Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

10278 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten, geluidsisolatie tussenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Tegelszetten in toilet

Leggen van tegels in een toilet van 1 vierkante meter, bovenop de bestaande tegels. Zie aangehechte tekening

Behangen babykamer

Ik zou graag een baby kamer met een oppervlakte van ong 10m2 willen laten behangen. De muren zijn 2,5 m hoog.

Een nieuwe schutting plaatsen

Ik zoek een vakman die nieuwe schuttingdelen kan plaatsen in mijn tuin. De huidige schutting is omgewaaid door storm. Zie foto's. Graag een offerte met slechts de kosten van de arbeid, steunpalen en materiaal (dus excl. de schutting zelf!). Wij hebben 4 schuttingdelen van 180 cm gekocht.

Duivennet plaatsen balkon

Op mijn balkon wil ik graag een duivennet geplaatst hebben. Graag zsm.

Ophangen balkdragers en balk tbv schommel

Twee balkdragers aan muur monteren met chemische ankers en het plaatsen van balk (tussen de twee muren) tbv schommel. Balk is 200x200x4700 (Vrij zwaar dus wellicht met steiger plaatsen) en moet waterpas geplaatst worden. Klein klusje.

Schuifdeuren installeren

Ik wil graag een schuifdeur laten installeren. Ik heb alle materialen in huis, behalve het gereedschap.

Watermeter laten beugelen

Ik zou graag deze watermeter gebeugeld willen hebben. Plaatsen van officiële watermeter beugel dus. Bij voorkeur iets naar zijkant in hoek van de muur. Zodat hij zo min mogelijk in de weg zit in mijn toiletruimte. Alvast dank voor uw reacties,

Motor van kapot elektrisch knikarmscherm vervangen

Motor vervangen scherm ca 5,5m. Begane grond. Scherm moet er wel af (regenpijp buren)

Balkon opknappen

Het idee is om de wanden en de vloer op het balkon laten lijnen en bekleden (tegels, lynoleum of anders), wanden dan verven i.p.v. bekleden. Het balkon is 7-8 m2 (5m x 1,5 m). Wij willen dat iemand kan eerst langs komen om te kijken en om voor te stellen, wat voor oplossing bij ons balkon het best zou kunnen passen.

Verzakt tuinhuis opkrikken en planken vervangen

Het gaat om een verzakt tuinhuis van 5 x 3 meter. We willen het opvijzelen en aan de onderkant de planken vervangen. Ik hoor graag wat dit kost.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Ik wil een zonnescherm laten verwijderen en afvoeren (3.50 meter). Derde verdieping en er mag een hoogwerker met rijplaten geplaatst worden.

Lamp vervangen in keuken

Lamp doet het niet in de keuken. Ik wil ook een eenvoudige lamp laten zetten in badkamer.

Binnendeur verplaatsen en doorgang dichtzetten

Bestaande binnendeur met kozijn (tussen de gang en de woonkamer) verwijderen en deze doorgang netjes dichtzetten en afwerken zodat dit later geschilderd kan worden. De verwijderde deur herplaatsen (met vermoedelijk nieuwe kozijn) in de dichte (gips)muur tussen de gang en de keuken. Daarnaast een gat in het keukenplafond (achtergebleven na verwijderen afzuigkap) dichtmaken en ook netjes afwerken zodat dit later ook geschilderd kan worden.

Inloopdouche maken

Heb in de badkamer een douche cabine die wordt vervangen door 1-glaspaneel de maat is 118 cm.breed en 2 mtr.hoog.Muurprofiel 2 mtr.en M&M stab.4KNT 100 8MM Glaspaneel is Grijs en steunen Zwart.Tevens de vraag de oude douche cabine mee te willen nemen. Misschien wilt u met mij een afspraak maken zodat u kunt zien van hoe of wat en kunnen wij verder overleggen.

Badkamer renoveren

Wij hebben het oude bad eruit gesloopt en daar moet een nieuw bad terug komen plus kranen en doucheset bij bad en douche gedeelte, wastafelmeubel moet geplaatst worden en mozaiek matjes om bad weer af te tegelen - Het materiaal hebben wij al aangeschaft, alle elementen komen weer op dezelfde plek terecht dus er hoeft niks met de leidingen worden gedaan.

Patio deer klemt

Ik heb 2 patio deuren die klemmen. Kunnen jullie dit verhelpen ? Er is waarschijnlijk iets met scharnieren, maar dat durf ik niet met zekerheid aan te geven

Toiletpot met stortbak installeren

Verwijderen van het de oude toiletpot en stortbak. De oude pot voeren wij zelf af. Het plaatsen van de nieuwe toiletpot en stortbak, zie bijlages. Afvoeren oude toiletpot en stortbak wordt door ons zelf geregeld. Aansluitmateriaal voor wateraansluiting door u te leveren.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

ik wil mn tuinschuur van hout laten slopen en het ook laten afvoeren van ongeveer 2,50 bij 2,50

22 vierkante meter laminaat leggen in huis

Ik wil graan laminaat leggen in mijn kamer boven 1e verdieping. De kamer is 5m x 4m. En een klein hall van 4 vierkante meter.

Gaten boren: 5 gaten; Ventilatie

Ik wil een WTW systeem installeren . Er zijn 4 gaten in het plafond en 1 gat op de vloer boren binnen 3 slaapkamer. (Plafond: 3x 80mm + 1x 100mm of 80mm, , Op de vloer: 1x100mm) Kan droge boor of waterboor met een wateropvangsysteem bij plafondboringen gebruiken.

Composiet vlonders op het balkon aanleggen

Graag zou ik mijn balkon van 20m2 met composiet vlonders willen aanleggen. Wat kost dat?

Douchebak en cabine plaatsen

Ik wil onze douchecabine vervangen inclusief de douchebak. De douchekabine heeft twee deuren. De achter en zijwant zijn betegeld en de douche etc zit er al en hoeft niet te worden vervangen. Ik kan zelf de oude cabine en bak verwijderen. Hij komt in de hoek van de badkamer en is goed toegankelijk.

Beschadigd tuinhuis slopen en puin afvoeren

Wij hebben een tuinhuis op een tuinencomplex. Door een omgevallen boom is ons huisje zwaar beschadigd en moet afgebroken worden. Afmetingen zijn 4 meter bij 5,50 meter. Tot 1 meter hoog is het huisje van steen en daarboven van hout met een zadeldak. Moet volledig gesloopt en verwijderd worden. De betonvloer moet in tact blijven. Graag een prijsopgave van slopen en puin afvoeren.

Kruipruimte (ca. 50 m2) opruimen en afval afvoeren

Kruipruimte van circa 50 m2 ligt vol met allerlei restanten (o.a. isolatie-materiaal) (zie foto's) Toegang via luik bij de voordeur. Graag leeghalen zonder de aanwezige snoeren te beschadigen en het afval afvoeren. Kruipruimte moet leeg om boktor te kunnen bestrijden.

Tuin schutting zetten

Ik wil tuin schutting laten plaatsen om mijn tuin heen. Hiervoor moeten 3 schuttingspanelen aan de ene kant worden geplaatst en 4 aan de andere kant. De schutting schaf ik zelf aan, de tuin is verder leeg dus kan direct geplaatst worden.