Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

9558 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak, offerte voor gevolgschade lekkage, gehele woning schoonmaken, paarden paddock verbeteren, asbest verwijderen, tafelblad maken van Dekton Trillium, waterschade in slaapkamer herstellen, buitenkelder vullen met 40 m³ zand, leidingen / buizen laten lassen, vloer en behang aanbrengen in slaapkamer, klussen in huis en tuin, behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen, installatie- en schilderwerk, behangen en schilderen, zand cement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Raamfolie aanbrengen op kantoor

Voor circa 10 meter raam willen wij raamfolie laten aanbrengen. Het zijn glazen tussenwanden bestaande uit 4 delen van plafond tot de grond. De twee middelste glasdelen dient er folie aangebracht te worden.

Zweefdeurkast Delta monteren

Ik wil graag een zweefdeurkast in elkaar laten zetten. Wil graag weten wat de kosten daarvoor zijn. Ik hoor het graag.

Monteren van houten jaloezieën

Ik wil een rolgordijn in mijn keuken gaan vervangen door 1 houten jaloezie van ongeveer 221 cm lang of door 2 kleine houten jaloezieën. Ik bestel deze bij Praxis en zoek een vakman voor de montage. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Deurspion en kraan monteren

Ik wil een digitaal deurspion met opname functie installeren en ik heb een thermostaatdouchkraan die niet goed bevestigd is. De kraan word wel warm maar krijg lauw tot koud water. Thermostaat kraan opnieuw bevestigen. Wat zijn eventueel de kosten hiervan? Digitaal deurspion moet ik nog aanschaffen.

Zand cement dekvloer

Er moet op ongeveer 65 vierkante meter een zand-cement dekvloer worden gestort op mijn huidige vloerverwarming.

Sfeerhaard met ombouwmeubel plaatsen

Wij willen een inzet sfeerhaard en bijbehorende ombouwmeubel in elkaar laten zetten en plaatsen.

Gat in gipsen wandje repareren

Er zit een gat in een gipsen wandje. Hoeveel zal het ongeveer kosten om zo'n gat te laten repareren? Het gipsen wandje zelf is niet zo heel groot, 91 × 38 cm, dus misschien is het ook een oplossing om het gehele gipswandje te laten vervangen? Zo ja, hoeveel zou dat ongeveer kosten? Bijgaand stuur ik foto's van het gat en het complete wandje.

Duivennet op het balkon aanbrengen

Ik wil graag een duivennet laten plaatsen en de balkonvrij van vogelpoep.

Reinigen van een aluminium plafond

Graag ontvangen wij indien mogelijk nog vandaag de offerte voor reiniging van 45 m2 aluminium plafond De reiniging moet plaats vinden op vrijdag 1 december of maandag 4 december of anders op vrijdag 10 november Graag spoedig contact

Kabelgoot infrezen in muur

Ik wil een Bedach TV Kabelgoot in een muur laten infrezen. Diepte kabelgootsparing, oftewel de diepte van de kabelgoot is 41 mm + dikte. en de gipsvezelplaat 10 mm. Waarschijnlijk is het een kalk of zandstenen buitenmuur. Binnenzijde van de muur is 20 cm breed, 1.35 cm hoog en 5 cm diep. De muur zal naderhand door een andere vakman worden gestuct en geverfd.

Zonwering vervangen

Onze klant heeft een verkleurde zonwering. Deze moet worden vervangen door een deugdelijk exemplaar. De vervangende zonwering ligt klaar in ons filiaal. Het gaat om terras zonwering met frame 295 x 250 cm. Praxis is de opdrachtgever. Er moet met de klant contact worden opgenomen voor de installatie afspraak.

Laminaat en gordijnrails plaatsen

Ik wil graag enkele klussen in mijn woning laten verzorgen. In 1 kamer wil ik graag 12 m² laminaat met ondervloer laten leggen. Er moet daar ook 1 gordijnrail worden opgehangen. Verder wil ik in de woonkamer een aanpassing laten doen aan de laminaatvloer. Dat laminaat is te krap gelegd en staat nu bol. Wij hebben voldoende materiaal zoals ondervloer, laminaat en gordijnrails. Wij beschikken niet over het benodigde gereedschap. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Isolatie en gipsplaat repareren

Na lekkage en schimmel is gipsplaat en de muurisolatie erachter (papierflock) geschadigd geraakt - 2 hoeken zolderkamer - in 1 hoek is lekkage reeds gerepareerd, in andere hoek moet nog - dus graag na die reparatie... isolatie bijwerken, gipsplaat herstellen (latex kunnen we zelf)

Lekkage verhelpen

We hebben lekkage in de hoek van de zolderkamer - mogelijk van dakgoot of hoeksteen..? Andere hoek is reeds gerepareerd maar graag controle.

Schuttingen met poortdeur plaatsen

Ik wil graag 3 verschillende offertes ontvangen voor het volgende: Offerte 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin Offerte 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren Offerte 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm, de hoogte is 200 cm. Voor offerte 2 is de totale lengte van schuttingen 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moeten geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën. In overleg kunnen alle materialen optioneel ook door u worden geleverd. Wij zorgen zelf dat alles vrij is en oude schuttingen worden verwijderd.

Gordijnrails ophangen

Ik wil in de woonkamer over een breedte van 5. 6 meter rails voor gordijnen laten ophangen. (3 ramen en deur, recht van muur tot muur, geen bochten, liefste zonder stop in het midden) Benieuwd wat kosten zijn om dit te laten doen.

Vloerbedekking van trap verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van vloerbedekking dat is vastgelijmd met gele lijm. Ook de lijmresten dienen te worden verwijderd. De woning wordt bewoond.

Afzuig- en beluchtingsgat maken

Ik wil graag een gat laten maken in een betonnen plafond. Betreft een gat van 420 mm (diameter) en gaat om een gat voor afzuiging. Plat dak in Rotterdam centrum.

Rolhordeuren monteren in houten kozijnen

Ik heb 2 Bruynzeel rolhordeuren gekocht en wil graag weten wat hiervoor de montagekosten zijn.

Behang verwijderen

Ik wil behang verwijderen van 1 kamer. Deze kamerwanden is ongeveer 6 m2. Eventueel nog verven maar dit is afhankelijk van het totaal prijs.

Een deurhor monteren

I want to install one door mosquito net at home. I bought it at Gamma and I attached the image of it. Want it to be done as soon as possible.

Schuifdeurkast in elkaar zetten

Ik wil een schuifdeur kast in elkaar laten zetten. Besteld van internet en omdat het een showmodel was van een winkel die failliet is gegaan heb ik helaas geen omschrijving hoe de kast in elkaar gezet moet worden, vandaar dat ik het zelf niet kan.

Hordeur plaatsen

Graag laat ik een hordeur plaatsen, begane grond. Hordeur dient nog te worden aangeschaft. Zie link hordeur van de Gamma. -rolhordeur-600-serie-roomwit-105x215-cm/p/B543883? Sg=a

Zonnescherm verhuizen

Ik ga verhuizen binnen de Alexanderpolder in Rotterdam en wil mijn zonnescherm van 450 cm breed graag laten meeverhuizen. Ik zoek een vakman die dit

Luxaflex ophangen

Ik wil graag Luxaflex ophangen, op 2 ramen waarvan er 1 al hangt maar de touwtjes zijn gesprongen. Waarvan er dus 1 opnieuw touwtjes moet worden ingezet. Wat zou dit kosten? Rekent u een vast bedrag of een uurtarief?