Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Puttershoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Puttershoek heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Puttershoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Puttershoek of directe omgeving.

42 klanten uit Puttershoek bevelen een bij Casius in Puttershoek aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Puttershoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kurkvloer aanbrengen, badkamer opknappen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, vloerbedekking leggen en ondervloer spannen, kasten op maat, plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin, glazen wand in staal met deuren, zonwerende screens plaatsen, zonwering plaatsen, timmerwerk en andere klussen, jacuzzi over het huis tillen, schutting, krachtstroom groep vervangen, screens aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Puttershoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Puttershoek:

Zonwering ophangen en dampfolie aanbrengen

Ik wil een elektrisch zonnescherm ophangen buiten en dampfolie aanbrengen op zolder. Het is een vliering (het huis is van 1950).

Rolhor op maat maken

Bij Praxis is alleen een rolhor te koop met de maat 235 x 110 cm. Ik moet een breedte hebben van 75 cm. Mijn vraag hoe duur is dit om het te vermaken.

Rolluik repareren

Het rolluik op de eerste etage is stuk. De motor doet het nog wel, het probleem is bij de lamellen. Deze zijn of los geschoten of afgebroken. Wij hebben nog niet lamellen hiervoor.

Funderingswerkzaamheden: 8 buispalen ...

Funderingswerkzaamheden: 8 buispalen /168mm/25m lengte/kopwapening 4 a 10/wapeningslengte 2,40m afstorten met beton

Vensterbanken vernieuwen, ...

Vensterbanken vernieuwen, radiatorbekleding vernieuwen, schilderen, kasten plus slaapkamer maken op zolder, nieuwe vloer woonkamer. Tuin opknappen; wc vernieuwen, badkamer vernieuwen, keuken vernieuwen. Het hele huis van binnen renoveren; Advies van een vakman over mogellijkheden; Of we verbouwen en blijven in dit huis of we gaan verhuizen.

ik heb een tuin van 250 m2 kaal ik wil ...

ik heb een tuin van 250 m2 kaal ik wil er graag gras in voor mijn dochter om te spelen en voor me zelf kleurende en geurende planten ik hou van tuinieren.ivm dat ik 4 jaar het grond bezit wil ik niet zoveel kosten maken maar het toch gezellig en een aangeklede tuin hebben het is een rechthoekigge tuin.