Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rijnsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rijnsburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rijnsburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rijnsburg of directe omgeving.

102 klanten uit Rijnsburg bevelen een bij Casius in Rijnsburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rijnsburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rijnsburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rijnsburg:

hordeur voor schuifpui

ik wil een hordeur laten plaatsen in mijn schuifpui

Buishouder carrousel keukenkast

Ik wil een defecte buishouder in een carrousel keukenkast laten vervangen en de deurtjes van deze kast laten afstellen

Houtrot paar stukken in kozijn

Ik wil graag mijn kozijnen laten nakijken op hoeveelheid houtrot en laten repareren.

Trap opknappen

Graag zouden we de trap dicht willen laten maken en willen schuren en lakken.

Raamdecoratie inkorten

Ik wil 1 duo rolgordijn (circa 2,20m lang) en 1 houten jaloezie (circa 80cm lang) in de breedte laten inkorten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Oude bankstellen afvoeren

Ik heb hulp nodig voor het afvoeren van mijn oude bankstellen. Ben zelf niet in staat om de bankstellen buiten te zetten zodat de gemeente het kan ophalen. Het gaat om een twee en een drie zitsbank die afgevoerd moet worden naar de Milieustraat in Katwijk. Ik woon op de begaande grond, alles is gelijkvloers. Uiteraard ben ik bereid om te betalen voor deze klus, wie kan mij helpen?

Rolgordijn laten inmeten en plaatsen

Ik heb een schuin dakraam waar ik een rolgordijn voor wil laten plaatsen.

Gordijnen laten inmeten

Voor 3 ruimtes graag een inmeetservice voor de rolgordijnen. Het gaat om 3 slaapkamers. Graag een offerte voor inmeten en ophangen van de rolgordijnen.

Zonnedoek vervangen

Wij hebben een nieuw doek nodig de knikarm set is nog goed de maat is 7 meter breed en 2 en halve meter uitval

Prijsopgave vals plafond met inbouwspots

Onlangs hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht in Rijnsburg. De oplevering van het huis vindt omstreeks september 2016 plaats. Op dit moment zijn wij een budget aan het samenstellen voor onze wensen. In ons budget willen wij een vals plafond opnemen met inbouwspots. Het betreft allereerst het plafond van de eerste woonlaag met een bruto-oppervlakte van 62 m2. Deze bruto-oppervlakte bestaat uit woonkamer, keuken en hal. In de oppervlakte is geen correctie meegenomen van muren, trap, toilet, meterkast, et cetera. Naar schatting willen we 18 inbouwspots plaatsen, verdeeld over de totale ruimte. Om de verlaging (en energieverbruik) te beperken zijn we op zoek naar LED spots. Er is geen isolatie nodig. Voorts willen we in de badkamer ook een vals plafond met inbouwspots. Onze schatting is 3 a 4 spots. De badkamer heeft een oppervlak van +/- 5 m2. De woonlagen hebben een hoogte van 260 cm. Op dit moment zijn wij op zoek naar een offerte/prijsopgave van een specialist om mee te nemen in ons budget. Bij een bevredigend resultaat staan wij ervoor open om in 2016 concrete plannen hiervoor op te maken. Wij verzoeken u vriendelijk een prijsopgave op papier (elekronisch is uiteraard voldoende) op te maken. De prijsopgave kan worden gebruikt als onderbouwing van de verbouwingsspecificatie van de woning. Zijn er vragen neem dan gerust contact op. Ik sta u graag te woord.

Bed en bank van IKEA monteren

Ik koop een tweepersoonsbed met 4 lades en een bank bij IKEA en laat die 29 december bezorgen. Ik wil op 4 januari verhuizen en in de tussenliggende periode wil ik het bed en de bank graag laten monteren.

Ophangen van gordijnrails

Ophangen van gordijnrails in kamer en 2 slaapkamers. Kamer 9 meter, slaapkamer 2 x 4 meter. Graag op 17 of 18 augustus.

Buffetkast in elkaar zetten

Een buffetkast in elkaar zetten van 216 cm breed. Wat zijn hier de kosten voor?

Schaduwdoek leveren en plaatsen

Schaduwdoek leveren en plaatsen. Schaduwdoek van 5 meter breed met uitval van ca. 2,50 meter. Schaduwdoek op houten palen. Houten palen ook leveren Dus complete pakket.

Schaduwdoek leveren en monteren

Schaduwboekhouding van 5 meter breed en 2,50 uitval

Zonnescherm repareren

Wij hebben een zonnescherm hangen die handmatig bedienbaar is, waarvan 1 naad losgelaten heeft. De scheur is ongeveer langer dan 1 meter groot. Is dit te verhelpen en zo ja, wat kost het.

Diverse klussen in huis

- Schuren, gronden, verven en aanbrengen houten plinten op betonnen muren, ongeveer 80 strekkende meter. - Behangen van 1 muur. - Afkitten van ongeveer 20 strekkende meter muur/muur en muur/vloer overgangen. - Plaatsen scheidingswandjes op zolderverdieping, met schuifpanelen.

Woonkamer opknappen

Renovatie van een woonkamer met een afmeting van 4 bij 5 meter. Stucen van 3 muren, vervangen van plinten, vervangen van 2 deuren. Eventueel ook deurposten vervangen.

Nieuwe bekisting/afwerking aan 2 ...

Nieuwe bekisting/afwerking aan 2 dakkapellen

1. Deur schanier is kapot (1x) schroeven ...

1. Deur schanier is kapot (1x) schroeven zijn afgebroken Voor dezelfde deur deurstoppers monteren op het terras 2. Buiten een scheidingswand/poort aanbrengen 2x 3. Tuinverlichting aanbrengen (kabel loop al door de tuin) Uitgaande kabel splitsen en schakelaars monteren buiten stekkerdozen installeren

Badkamer plaatsen (bad, inloopdouche met ...

Badkamer plaatsen (bad, inloopdouche met geintegreerde afvoer en meubel) en tegelen. En er moet een afvoer komen naar buiten.

ik wil in een slaakamer een kast laten ...

ik wil in een slaakamer een kast laten bouwen van muur tot muur met schuifdeuren lang: 220cm breed: 80cm hoog:231cm

Ik wil graag mijn keuken 'verbouwen'. Ik ...

Ik wil graag mijn keuken 'verbouwen'. Ik zou graag d.m.v. andere kastdeurtjes een andere look willen. Mijn apparatuur is verder nog in orde en het gaat eigenlijk alleen om het uiterlijk. Verder wil ik wel graag mijn keuken aanvullen met wat extra kastjes. Ik heb nu namelijk een los kastje bij mijn keuken. Deze wil ik graag bij mijn keuken betrekken, zodat het één geheel wordt. Ook wil ik de huidige tegeltjes en het huidige aanrechtblad vervangen. Ik ben zelf helemaal niet handig en zou geen idee hebben hoe ik het aan moest pakken. Ik las in de praxisfolder over de op maat gemaakte keukenfrontjes en dacht dat is iets voor mij!

AANBRENGEN / VERNIEUWEN VAN ZONWERING - ...

AANBRENGEN / VERNIEUWEN VAN ZONWERING - UNICON ALUMINIUM ROLSCHERMEN MET WINDVASTE GASVEERARMEN EN WEERBESTENDIG ACRYLDOEK IN ORANJE, BEDIENING ELECTRISCH SOMFY BUISMOTOR MET DRAAISCHAKELAAR 1 X BREED 317CM UITVAL 110 CM EN 1X BREED 466 UITVAL 110 CM [3 ARMEN]