Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Ridderkerk of directe omgeving.

357 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het intern renoveren van een gedateerde boerderij, nieuwe keuken bouwen, serre vervangen door kunststof variant, elektrische boiler installeren, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, betonnenvloer slopen, isoleren en vloerverwarming aanleggen, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen, tegel- en timmerwerk, rolgordijnen, hordeuren, plint monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Ridderkerk:

Plafond witten en behangen kamer

ik wil plafond witten woonkamer. oppervlakte lxbr 9x5 m . behangen woonkamer dezelfde oppervlakte

Douchecabine plaatsen 80x80 met swingdeur glas

Ik wik graag douchecabine laten plaatsen 80x80 met swingdeur in glas. De dorpel en bak is er al. Er moet ook een handsteun verplaats worden in de douche. Kranen etc. Is er al.

Behangen

Ik wil 3 slaapkamers, 1 woonkamer en de gang behangen. Dit is ongeveer 60 vierkante meter. Ik wil graag weten hoeveel mij dit kost. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet.

Toilet betegelen en stucen

De wc-muur glad trekken en opnieuw tegelen, ongeveer 5,5 m2. Het liefst binnen nu en 2 weken.

Vouwdeur ophangen en horren plaatsen

Graag wil ik een indicatie ontvangen voor het monteren van een vouwdeur van ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. Tevens dienen er 2 horren geplaatst te worden voor de slaapkamerramen. Deze dienen door de vakman ingemeten te worden.

Inzethorren in houten kozijnen plaatsen

Graag wil ik 4 inzethorren met een afmeting van ongeveer 150 x 150 cm (draai-kiepraam) laten plaatsen in houten kozijnen op de 1e verdieping. De horren zijn al gekocht.

Luxaflex koord vervangen

Van een van onze silhouettes is het koord gebroken

Bruynzeel rolhordeur plaatsen

Het plaatsen van een Bruynzeel rolhordeur 600 serie wit afmeting 105 x 235 cm. De deur zelf heeft een stalen omlijsting. Deurklink komt tot aan stalen sponning derhalve denk ik dat de deur op de muur geplaatst moet worden.

Radiatorbekleding meten en monteren

Graag opmeten en plaatsen van 2 radiatorombouwen (4.50 meter en 2.10 meter). Merk Cando.

Tapijt verwijderen

3 m2 vlak opp beton plus een trap

Tv beugel laten monteren en kabel doortrekken

Ik wil graag een TV steun laten monteren en ook de kabel vanuit de woonkamer door laten trekken naar mijn slaapkamer.

Knikarmscherm laten plaatsen

Ik wil een knikarm zonnescherm laten monteren aan mijn gevel op de begane grond en ben mij aan het oriënteren op alle kosten. Ik wil een scherm van 5 meter lang gaan kopen. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte voor de montage.

Wandplanken monteren

Wij willen graag een aantal wandplanken laten bevestigen in onze keuken. Wegens gebrek aan tijd en kennis zouden we dit uit willen besteden. Wij willen zelf het materiaal aanschaffen. Geen voorwerk.

Kast van de Gamma in elkaar laten zetten

Ik wil graag een kast bestellen met 2 schuifdeuren van de Gamma Het betreft de kast Delta zweefdeurkast. Hoe duur is het om deze op de dag van levering ook door jullie te laten monteren? Ik hoor graag van jullie, dan kan ik eventueel de bestelling doen.

Band van het zonnescherm repareren

De band van het zonnescherm bij het achterraam van mijn appartement (3e verdieping) is gebroken waardoor hij naar beneden blijft hangen. Hij is handmatig. Kan iemand de band vervangen?

Kast in elkaar zetten

GAMMA KAST MERK: KLASSIK ARTIKEL NUMMER: 353967 KLEUR WIT H X B X L = 2.07 X 50.0 X 50.0 DEUR NAAR RECHTS TE OPENEN INCL: ASS. ZOALS OMSCHREVEN OP DE SITE DEZE KAST ZOU THUIS GEMONTEERD MOETEN WORDEN EN OP ZIJN PLAATS GEZET WORDEN WORD HET BEDRAG INCL: MONTAGE THUIS AFGEREKEND? Wat zijn de kosten totaal.

Steenstrips op wanden lijmen

Het betreft 2 wanden van 230 hoog en 230 breed in de fitnessruimte en die willen we met steenstrips gelijmd hebben.

Kapstok monteren en spiegel ophangen

Ik heb een kapstok gekocht, en wil die graag in elkaar laten zetten en aan de wand laten monteren. Ook zou ik graag een spiegel op laten hangen. Ik hoor graag vooraf even wat hiervoor de kosten zijn.

Vloerbedekking en lijmresten verwijderen en afvoeren

Wij moeten aan het eind van augustus het appartement van mijn overleden schoonmoeder leeg opleveren. Wij zijn nu op zoek naar een bedrijf dat voor ons 70 m² vloerbedekking kan verwijderen en afvoeren. Het tapijt is gelijmd op een betonnen ondergrond. Ook de lijmresten moeten verwijderd worden. Het appartement ligt op de 3e verdieping in een complex met een lift. Ik ontvang graag uw offerte.

Klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil twee gordijnrails met twee zware gordijnen laten ophangen en monteren aan het plafond. En ik heb binnen en buiten twee gaten in de muur zitten waar ik af en toe een wesp zie en ik vraag mij af of ik deze moet laten dichtmaken.

Plissédeur ophangen in aluminium post

Wij willen graag een plissé hordeur laten ophangen in een aluminium kozijn naar het balkon. Ik denk dat de hordeur gewoon passend zal zijn, de deur is ongeveer 300 cm en zo'n afmeting hebben we ook gekocht.

Zonnescherm elektrisch maken

Graag zou ik het zonnescherm / rolluik voor mijn slaapkamer elektrisch laten maken. Het gaat hier om een scherm van ca. 3 m. breed.

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Staalkabel afgebroken. In het staaldraadwindwerk zit nog een stukje van de kabel. Ik denk dat voor ieder zijde een kabel van 4 meter lang nodig is. Dikte van de kabel vermoed ik 3 mm.

Tafel verkleinen

Ik wil me tafel klein laater maken tot die nu te grote met met me nieuw bank als het ken zo snel mogelijk en hoeveel het ga kosten gr

Hordeur inmeten en plaatsen

Ik wil graag een hordeur laten plaatsen. De hordeur is aangeschaft. Het betreft de Bruynzeel (500 serie) van 102 bij 215 cm. Graag plaatsen op het kozijn van mijn balkondeur. Wij hebben houten kozijnen.