Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

10135 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis, renovatie slaapkamer na waterschade, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, diverse losse klussen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, metall-stud wand plaatsen voor een slaapkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Tussenwand met deur plaatsen

Graag wil ik een tussenwand (met een deur) in de woonkamer plaatsen. De lengte is ongeveer: 5.2 meter. De hoogte is ongeveer: 2.5 m. Zie de plattegrond (rode lijn).

Praxis douchecabine laten plaatsen

douchecabine plaatsen na renovatie van de binnenkant van onze flat. De datum waarop de cabine geplaatst moet worden is maandag 29 juli a.s.

Schutting repareren

het repareren van 17 meter schutting staat op verschillende plaatsen scheef.

Tuin schoonmaken en heg snoeien

Mijn tuin is aan schoonmaak toe; grootte tuin is +/- 7 x 3,5 meter. De heg moet aan beide kanten gesnoeid worden. De heg is 7 meter lang. Ik hoor graag van u.

Nieuwe fontein in toilet plaatsen

Het verwijderen van oude fontein en plaatsen van een nieuwe fontein in WC alsmede bijbehorend aansluiting. Huidige fontein is 36 cm Nog geen nieuwe gekocht. Weet niet of metalen sifon op kunststof afvoer past.

Tegelen badkamer

Ik wil mijn wc en badkamer betegelen. Het gaat om 44 m2. Graag een offerte.

zoldertrap vervangen met vasttrap onderkant kwartslag in zaak

ik wil graag een vasttrap plaatsen in de zaak. momenteel is er een gat met een zoldertrap ingemonteerd. dit wil ik veranderen naar een vast dicht trap.de tram moet een kwartslag hebben aan de onderkant. Graag zelf komen opmeten. zie foto voor voorbeeld gewenste trap.

knikarm zonnescherm plaatsen aan buitenmuur

Ik zoek een zonneweringspecialist die een zonnescherm met knikarm aan de achterzijde van mijn tussenwoning kan ophangen en intalleren. Het scherm is reeds aanwezig net als de voedingskabel en verbindingsdoos. Het moet gebeuren op de begane grond.

Horren plaatsen in de woning

Ik wil graag horren aanbrengen aan de alle ramen in huis en aan de achterdeur. En ik wil hier graag een vakman voor.

Elektrische boiler installeren

Zou graag een elektr. Boiler willen voor douche en warm water, 100 a 120 liter, zodat we van het gas af kunnen. Denk dat we een staande boiler nodig hebben inzake de ruimte. U kunt altijd langs komen om te kijken.

Lamellen monteren in slaapkamer

Ik wil graag de slaapkamer ramen van mijn zoon tegen de zon beschermen met lamellen. Die moet ik eerst kopen en ik vraag u beleefd of uw service ze kan bevestigen. Ik hoor graag van u.

Elektrische knikarm zonnescherm plaatsen aan buiten muur

Ik wil een elektrische knikarm zonnescherm laten plaatsen aan de buitenmuur.

Verwijderen en vervangen zonnescherm op tweede verdieping

Het betreft het verwijderen en vervangen van een zonnescherm (markies) op 2 hoog dus is een steiger noodzakelijk. Ook eventueel vervangen voor een goedkopere variant van een zonnescherm.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen, en ik vraag me af hoeveel dit kost.

Rolhordeur plaatsen

Ik wil graag een rolhordeur plaatsen en ik ontvang graag een indicatie van wat het mij gaat kosten excl. de materialen.

Vlonders leggen en schilderwerk op balkon

Ik ben op zoek naar een ervaren legger van composiet vlonders. Ik wil ze laten leggen op mijn balkon met de afmeting 225 x 235 cm. De vlonders zou ik online kopen. Als het kan, zou ik ook willen dat de randjes van mijn balkon wit geverfd worden, en het dakje ook (5 m2). Verf regel ik zelf.

Complete dakterras realiseren

Het betreft een plat dak waar ik een dakterras op wil plaatsen. De oppervlakte bedraagt zo'n 15-25 m2. Terras bestaat uit een vlonder met hekwerk en een grote lichtkoepel als daktoegang. Met de offerte moeten ook de kosten voor de daktoegang worden geïncludeerd. Het plaatsen van een nieuwe trap kan worden geexcludeerd.

Elektrisch zonnescherm monteren

Er moet een zonnescherm ophangen worden van 4.50 meter breed aan de buitenmuur van de woning op de begane grond. Er komt een uitval motor voor de scherm. Deze moet aan het stroomnet gekoppeld worden.

Zonnescherm monteren

Wij willen een knikarm zonnescherm laten monteren in onze tuin. De maat is 5 x 3 meter Zou graag willen weten wat dat gaat kosten?

Afdak buitendeur weer vastzetten

Het afdakje is los geraakt de montage zit achter een kunststof schroot

Tuin renovatie

Ik wil 2 stukjes van mijn voortuin laten renoveren. De oude bestrating en aarde eruit, nieuwe erin, inclusief eventueel ophogen en egaliseren. Verder moet er een palmboom geleverd en geplaatst worden en een ijzeren hek van 6 meter inclusief een poort.

Installeren Bruynzeel S900 Plisse hordeur met op het kozijn

Ik zoek een partij voor het installeren Bruynzeel S900 Plisse hordeur gevestigd aan het kozijn.

Opknappen buitenkant tuinhuisje/berging

Opschuren van het tuinhuisje/berging en laten beitsen

Op maat gemaakte voorraadkast maken

Graag wens ik een offerte te ontvangen voor het realiseren van een op maat gemaakte kast onder de trap. Deze kast moet gaan dienen als voorraad- opbergkast en daarom moet de minimale ruimte zo efficiënt mogelijk worden ingedeeld. Ik wens de kast graag afgesloten te hebben met een deur.

Elektra werkzaamheden en rolvinyl leggen

Ik wil een aantal dingen laten monteren, ik heb namelijk 6 kamers waar ik een lamp moet aansluiten maar ik heb geen idee hoe (4slaapkamers, 1 badkamer en 1 keuken). Ik weet namelijk niet hoe de draadjes aan het plafond moeten. Daarnaast wil ik ook als het kan rolvinyl laten leggen. Dit hoeft maar voor maximaal 20m2, het betreft namelijk een kamertje van 3bij4m en dan de gang van ongeveer 4m en 1m breed. Maar het noodzakelijkste is de verlichting.