Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Roelofarendsveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Roelofarendsveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Roelofarendsveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Roelofarendsveen of directe omgeving.

35 klanten uit Roelofarendsveen bevelen een bij Casius in Roelofarendsveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Roelofarendsveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Roelofarendsveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Roelofarendsveen:

Balkon overkappen

Ik wil graag een balkonoverkapping laten realiseren met afsluitbare wanden tegen een bestaande muur op 1 hoog op een balkon van 300 x 800 op het zuiden. Mijn voorkeur gaat uit naar PVC materiaal, verder laat ik mij adviseren door de vakman.

Nesling schaduwdoek monteren

Wij zijn voornemens Nesling schaduwdoeken te nemen en willen dit graag laten installeren en opmeten. Het gaat om een of twee schermen aan het balkon, of aan het huis (circa 3.60 à 4 meter).

Betonboren voor afzuigkap

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap, 150 mm. Het betreft een nieuwbouwwoning. Van binnen naar buiten: prefab beton-spouw-metselwerk (bakstenen).

Gat voor afzuigkap boren

Gat van 150 mm. Nieuwbouw woning. Binnenmuur prefab beton, spouw, buitenmuur baksteen.

Spanplafond in woon- en badkamer monteren

Woonkamer ongeveer 45-50 m2 Badkamer 5-6 m2

Spanplafond in de keuken monteren

Spanplafond plaatsen in de keuken plus enkele spots!! gaat om een ruimte van 9m2

Landelijk werkende klussendienst

Ik ben op zoek naar een landelijk werkende klussendienst voor mijn opdrachtgever. Meestal zijn de klussen per dagdeel in te plannen, aanvragen komen adhoc binnen. Verdere info na kontakt.

Brustor scherm met motor repareren

Het betreft een Brustor scherm met motor, lichtindicatie. Deze gaat niet meer op en neer zowel met de hand als automatisch.

Zonnenwering repareren

Zonnenwering repareren. Lint om te vieren of op te halen van raam scherm, twee schermen over twee ramen, kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen. 1e verdieping. 1 trommel van plusminus 5 meter. De linten die binnen bediend worden moeten worden vervangen. Beide moeten vervangen worden, maar er is er maar 1 stuk.

Aanleg van een vlonder in de achter ...

Aanleg van een vlonder in de achter tuin. Oppervlakte ong. 55 m2 gemakt van kunst houten vloer delen of eventueel hardhout. Het daar onder een worteldoek.

Damwand plaatsen over een lengte van ...

Damwand plaatsen over een lengte van 12.2m, diepte water 0.8m en aarde zijde 0.4m Van hardhout.

voor een nieuwbouw bedrijfsunit zoek ik ...

voor een nieuwbouw bedrijfsunit zoek ik een aannemer. De unit wordt castco opgeleverd.