Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rijswijk of directe omgeving.

1006 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: verbouwing Fitness Studio, rotte vloerbalken vervangen, renovatie hal, keuken, trapgat en overloop, 11 tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand, houten rabatdelen vervangen voor kunststof, loodgieterswerk voor een wereldrestaurant, dubbelglas plaatsen in 26 ramen, badkamer en toilet verbouwen, badkamer renoveren, woning opknappen, kapsalon renoveren, slaapkamer opknappen, badkamerrenovatie, badkamer en vaatwasser installeren, badkamermeubel installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rijswijk:

Werkzaamheden in badkamer

Ik wil een aantal dingen laten plaatsen in mijn badkamer. Het gaat om een douchedeur, design radiator, badkamermeubel met spiegel en plafondlamp. Het gaat alleen om het plaatsen.

Schutting op het dakterras herstellen

Wij hebben een composiet dakterras van ongeveer 6 x 7 meter. Rondom staat een schutting van vierkante schermen. Deze zijn bevestigd aan palen, die op hun beurt bevestigd zijn aan het terras en de onderliggende balken. Door harde wind zijn de schermen in de loop van de tijd wat los gaan zitten en hangen nu wat naar voren. Op de foto's is dit goed te zien. We willen het graag weer laten vastzetten, zodat alles weer recht overeind staat. Misschien is een andere manier van bevestigen mogelijk? We horen het graag.

Sleuf in beton frezen

Een sleuf frezen van 1 meter met een gat voor een inbouwcontactdoos in een nieuwbouwhuis. Het bestaande stopcontact zit in de weg voor een garderobekast.

Hordeur in elkaar zetten en plaatsen

Ik wil een hordeur op maat laten maken. De hordeur moet 90 bij 201 cm worden.

Steigerhouten tuinset in elkaar zetten

Onlangs heb ik een steigerhout tuinset bij praxis gekocht, het is een bouwpakket. Ik heb de gereedschappen niet en kom er zelf niet aan toe om het in elkaar te zetten. Graag zoek ik naar iemand die dit voor heel goedkoop voor mij in elkaar kan zetten

Parasol repareren

Ijzerdraadje in de top is gebroken. Parasol is wel uitklapbaar.

Bed met kasten uit elkaar halen, verhuizen en in elkaar zetten

Het bed met kasten (zie foto's) staat in Rijswijk in een eengezinswoning op zolder (2e verdieping, geen lift). Dit moet verhuisd worden 3 kilometer verderop in Rijswijk. Hiervoor zal het uit elkaar gehaald moeten worden. Het huis waar het heen moet zit in een flatgebouw op de eerste etage (lift aanwezig). Hier moet het bed samen met de kasten volledig in elkaar gezet worden in 1 van de slaapkamers.

Televisie laten ophangen

Ik wil graag mijn tv laten ophangen.

Verf- en vloerklussen in huis

Ik wil drie kamers laten verven met structuur verf fijne korrel en laminaat leggen.

Raam opmeten voor jaloezieën

Wij willen voor ons raam (Erker) jaloezieën laten maken en hiervoor willen we de juiste maten weten. Er zit enige haast bij. De jaloezieën zijn verkrijgbaar bij de Gamma en schaft de klant zelf aan. Het gaat nu dus alleen om het inmeten, mocht de prijs meevallen mag de vakman ze installeren.

Behang verwijderen en plakken en laminaat leggen

Ik wil graag van een muur van 3 meter breed en 2.60 meter lang behang laten verwijderen door jullie, daarna graag opnieuw behangen. En laminaat leggen in een ruimte van 3 meter breed en 4 meter lang. Ook oude door jullie verwijderen.

Roldeur van een garage aanpassen

Ons bouwbedrijf (ook Casius-partner) is werkzaam bij een particulier waar een roldeur van een garage moet worden aangepast voordat er op 30 november een nieuwe betonvloer wordt gesmeerd. De roldeur, het frame en de motor moeten 6 cm omhoog geplaatst worden en opnieuw worden afgesteld. We ontvangen hiervoor graag een snelle reactie.

Diverse klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen laten doen, omdat mijn man momenteel in het ziekenhuis ligt en bij thuiskomst zich voorlopig rustig moet houden. Het betreft op 2 plaatsen Praxis laminaat aanleggen wat ongeveer 6 m2, een plafond witten van ongeveer 18 m2, gordijnrails van ongeveer 2 keer 3 meter en verticale lamellen van ongeveer 7 meter ophangen. Er moet 1 gordijnrail afgehaald worden omdat deze boven een convectorput is.

Herstelwerkzaamheden na lekkage

Ik heb waterschade gehad door lekkage aan een waterleiding. Hierbij heeft het plafond schade opgelopen en is ook een plint en de muur op de zolder aangetast. Verder is het keukenplafond beschadigd. Ik laat dit allemaal graag repareren inclusief een stukje van de waterleiding. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Zand wegzuigen onder de woning

Door rioolproblemen moeten wij onder de grond komen. Helaas is er waar het riool ligt, geen kruipruimte maar wel zand. Ik zou graag willen weten wat het kost om een vrachtwagen te huren die dat kan en wat de eventuele bijkomstige kosten zijn. Het gaat om een stuk van ongeveer 8 meter, 1 meter diep en ca 80 cm. breed.

Handgrepen maken en frezen op IKEA garderobekasten

Ik wil handgrepen gemonteerd hebben op 8 deuren van Ikea Pax Garderobekasten (2 kasten van 4 x 100 x 60 x 236 cm) inclusief frezen want moeten verzonken zijn. Het zijn geperst houten deuren. Uitsluitend door ervaren vakman. Wellicht heb ik daarna nog een aantal interessante klussen liggen, zoals het maken van een kast voor de vaatwasser.

Zonnewering ophangen

Ik wil graag dat de zonnewering buiten aan de gevel wordt opgehangen, de zonnewering is 395 cm breed. Betreft een woning op de eerste etage met terras. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rolgordijn voor de balkondeur plaatsen

Rolgordijnplaatsen voor balkondeur

Plafondventilatoren monteren

In de woonkamer en de slaapkamer wil ik graag op de plaats van de afdekplaatjes ventilatoren laten monteren. De ventilatoren moeten we nog bij de Praxis aanschaffen.

Duivennet plaatsen

Ik wil graag een Duivennet op t balkon asap, want t balkon is zojuist opgeknapt en wil t graag schoonhouden. Het gaat om een balkon van 3 x 4 meter

Hor monteren in kunststof draai-kiepraam

Graag laat ik 1 hor op maat maken. Het gaat om een inzethor op een draai kiep raam.

Kasten demonteren en monteren

In verband met het plaatsen van nieuw behang en vloerbedekking, graag offerte voor volgende opdracht: Kamer 1: 3 klerenkasten van 1 meter breed en 2,30 hoog demonteren en een na 2 dagen weer in elkaar zetten. Kamer 2: 1 klerenkast en 1 boeken kast van 1 meter breed en 2,30 meter hoog demonteren en na 2 dagen weer in elkaar zetten. De reden hiervoor is omdat wij behang en vloerbedekking gaan plaatsen.

Plissehordeur plaatsen

Ik zou graag 1 plissé hordeur willen laten plaatsen in mijn woonkamer en zou graag willen weten wat dat kost. Gelieve antwoord via mail.

Bruynzeel rolhordeur serie 400 monteren

Verzoek om de bij Gamma aangeschafte Bruynzeel rolhordeur serie 400 te plaatsen. Voor een deur naar een balkon van mijn appartement. Het betreft een houten kozijn.

Diverse montageklussen na een verhuizing

Ik ben onlangs verhuisd en zit nu in de chaos. Ik zou graag een klusbedrijf willen vragen de volgende klussen uit te voeren: 1. De lamparmaturen aan het plafond bevestigen en aansluiten op het elektra. 2. Een aantal gordijnrails tegen het plafond bevestigen en Luxaflex tegen een raam en deuren bevestigen. 3. 2 IKEA- kasten in elkaar zetten en tegen de muur bevestigen. 4. Een tweetal hangkasten in de keuken tegen de wand bevestigen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.