stuk keukenblad bij het fornuis. De rest zit er al in. Het fornuis moet eruit gehaald worden. Graag terugbellen voor meer informatie.

Regentonnen plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen en installeren van 2 regentonnen, 1 in de voortuin en 1 in de achtertuin. De afvoerpijpen zijn van PVC (formaat regenpijp. De regentonnen moeten worden meegeleverd. De keuze is voor een Slimline regenton van Gamma (54,95). De ondergrond moet iets aangepast, anders staat de ton deels op de bestrating en deels in de aarde.

Lambrisering plaatsen

Een wand 4 meter lambrisering plaatsen, langs een rechte wand. Type Helsinki, wit. Tegen een betonnen muur. Kunt u aangeven wat er nodig is om de platen te bevestigen?

Ophangen rolgordijnen in de slaapkamer

Twee rolgordijnen in de breedte iets inkorten. Een raamhor en een deurhor. Wat kost het om dit te laten doen? Wij kopen ze zelf bij de Gamma bouwmarkt (Rotterdam of Capelle al naar gelang van de voorraad). Er is geen haast mee maar we willen wel graag nu een prijsopgave van u.

Ladekast monteren

Ik heb een aankoop gedaan bij de leenbakker. Het gaat om een lade kast.

Betonblokken in voortuin vervangen

Ik heb schade aan mijn voortuin waardoor mijn oude betonblokken weg moeten en nieuwe gelegd moeten worden. Ik wil graag alle kosten weten met het leggen: monteur kosten, verwijderen en afvoer van de oude blokken et cetera. Er moeten nieuwe stenen komen, graag vastkitten. Betreft ongeveer 30 blokken van 15 bij 15 cm.

Bruynzeel hordeur monteren

Wij willen bij Gamma een witte Bruynzeel hordeur kopen uit de 500 serie. Het is een vast model, geel rolhor. Wij willen de hordeur laten monteren op een houten kozijn. Graag ontvangen wij hiervoor uw prijsopgave.

Klussen in de keuken

Ik wil in mijn keuken graag een plank laten plaatsen boven de koelkast en de scharnieren van een keukenkastje laten afstellen, zodat het kastje mooi sluit. De materialen zijn al aanwezig. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Doek vervangen van het zonnescherm

Ik wil een Klus in mijn tuin Het gaat om de zonnescherm Doek Vervangen de matrialen heb ik zelf niet.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 4 rolgordijnen laten ophangen. Ik hoor graag vooraf wat de montagekosten zijn.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Op ons balkon willen wij tegen het bestaande hekwerk plexiglas platen laten plaatsen. Er zitten nu gaaspanelen tegenaan. Die worden dan verwijderd. De maat is ca. 5.20 bij 1 meter en 1.40 bij 1 meter.