Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

9476 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning, stucen en schilderen, tegelvloer en vloerverwarming verwijderen, klussen in huis en laminaat leggen, lampen en horren plaatsen, elektrische rolluiken plaatsen, laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade, kunstgras op bitumen dak leggen, deuren en kozijnen plaatsen, raamdecoratie inmeten en ophangen, slaapkamer opknappen, behangen en laminaat leggen, licht asbesthoudende schoorsteenpijp verwijderen, raamhorren plaatsen, smeervloer verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Dak/goot lekkage

We hebben lekkage in de hoek van de zolderkamer - mogelijk van dakgoot of hoeksteen..? Andere hoek is reeds gerepareerd maar graag controle.

Schutting plaatsen

Ik wil graag offertes voor het volgende: 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm. Voor optie 2 is dat dus 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moet geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant onder De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën.

Douchewand+douchebak plaatsen

Ik heb momenteel een oude douchecabine staan die door een amateur is geplaatst en lekt van alle kanten. Wil deze vervangen voor een nieuwe wand+bak. Oude moet verwijderd worden en nieuwe moet geplaatst worden!

Ophangen gordijn rails

Ik wil in de woonkamer over een breedte van 5. 6 meter rails voor gordijnen laten ophangen. (3 ramen en deur, recht van muur tot muur, geen bochten, liefste zonder stop in het midden) Benieuwd wat kosten zijn om dit te laten doen.

Vloerbedekking van trap verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van vloerbedekking dat is vastgelijmd met gele lijm. Ook de lijmresten dienen te worden verwijderd. De woning wordt bewoond.

Afzuig- en beluchtingsgat maken

Ik wil graag een gat laten maken in een betonnen plafond. Betreft een gat van 420 mm (diameter) en gaat om een gat voor afzuiging. Plat dak in Rotterdam centrum.

Rolhordeuren monteren in houten kozijnen

Ik heb 2 Bruynzeel rolhordeuren gekocht en wil graag weten wat hiervoor de montagekosten zijn.

Behang verwijderen

Ik wil behang verwijderen van 1 kamer. Deze kamerwanden is ongeveer 6 m2. Eventueel nog verven maar dit is afhankelijk van het totaal prijs.

Een deurhor monteren

I want to install one door mosquito net at home. I bought it at Gamma and I attached the image of it. Want it to be done as soon as possible.

Schuifdeurkast in elkaar zetten

Ik wil een schuifdeur kast in elkaar laten zetten. Besteld van internet en omdat het een showmodel was van een winkel die failliet is gegaan heb ik helaas geen omschrijving hoe de kast in elkaar gezet moet worden, vandaar dat ik het zelf niet kan.

Hordeur plaatsen

Graag laat ik een hordeur plaatsen, begane grond. Hordeur dient nog te worden aangeschaft. Zie link hordeur van de Gamma. -rolhordeur-600-serie-roomwit-105x215-cm/p/B543883? Sg=a

Zonnescherm verhuizen

Ik ga verhuizen binnen de Alexanderpolder in Rotterdam en wil mijn zonnescherm van 450 cm breed graag laten meeverhuizen. Ik zoek een vakman die dit

Luxaflex ophangen

Ik wil graag Luxaflex ophangen, op 2 ramen waarvan er 1 al hangt maar de touwtjes zijn gesprongen. Waarvan er dus 1 opnieuw touwtjes moet worden ingezet. Wat zou dit kosten? Rekent u een vast bedrag of een uurtarief?

Schommel plaatsen in klaslokaal

Wij zijn leerlingen van het STC en wij hebben de opdracht gerkregen om ons lokaal tot een echt haven lokaal in te richten, daarom was ons idee om een schommel van een oud zeil optehangen. Hierbij onze vraag, zouden jullie een schommel op hangen in ons lokaal? En kunt u een offerte opsturen met alle gegevens erin?

Deuren en kozijnen plaatsen

In ons huis willen we de kozijnen en de deuren vervangen. Op dit moment zitten er metalen/stalen kozijnen en opdekdeuren. Nu willen wij graag houten kozijnen laten plaatsen en houten stompe deuren er in zetten. Het gaat om in totaal 11 stompe deuren waarvan in 2 deuren glas gezet moet worden. De kozijnen en deuren schaffen wij zelf aan. Het is dus vooral het plaatsen van de kozijnen en het afhangen van de deuren wat gedaan moet worden. De deuren zijn verschillend van maat: een deur is 73cm, twee deuren zijn 83 cm en acht deuren zijn 93cm (allen wel 211,5cm hoog). In twee deuren van 93cm komt glas te zitten. Boven alle deuren zit wel een glasplaat op dit moment die er door middel van veren makkelijk uit kan worden gehaald. Zou ik als optie ook een offerte kunnen krijgen voor enkel het plaatsen van de kozijnen?

Montage van een WC-bril

Montage van deze wc bril in mijn appartement (3024EB 411; het is een woning van stadswonen vestia. Montage wc bril pagette type kadett.

Jaloezie en lampen hangen

Hai goedendag, ik wil twee klusjes laten verrichten en dat het liefst uiterlijk zaterdag. Een betreft een jaloezie hangen, die ik bij jullie heb gekocht overigens, en twee lampen.

Een aantal voorwerpen monteren

Hai, graag wil een een aantal dingen laten monteren in mijn huis. Het betreft een luxaflex, en twee lampen. Materialen hiervoor heb ik niet in huis. Graag zou ik zsm een offerte willen ontvangen van de prijs, en hoe snel jullie dit kunnen komen doen. Heb namelijk aanstaande zaterdagavond een feest en zou het uiterlijk zaterdagochtend al geklust willen hebben. ( dit omdat de andere klusjesman ziek is geworden) Hopelijk tot snel!

Wielen onder de eetkamerstoelen en eettafel zetten

Ik heb eettafel en 4 eetstoelen van massief hout met 4 poten die nogal zwaar zijn. Ik wil de poten van de stoelen afkorten en wielen onderzetten.

Deur verplaatsen in niet dragende muur

Ik wil graag een deur verplaatsen in mijn appartement. Het gaat om een deur in een niet dragende muur. Er moet een kozijn uit de muur gehaald worden en het gat moet opgevuld worden. Op de muur die daar haaks op staat moet juist een opening gemaakt worden. In de nieuwe opening hoeft geen kozijn te komen.

Behang laten plakken

Ik wil graag in mijn woning behangen. Het gaat om ongeveer 8-9 m2.

Plaatsen en vervangen van sloten

Ik wil 2 pensloten laten plaatsen op mijn voordeur en het huidige slot laten vervangen. alle sloten dienen het merk SKG** te hebben.

Dingen in huis monteren

Ik wil een aantal zaken in mijn huis monteren. Ik heb twee rolgordijnen,kapstok, 2-4 planken en vier lampen die in plafond moeten (helaas dien er volgens mij gaatjes geboord te worden).

Zaken binnenhuis monteren

Ik wil een aantal zaken in mijn huis monteren. Ik heb twee rolgordijnen, kapstok, 2-4 planken en vier lampen die in plafond moeten (helaas dienen er volgens mij gaatjes geboord te worden - beton).

Duivennet op het balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet op het balkon.