Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

10138 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer plafonds van zeventig appartementen vervangen, badkamer renoveren, nieuwbouw stucen en vloertegels leggen, trap verplaatsen en draagmuren doorbreken, zwevend plafond realiseren om lucht en geluid te isoleren, badkamer renoveren, realiseren van een dubbele glazen deur, laminaat leggen, vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie, betonvloer storten, spackspuiten met lichte korrel van gehele woning, badkamerrenovatie, asbest saneren, het betegelen van keuken bijkeuken en hal, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Lampen van de keukenkast branden steeds door

De lampen van de keukenkast branden steeds door. Zou een elektricien hier naar kunnen kijken en het probleem oplossen, zodat de lampen weer kunnen blijven branden?

Behangen van een muur

Ik wil een rechte muur laten behangen. Er kan direct worden behangen. Afmetingen zijn: 233 cm hoog en 580 cm breed.

Muurlood repareren/vervangen (2M)

Wij hebben een balkon waar het muurlood gerepareerd of vervangen dient te worden. Het betreft ongeveer 2 meter muurlood. Het oude materiaal ook graag afvoeren.

Muur verven en trap renoveren

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten doen: - binnen huis muur verven +_ 60m2 - trap renoveren. Materialen heb ik in mijn bezit.

Zonnescherm demonteren en afvoeren

Ik heb een zonnescherm die ik wil laten verwijderen en afvoeren. Ik zit in een appartementencomplex op 2 hoog dus het moet verwijderd worden met behulp van een steiger. Het zonnescherm is zo’n 3 meter breed.

Klussen badkamer

Ik heb bij de praxis een douchwand en draaideur gekocht alleen kan het niet zelf plaatsen doordat er een leiding langs loopt. Wil graag leiding verplaatsen om laten omlopen zodat de douchscherm geplaats kan worden 90x190? Klus is douchescherm plaatsen + leiding verplaats/omleiding maken. Gaat om een rechte leiding.

Muren Stucen

Graag zou ik in mijn nieuwe woning muren laten stucen; de huidige muren hebben ruw stucwerk. Graag zou ik de muren glad hebben en ze met voorstrijk laten behandelen zodat ik zelf kan gaan verven. Het gaat om 90m2.

Vloertegels verwijderen

Ik ben net mijn nieuwe woning ingetrokken. In de hal, keuken en woonkamer liggen nog tegels op die vloer die gedeeltelijk los zijn. Ik wil deze tegels laten weghalen zodat ik laminaat kan laten plaatsen, maar durf het niet zelf te doen omdat ik bang ben de ondervloer te beschadigen. Het gaat om 51m2. Graag zou ik de tegels laten afvoeren en horen wat het kost om de vloer waterpas te maken (indien nodig)

Betonvloer storten

Ik krijg per juni volgend jaar een nieuwbouwhuis opgeleverd. In de keuken wil ik een Bruynzeel keuken inbouwen mte een blad van 3 meter / 60 cm diep (incl gootsteen die ik ook in beton wil hebben en incl. inductiekookplaat). Graag zou ik willen weten wat dit ongeveer kost. Daarnaast overweeg ik ook om alle vloeren in beton te laten uitvoeren (160 m2). Ook hiervoor graag een opgave. Maar de keukenvraag is nu actueel, omdat ik voor 3/9 een keuken gekozen moet hebben

Muggenhorren plaatsen in het gehele huis

Ik wil bij twee klapraampjes (circa 30 x 40) een muggenhor, bij een dakraam ( 40 x 120 cm) en twee deuren, raampjes gaan naar buitn open maar het kozijn is ongelijk dus moet ook met een latje gelijk gemaakt worden. De deuren zijn beiden balkondeuren.

Zonnescherm afstellen

Elektrisch knikarm zonnescherm hangt scheef na fikse storm. Hij is 3 bij 5 meter. Graag kosten voor opnieuw afstellen.

Achterwand keukenkast bereikbaar maken

Ik verzoek u vriendelijk om mij vrijblijvend nader te informeren over een reparatie of vervanging van een achterwand van een onderkast in onze keuken. Deze was met nietjes bevestigd en is nu los geraakt. Wij kunnen zonder hak en breekwerk niet bij deze achterwand komen. De ruimte tussen de achterkant van de onderkast(en) en muur is tevens 6 cm? Kunt u aangeven wat de reparatiekosten kunnen zijn, inclusief meerkosten voor werkzaamheden om goed bij de achterwand te kunnen komen? (verplaatsen van keukenkast of blok eventueel noodzakelijk?).

wc bril en kraantjes van 2 fonteinen vastzetten

Ik zoek een loodgieter die 2 kraantjes permanent vast kan zetten. Daarnaast moet er ook een toiletbril stevig vast gemaakt worden.

Laminaat leggen en muur behangen

Ik wil graag mijn vloer opnieuw laten bekleden met laminaat en een muur opnieuw laten behangen. Materialen worden aangeschaft (laminaat, ondervloer, plinten en behang) Het gaat om een verzekeringskwestie , het oude materiaal verwijderen en afvoeren graag.

Aansluitingen keuken verplaatsen nieuwe keuken

Ik zoek iemand die de aansluitingen voor afvoer, water (warm en koud) en elektra kan verplaatsen. Er zal mogelijk moeten worden gefreesd, een gat in de vloer worden gemaakt voor de leidingen en de de afvoer 2 a 3 meter verplaatsen.

Bekisting maken

Ik wil 3 bekistingen laten maken. De bouwlocatie is uitgegraven en er is onderheid. Het beton wordt via slangen gestort, maar dient geregisseerd te worden en in offerte te zitten. Bekistingen bestaan uit 1) entree voordeur van ca 3 m2, 2) terras achterzijde woning ca. 55m2 en 3)tuinhuis ca. 24 m2. Ik zorg ervoor dat wapening op locatie aanwezig is. Overige materialen graag mee te nemen in offerte.

Overkapping plaatsen

Ik wil een overkapping van 8 x 3 meter plaatsen. Het materiaal hiervoor heb ik nog niet aangeschaft, het liefste zo spoedig mogelijk.

Terrasoverkapping leveren en plaatsen

Ik wil graag een terrasoverkapping met elektrische lamellen tegen een blinde muur. Grootte ca 3,5 x 3,5 m. Voorkeur materiaal gaat uit naar aluminium.

Dimmers plaatsen

Ik zou graag 2 dimmers in de hal en woonkamer geïnstalleerd hebben. Er moet even worden afgestemd of ik wel een LED aansluiting wil.

Electrisch zonnescherm ophangen

Graag wil ik een elektrisch zonnescherm laten demonteren en een nieuwe laten monteren.

Overkapping plaatsen

Tegen onze schuur willen wij een overkapping plaatsen, of tegen het huis, zijn we nog niet uit, wat het beste is, willen graag geadviseerd worden. Maat is 5 meter lang bij 3 a 3,5 meter breed.

Douchekop met slang leveren en ophangen

Wil graag mijn douchekop met doucheslang laten vervangen. Ik heb de spullen nog niet in huis, want ik weet niet welke ik moet kopen. Het liefst zo goedkoop mogelijk.

Radiatorombouwen in huis

Er moeten twee radiator ombouw worden geplaatst van 80 x 80 cm en 1m x 1m. De benodigdheden hiervoor heb ik niet

Laminaat vloer verwijderen en nieuwe leggen

Graag zou ik voor vierkante grijze laminaat willen, een ondervroeg en plinten. Deze materialen heb ik nog niet gekocht. Verder zou ik de laminaat ook door een van u klusmannen willen laten leggen. Huidige vloer dient eerst te worden weggehaald.

Vloertegels plaaten

Graag wil ik mijn laminaat vloer vervangen, voor een tegel vloer. de laminaatvloer moet nog verwijderd worden. het gaat om een ruimte van 10m2 Tegels gaan nog worden aangeschaft.