Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hordeur in elkaar zetten en plaatsen:

Hordeur in elkaar zetten en plaatsen

Ik wil een hordeur op maat laten maken. De hordeur moet 90 bij 201 cm worden.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hordeur in elkaar zetten en plaatsen uit heel Nederland:

Kast in elkaar zetten en nog wat klussen

Ik wil graag een kast van 2 meter gemonteerd hebben. Deze bestaat uit 3 delen van plafond tot grond met schuifdeuren. Zijpanelen en binnenin legplanken en een gedeelte hang met 2 planken. Een bitenlamp moet vervangen worden. Een hordeur in de keuken plaatsen. En er moet een rolgordijn geïnstalleerd worden.

Hordeur installeren

Vandaag heb ik een hor voor deuren gekocht bij Praxis die ik graag wil laten installeren. De hordeur is van Bruynzeel artilelnummer 634507. De afmetingen zijn breedte tot 100cm en hoogte tot 235cm. De buitendeur heeft een kunststof kozijn die binnen deze afmetingen past. De hor heeft aluminium profielen en moet eerst in elkaar worden gezet.

Vaste hordeur plaatsen

Ik heb een vaste hordeur aangeschaft, het raamwerk zit in elkaar maar bij het monteren van de scharnieren lukte het niet. We zijn gestopt en willen graag hulp bij het afmaken van deze klus.

Hordeur maken van een GAMMA hordeurpakket

Alles gekocht, nu moet het nog in elkaar. Voor een achterdeur. Li

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Lamellenhor op maat maken

Ik ben op zoek naar een lamellen hor met de dagmaat van 183x240. Het idee is om lamellen met een lengte van 240 bovenaan aan elkaar te naaien met een zoom. Door deze zoom kan vervolgens een telescoop stang geschoven worden waarna hij tussen de staanders van de kunststof schuifpui worden geklemd. De telescoopstang is bij voorbeeld Sealskin Seallux telescopische douchestang aluminium 125-220 cm 28 mm. Andere ideeën zijn welkom. Een vaste hor is niet mogelijk in verband met huisdieren die in en uit lopen. Daardoor is de bestaande hordeur al een paar keer gesneuveld.

Hordeur maken en plaatsen

Graag de hordeur die gekocht is in elkaar zetten en monteren.

Hordeur en horraam inkorten en plaatsen

Ik wil graag een plissé hordeur en plissé horraam laten inkorten in de breedte en laten plaatsen. De hordeur is een plissé hordeur bruynzeel (serie 900) en het horraam is een plissé horraam bruynzeel (serie 500). De hordeur moet geplaatst worden bij een vriend van mij in Weesp en het horraam moet geplaatst worden bij mij, op een ander adres in Weesp. De adressen zijn ongeveer 250 meter van elkaar verwijderd. Graag ontvang ik van u een offerte wat het inkorten en plaatsen van de hordeur kost en wat het inkorten en plaatsen van het horraam kost. Beide adressen hebben houten kozijnen, de deur is besteld en het raam is al in mijn bezit. Hartelijk dank! Met vriendelijke groeten.

Hordeur bevestigen

Een hordeur in elkaar zetten en bevestigen. De hordeur moet op het kozijn gezet worden. Een scharnierende hordeur. De deur moet op maat gemaakt worden.

Hordeuren plaatsen

Plaatsen van 2 hordeuren in dezelfde woonplaats. Het betreft 2 huizen (ongeveer 200 meter bij elkaar vandaan). Bij 1 van de huizen kan de hor zo geplaatst worden, dus de ander is het misschien iets lastiger. Bij 1 hordeur is het stuk waar de bevestiging op komt 3.5 cm terwijl de bevestiging 5 cm is. Er heeft wel al een hordeur gezeten.

Partners

Partners van Casius