Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

9829 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur, schilderwerk, bedrijfspand klaar maken, stucwerk en woning renoveren, reparatie plafond in stacaravan na lekkage, laminaat leggen, schilderen en spullen ophangen, vloeren leggen en schilderwerk, klussen in huis laten uitvoeren, laminaat leggen en plafond van badkamer schilderen, binnenmuur uitbreken., laminaat leggen, klussen aan en rond huis, laminaat leggen, behang- en schilderwerk trappenhuis, stalen portaal plaatsen, toilet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Houten schrootjes plafond bekleden met kunststof schroten

Er hangt een verlaagt houten schroten plafond, deze zou ik graag laten bekleden met kunststof schroten 4 bij 5. 70 meter

Keukenplint vervangen

Er word een nieuwe vloer aangelegt a. S dinsdag, ik wil dezelfde dag of de dag erna ook gelijk nieuwe plinten voor onder de keukenkastjes omdat de oude zijn beschadigd. Ongeveer 8 meter in totaal. We laten het hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw all-in prijs voor het meten, leveren, monteren en opruimen.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil mijn tuinhuis laten slopen en puin laten afvoeren. Tuinhuis is 6 x 4 meter (ongeveer) en bestaat voornamelijk uit hout. Wel moet stenen vloer worden verwijderd. Fundering kan blijven liggen. Huisje staat op een volkstuincomplex in Hoogvliet (Rotterdam). Vanaf parkeerplaats is het 100 meter naar huisje. Er kan met een klein karretje over toegang pad worden gereden.

Klussen aan en rond huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren bij mij thuis: Plaatsen van 5 tuinschermen, vernieuwen van het afdak, plaatsen van een zonnescherm, vernieuwen van een schoorsteen en de dakgoten en eventueel ook het glas van een broeikas repareren.

Wc bril vervangen

Ik heb een wc bril gekocht bij praxis. Echter, het lukt me niet de oude eraf te halen om de nieuwe vervolgens te plaatsen. Kunt u hierbij helpen en wat zijn de kosten?

Terraszonwering plaatsen

Ik wil een terraszonwering plaatsen in me tuin van een afmeting van 250 x 500. Ik had een vraag hoeveel dit mij zal kosten

Gordijnen ophangen

Ik wil graag nieuwe gordijnen kopen voor mijn woonkamer die goed isoleren, in kleur zwart of antracietgrijs van de dikkste stof die er verkrijgbaar is. Het raam is 4 meter breed en heeft bijna helemaal de binnenlengte van de kamer. dus 2,33 meter. Ik heb nog geen materiaal gekocht en ik heb hulp nodig met de installatie. Ik wil graag een offerte ontvangen voor een alles in één service.

Zonneschermdoek vervangen en monteren

Wat zijn de kosten om een zonneschermdoek te laten vervangen en monteren?

TV-beugel monteren

Ophangen tv beugel in betonnen muur

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Wij willen graag onze airco laten verwijderen. De airco installatie is bevestigd aan een buitenmuur (appartement) en de buiten unit staat op het balkon. De airco mag wel bij mij blijven. Hij moet alleen losgekoppeld worden.

Klusjes in huis

Er moeten 15 duo rolgordijnen worden ophangen. Zoek ook iemand die de elektriciteit kan nakijken Ik heb 4 stopcontacten die niet werken en er is een lichtpunt aangesloten op de verkeerde aan/uit schakelaar. Wil ook 5 lampen laten ophangen, voor 1 lamp moet er een afdek kapje worden weggehaald en ik weet niet wat daaronder zit.

Ophangen van gordijnrails in erker

Ik wil een gordijn rails laten monteren in een erker met een hoek van 60 graden. De gordijnrails heb ik hiervoor nog niet, en moet waarschijnlijk van 3 gordijnrails met koppelstuk gemaakt worden.

Gordijnrails monteren

Ik wil graag een eenvoudige gordijnrail laten bevestigen aan een betonnen plafond. De raillengte is 5.75 meter en deze dient in het betonnen plafond gemonteerd te worden.

Zware kroonluchter ophangen

Ik heb iemand nodig die een gat boort in mijn plafond en weet met welk materiaal een kroonluchter van 8 kilo aan het plafond blijft zitten. De kroonluchter dient ook gemonteerd te worden door de vakman.

TV ophangen aan een holle wand

Ik wil graag mn televisie ophangen aan een hollewandmuur. Ben opzoek naar een ervaren klusser die deze klusje kan klaren!

Diverse montageklussen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: - inmeten en ophangen gordijnen babykamer raam + deur (na inmeten te bestellen bij Gamma) - ophangen 2 houten jaloezieën studeerkamer (in bezit) - verplaatsen plafondlamp woonkamer - monteren hanglamp boven hoog trapgat (in bezit) - monteren wandlamp in hal (in bezit) - bevestigen van schilderij ophangsysteem rails 4 a 6 stuks (in bezit) Uitvoerdatum; idealiter indien dit met levering gordijnen lukt begin februari i.v.m. zwangerschap & uitgerekende datum 22 februari.

Bruynzeel hordeur laten monteren

Als ik bij jullie een bruynzeel plisse hordeur koop, plaatsten jullie dan ook voor mij? En wat kost het plaatsen?

Plinten verstek zagen

Ik heb plinten gekocht bij Praxis, hoge witte plinten. Met de hand verstek zagen lukt totaal niet. Ik wil graag dat de plinten op verstek worden gesneden. Hierbij heb ik hulp nodig. Kunt u mij aangeven wat de mogelijkheden zijn? 60 m2 vloer.

Aantal klussen laten uitvoeren

In het nieuwe huis wil ik een aantal klussen laten uitvoeren, het liefst wel in 1 keer door hetzelfde bedrijf. Schilderen slaapkamer (8-10 m2), 1 wand woonkamer (1m2), 2x trappenhal (15 treden elk + wanden), badkamer (5-6 m2), bijkamer (4 m2). In de bijkamer: monteren van wandplanken. Ophangen 2 spiegels, ophangen kunstwerken in woonkamer en trappenhallen, ophangen/aansluiten verlichting 5x.

Ondervloer, laminaat, plinten en behang aanbrengen

Graag zou ik een ondervloer willen laten leggen, een laminaatvloer en hoge plinten. Daarnaast zou ik ook graag dezelfde kamer willen laten behangen met glad vliesbehang. De muren hebben een afmeting van 2.50 meter hoog, 2.75 meter breed (raamkant met deur erin), 4.83 meter breed over langste zijde, andere zijde 4.35 meter, laatste zijde tegenover raamzijde 3.28 meter (door hoeken). De vloer is zo´n 18 m2. Eventueel met voorwerk, dit gaat om kliklaminaat maar is erg beschimmeld. Mocht u het doen dan graag.

Klussen binnenshuis

De deuren met scharnieren van een 4 deurs kledingkast (Jysk Vinderup) hangen uit het lood. En een afstelschroef aan een deur ontbreekt. En ik heb een aanrechtdeur met hetzelfde probleem."De schroef graatjes zijn blijkbaar te groot geworden.

Klussen in nieuwe woning

Ik heb hulp nodig bij het leggen van een PVC flexx vloer in 2 kamers en een gang van ongeveer 45 m2. Verder wil ik 7 plafondlampen ophangen, en raamdecoratie plaatsen. In de slaapkamer een rolgordijn, en in de woonkamer gordijnrails voor het raam en de deur.

Voordeur tochtvrij maken

Ik wil graag een klus laten uitvoeren betreffende mijn voordeur. Deze laat tocht door en zou graag tocht vrij willen maken. Het gaat om 1 voordeur.

Vervelende klusjes laten uitvoeren

Ik wil een aantal verschillende "vervelende" klusjes laten uitvoeren, zoals het ophangen lampen, repareren van WC en lekkende kraan, losse leuning vastzetten en dergelijke.

Schimmel verwijderen uit de badkamer en slaapkamer

Voor een klant verwijderen van hardnekkige schimmel in de badkamer, slaapkamer en boven gelegen slaapkamer. Alle wanden zijn beton met stucwerk en latex. Of direct latex op het beton. Plafonds zijn spack gespoten. Schimmel verwijderen en optioneel behandelen tegen de schimmel en opnieuw.