Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor nieuwe pergola plaatsen:

Nieuwe pergola plaatsen

Ik ben opzoek naar een pergola die op een terras van 3x4 meter past. Er moet een schuif systeem inzitten mbt zonwering. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en ik ontvang hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe pergola plaatsen uit heel Nederland:

Serre plaatsen

Ik wil een 7 x 3 m serre met een dichte achterwand. Dicht, van glas en te openen wanden 3x en een open pergola van 4 x 3 m. Compleet/casco is in overleg. Ik kom graag met u in contact.

Pergola met 3 schaduwdoeken

Leveren, plaatsen en monteren van pergola met 3 harmonica(schaduw)doeken van totaal circa 4,00 x 4,00 meter. Het gaat om een terras van een nieuwe zorg-instelling voor ouderen waar wij schaduw willen creeren.

Nesling Pergola met doek monteren

Het plaatsen en monteren van een Nesling pergola met doek inclusief en zetten van betonnen funderingen voor de palen

Tuin betegelen en pergola plaatsen

Ik zou graag mijn tuin willen laten betegelen met antraciet betontegels. Het gaat om een oppervlakte van 9m2. De tegels hebben we al aangeschaft. Verder willen we dit stuk overkappen met een pergola. Hiervoor moeten 4 palen geplaatst worden met een raster erboven. De materialen hiervoor graag in de offerte meenemen.

Pergola met harmonicadoek

Wij willen een pergola laten plaatsen met betonpoeren en daarboven ook een doek monteren. Wij hebben een houten gevel dus de pergola kan niet tegen de gevel worden gemonteerd. Wij zijn opzoek naar een partij die materiaal kan leveren en kan uitvoeren, de afmetingen worden 3 x 4m.

Inrichten tuin Pergola/Vlonders/Tegels

Wil graag een offerte hebben voor onderstaande. Wil graag een Pergola plaatsen tegen de wand aan van 5x4 meter zie bijlage. In de tuin wil ik vlonders laten plaatsen(harde ondergrond aanwezig) van 3 meter breed in plaats van de 2.40 die op de tekening staat. Tegels van 60x60 en een stuk kunstgras. Zie bijlage voor de afmetingen/foto's. De voortuin is 11m2 daar ook tegels van 60x60 De oprit moet alleen opnieuw netjes worden gelegd 14m2. Materiaal kan ik in principe regelen in samenspraak.

Pergola plaatsen

We willen een Pergola laten plaatsen. Op de foto de plaats waar deze moet komen. Het moet een robuust geheel worden (vergelijkbaar met de buren). Graag van hout. De bovenkant is open, dus komt geen dak op. De lengte: 450cm, de breedte: 300cm en de hoogte: 250cm. De tuin is goed bereikbaar.

Vlonderterras plaatsen

Wil graag een terras/vlonder van composiet planken onder een pergola laten maken. De vlonder op composiet dwarsliggers met daaronder worteldoek. Afmeting vlonder/terras is ca. 3,40 x 3,60. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Nesling Pergola wall B 500 x 370 cm laten plaatsen

In onze achtertuin willen wij een Nesling pergola over ons terras plaatsen. De gewenste afmeting is 5 x 3,7 meter (wall B). Een van de lange zijden wordt bevestigd aan de woninggevel. De staanders zullen in de grond geplaatst worden. Aan de voorkant en een van de zijkanten willen we ook rolgordijn-zonwering toevoegen. Liefst komende maand, maar indien niet mogelijk is binnen de komende 2 maanden ook goed.

Nesling pergola laten plaatsen

Wij willen graag een vlonder/terras van 2,5 bij 4,5 meter laten aanleggen met daarover een pergola en harmonicadoek van Nesling (of maatwerk). Graag ontvangen we een offerte voor dit project, inclusief plaatsen van een houten achterwand (tegen betonnen muur, en een zijwand met hekwerk van gaas.

Partners

Partners van Casius