Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

9324 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, behangen, schilderen en laminaat leggen, kelder leegzuigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Afzuigkap plaatsen

Ik wil graag een motorloze afzuigkap laten plaatsen. Het appartement heeft een centrale mechanische ventilatie systeem. Wat zijn de montagekosten hiervoor? Bijgaand een foto van de huidige situatie Mvg, R. Bhageloe

Tuin ophogen, bestraten en (kunst) gras.

Wij hebben een tuin in de lengte, onder straatniveau. Wij zoeken een bedrijf dat de boel kan ophogen, twee terassen kan aanleggen en (kunst) gras kan aanleggen

Tuinpoort plaatsen

Gaat om vervanging van een tuinpoort waarbij de balk waartegen de poort aansloot, aan de grond is afgebroken en de poort zelf geen verband meer heeft en ook geheel moet worden vervangen. Plaatsen van een houten tuinpoort, geïmpregneerd hout of hardhout, eventueel versterkt met een metalen frame. 1oo cm breed en 180 cm hoog. Aan linkerzijde opgehangen aan 2 scharnieren aaneen balk die nog aan de schuur bevestigd zit. De scharnieren zijn nog aanwezig maar graag ook vernieuwen. Aan rechterzijde aansluitend op hardhouten of goed geïmpregneerde balk van 7,5 X 7,5 cm of groter. Lengte 3 meter waarvan 1 meter de grond in. Het hang- en sluitwerk ook vernieuwen.

Gebroken kabel verwijderen uit PVC leiding

Kabel is aan beide kanten gebroken en zit in leiding vast.

Goot frezen voor kabel

Ik zou heel graag weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn om een goot te frezen van ongeveer 1,5 meter in een betonnen muur om een kabel weg te werken.

Spanplafond op de begane grond

Graag een offerte voor het aanbrengen van een spanplafond op de begane grond. Het gaat om ongeveer 56 m2; open keuken en woonkamer en apart de hal. Met LED spoties erin, alle delen.

Gordijnrails buigen en monteren in erker

Graag wil ik voor moderne erker in woonkamer gordijnrails ophangen. Het gaat om een k en s rails van in totaal 6,05 meter. Eventueel 6 meter met een aanpassing. Met 3 buigingen van elk 90 graden. Het gaat om aanschaf, inpassen en ophangen in erker. De erker is heel gemakkelijk te bereiken en hoogte is ongeveer stahoogte. Plafond in houten multiplex dus boren is geen probleem. Graag prijsopgave voor montage op korte termijn. Locatie: Rotterdam oost. Foto's van situatie kan ik u sturen. Offerte uitsluitend via mail! Met vermelding van telefoonnummer zodat ik met u contact op kan nemen. Bij voorbaat dank.

Klussen in huis laten doen

Gaarne een aantal werkzaamheden uitvoeren in ons huis: * Nieuwe lamellen ophangen in de slaapkamer, 2 grote en 1 kleine en op maat maken; * Spotjes in het plafond nakijken; * Een gedeelte van de vloer (woonkamer) verstevigen. Dit zal via de kruipruimte moeten gebeuren, betreft een houten vloer, die wat verzakt is.

Spanplafonds aan laten brengen

Graag zou ik de prijzen willen weten van spanplafonds in mijn nieuwe huis. Het gaat om ongeveer 60 m2. Ik wil ook graag spotjes laten plaatsen.

Kapot zonnescherm repareren

De kabel van de zonwering vervangen op 10de verdieping. Moet met een hoorwerker waarschijnlijk, lastig (onveilig) vanaf balkon.

55 inch LED TV aan een muurbeugel ophangen

Ik zou graag mijn 55 inch LED TV aan de muur ophangen en de bekabeling netjes wegwerken. Muurbeugel en kabel zijn reeds reeds aangeschaft.

Laminaat vervangen en toiletruimte repareren

Afgelopen weekend is de riolering buiten onze woning verstopt geraakt en is de boel hier in huis overstroomd. We zitten nu met een laminaatvloer van ongeveer 50 m² die door het rioolwater onbruikbaar is geworden. Het laminaat moet inclusief de ondervloer en de staande plinten verwijderd en afgevoerd worden. Er moeten ook wat meubels worden verplaatst en een droger en wasmachine. Als de vloer goed droog is, willen we er nieuwe ondervloer, laminaat en hoge plinten laten plaatsen. Verder moet in de toiletruimte het inbouwreservoir gedemonteerd worden. Bij het ontstoppen is ook het wandcloset eraf gehaald. Mogelijk moet er een nieuw inbouwreservoir geplaatst worden, dat willen we hier laten beoordelen. We ontvangen graag uw offerte in posten voor de totale klus. Wij hebben de offerte nodig voor de verzekeringsclaim. We willen i.v.m. de stank het laminaat en de ondervloer graag op korte termijn al laten verwijderen en afvoeren.

Zonnescherm verwijderen op de 2e verdieping

Ik woon op de 2e etage van een appartementencomplex en ga binnenkort verhuizen. Boven het woonkamerraam aan de voorzijde zit een zonnescherm van ongeveer 250 cm breed, dat kapot is en verwijderd moet worden. Er zit een balkon naast, maar niet onder het scherm. Ik denk dat er een klein model hoogwerker nodig is voor dit klusje. Ik ontvang graag uw offerte. Het werk moet voor 24 mei worden uitgevoerd.

Vloerbedekking verwijderen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het laten verwijderen en het afvoeren van de vloerbedekking in ons oude kantoor pand. De oppervlakte is 176 m², volgens mij is de vloer gelijmd. Bijgevoegd een foto van de vloerbedekking, ik kan eventueel meerdere foto's sturen van de ruimte.

Schaduwdoek op een dakterras monteren

Boven op mijn huis heb ik een dakterras van 6x10 meter. Het dak is bekleed met vlonderdelen. Nu wil ik hier schaduw creeeren en kwam bij uw product uit. Ik ben bij intratuin geweest maar daaronder ze me niet veel vertellen over het product en ook geen totaal prijs berekenen. Ik hoop dat u meer duidelijkheid kan geven. Ik wil een pergola van 6x6 plaatsen en daar een vierkant doek in plaatsen. Ik wil houten palen gebruiken en een systeem bevestigen zodat we de hoek van het doek kunnen wisselen met de zon mee. Het is wel belangrijk dat de constructie goed bevestigd wordt aan de vlonderdelen. Kunt u een inschatting maken hoeveel ik kwijt ben? En is uw product ook te gebruiken op een dakterras waar het ook flink kan waaien? Hopelijk kunt u mij meer antwoorden geven dan de medewerker van de Intratuin.

Optrekkoord van een jaloezie vervangen

Een jaloezie moet een nieuw trekkoord hebben, dus een volledige vervanging van het hele koord.

Bruynzeel rolhordeur monteren

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van rolhordeur van Bruynzeel met een afmeting van 105 bij 205 cm. in een houten kozijn van een balkondeur.

Regendouche en rookmelders monteren

Graag zou ik een regen douche set geplaatst hebben, de kraan is nog goed en hier moet de (opbouw) douche kop en stang op worden gemonteerd. Verder zou ik ook een rookmelder en een koolmonoxide melder geplaatst willen hebben.

Stenen portiektrap reparatie

Herstelwerkzaamheden aan stenen/betonnen gezamenlijke portiektrap. Er zijn stukken af en scheuren aan ongeveer 4 treden. Klant treedt op namens de VvE.

Deurrolhor plaatsen in een kunststof kozijn

Graag laat ik op 1 deur een rolhor plaatsen. Op de begane grond. De oude moet losgemaakt worden en worden afgevoerd. En graag de nieuwe plaatsen. De woning heeft kunststof kozijnen.

Oogwindwerk van knikarmscherm repareren

Het oog van het oogwindwerk van mijn knikarmscherm (zonnescherm) is afgebroken. Deze wil ik laten lassen.

Slaapkamer behangen en van tapijt voorzien

Ik zou graag een offerte willen hoeveel het gaat kosten om 14 vierkanten meter te behangen en ook tapijt leggen voor een kamer van 8 vierkanten meter.

Gordijnrails ophangen

Ik heb een kleine montageklus waar een goede boormachine bij nodig is. Ik heb namelijk een gordijnrail van 5 meter lang gekocht die uit 2 delen bestaat. Ik wil deze aan een betonnen plafond laten bevestigen en ontvang graag een prijsopgave van de kosten.

Zonnescherm na laten kijken

Ik ben op zoek naar een zonweringsbedrijf die ook onderhoud verricht aan een zonnescherm. Ik zit op 3 hoog en zou graag mijn zonnescherm na laten kijken. Bij harde wind klappert hij regelmatig tegen de cassette aan. Ik zou ook meteen willen weten aan welke prijs ik denken moet.

Kelder opruimen

Ik wil mijn kelder laten uitruimen, de kelder is 10 x 10 meter groot. Graag op vrijdag of zaterdag/zondag morgen in Rotterdam zuid.