Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rotterdam of directe omgeving.

9360 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: airco voor hele huis installeren, sloop- en aannemerswerk, rolluiken monteren en aftimmeren, glad pleisterwerk op wanden en plafon, raamdecoratie inmeten en monteren, raamdecoratie opmeten en monteren, plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie, diverse klussen in huis, diverse klussen in een appartement, laminaat leggen en woning schilderen, verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen, nieuwe woning opknappen, markiezen op kozijnen plaatsen, laminaat leggen en behang afsteken, laminaat en behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotterdam:

Rolhordeur monteren

Een rolhor voor deuren monteren voor een balkondeur.

Demontage en montage van knikarm zonnescherm

Zonnescherm moet verplaatst worden naar een ander pand, het is 4.70 meter breed. Moet gebeuren in Rotterdam Alexanderpolder. Van begane grond naar begane grond. Scherm is elektrisch.

Folie aanbrengen op raam

Ik heb een rol folie van 5.5 x 1.25 meter die op het raam bevestigd moet worden.

Gat laten boren voor afzuiging

Ik wil een gat laten boren in de gevel voor afzuiging. Het gaat om een afzuigkap van de keuken naar buiten toe, in de buitenmuur naast de voordeur. Het gaat om het boren van een gat voor een afvoerbuis van ongeveer 10 cm (doorsnee) De onderdelen heb ik nog niet in bezit, maar deze wil ik aanschaffen zodra ik weet wat het uit te voeren werk zal kosten.

Vloerbedekking en lijmresten van houten trap verwijderen

Graag laat ik de vloerbedekking en lijmresten van mijn vaste trap verwijderen. De trap moet glad geschuurd worden; schilderklaar. Het betreft 16 treden.

Slaapkamerkasten laten monteren

Ik wil graag twee slaapkamerkasten laten monteren. Het zijn kasten met schuifdeuren. Deze zijn nieuw in een doos en staan al in de ruimte waar de kasten moeten komen. Het gaat dus uitsluitend om het monteren van de kasten. De klant wenst bij voorkeur zo snel mogelijk, maar het mag ook gerust iets langer duren.

Vloerbedekking trappen en slaapkamers verwijderen

Het verwijderen van tapijt in 2 slaapkamers, 2 overlopen en 2 trappen. De oppervlakte is ongeveer 30 m2. Tevens dienen de liimresten ook verwijderd te worden. Het puin voeren wij zelf af.

Grosfillex schuifdeur plaatsen

Ik wil graag een schuifdeur laten plaatsen met de afmetingen 0.84 x 2.05 meter, van het merk Grosfillex.

Vlonder planken leveren en op balkon leggen

Graag vlonder planken aanleveren (mag kunststof of hout zijn) voor op het balkon. Vervolgens deze op het balkon monteren. Er is pas nieuwe dakbedekking geplaatst op m'n balkon en daaroverheen wil ik een vlonder laten plaatsen, ter bescherming van het dak. De planken wil ik graag in de lengte laten leggen. Balkon is 8 meter lang en 1.30 meter breed, totaal 10.40 vierkanten meter. Graag ontvang ik een offerte.

Horren in kunststof kozijnen monteren

Ik wil voor 4 draaikiepramen een raamhor laten monteren. Het gaat om 2 ramen van 67 cm breed x 135 cm hoog, 1 raam van 84 cm breed x 110 cm hoog en een lamellenhor 700 Bruynzeel voor een deur van 220 cm hoog. Ik laat de horren hier graag even inmeten, want ze moeten op kunststof kozijnen gemonteerd worden. Ik wil de uitvoering graag in wit, RAL 9010. Ik vind het prima als u de inkoop bij Gamma doet, daar heb ik al diverse horren gezien die goed zullen passen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Elektrisch bedienbaar zonnescherm inmeten en monteren

Ik wil voor de woning van mijn 96- jarige moeder graag een elektrisch bedienbaar zonnescherm laten inmeten en monteren. Ik heb voorkeur voor een snelle levering en montage. De breedtemaat is ongeveer 330 cm en de uitval ongeveer 200 cm, maar dat moet worden nagemeten. Het liefst hebben wij een simpele uitvoering met een schakelaar als bediening. We horen graag wie hier op korte termijn tijd voor heb en wat de kosten zijn.

Rolgordijn inkorten en ophangen

Ik heb een Silhouette rolgordijn van 240 cm besteld en deze komt in week 22 binnen. Ik wil het rolgordijn graag op maat laten maken, want het moet wat worden ingekort. Daarna laat ik het graag monteren. Ik hoor vooraf even van u wat de kosten hiervoor zijn.

Kattennet plaatsen op balkon

17 juni krijg ik een kitten en ik wil mijn balkon voorzien van een kattennet zodat mijn kitten veilig op het balkon kan. Afmetingen van het kattennet ongeveer 280 x 200 cm ( b x h )

Motor op zonwering monteren

Zonwering elektrisch maken? Wat kost dat? Knikarmscherm 500 m breed.

Zonwering elektrisch bedienbaar maken

Zonwering elektrisch maken? Wat kost dat? Knikarmscherm 500 m breed uitval

Elektrisch bedienbaar zonnescherm monteren

Ik wil een zonnescherm bestellen bij Praxis van 5 meter breed en met een uitval van 2.50, graag elektrisch. Er moet dus door een muur geboord worden en stroom aangelegd worden. Offerte graag per mail.

Rolgordijn ophangen

Ik wil graag een rolgordijn laten ophangen van 2 meter breed. Deze moet aan het plafond (beton) gemonteerd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kabels wegwerken

Kabels laten wegwerken

Inzethor en hordeur monteren

Betreft de montage van twee keer een inzethor, het zijn ramen van ongeveer 130cm bij 80 cm. De inzet horren moeten nog op maat moeten worden gemaakt. Tevens een hordeur naar het balkon plaatsen, ook nog op maat te maken. We zitten te denken aan een plissé of magneet hordeur. Graag ontvang ik een offerte.

Rolgordijnen en doucheset monteren

Ik wil graag drie rolgordijnen laten ophangen en een nieuwe doucheset laten installeren. Ik heb de producten al bij Praxis besteld en deze worden snel geleverd. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Klussen in de slaapkamer

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren nl.: - ondervloer laminaat leggen in een slaapkamer van 15.2 m2 en plakplinten plaatsen 14.3 meter. De ondergrond is betonnen vloer. - een ventilatorlamp ophangen, aan een lichtpunt. - een linnenkast monteren. Afmetingen: 181 x 62 x 210 cm. De materialen zijn in mijn bezit. Tussen 23 mei en 12 juni als het mogelijk is. Daarvoor staat er nog een waterbed en daarna komt er een ander bed. Graag in de middag of avond reageren.

Afzuigkap plaatsen en aansluiten op centrale ventilatie

Ik wil graag een motorloze afzuigkap laten plaatsen. Het appartement heeft een centrale mechanische ventilatie systeem. Wat zijn de montagekosten hiervoor? Bijgaand een foto van de huidige situatie.

Gebroken kabel verwijderen uit PVC leiding

Kabel is aan beide kanten gebroken en zit in leiding vast.

Goot frezen voor kabel

Ik zou heel graag weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn om een goot te frezen van ongeveer 1,5 meter in een betonnen muur om een kabel weg te werken.

Spanplafond op de begane grond

Graag een offerte voor het aanbrengen van een spanplafond op de begane grond. Het gaat om ongeveer 56 m2; open keuken en woonkamer en apart de hal. Met LED spoties erin, alle delen.