Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor knikarmscherm op de begane grond monteren:

Knikarmscherm op de begane grond monteren

Ik wil een knikarmscherm laten monteren op de begane grond. Hij is 3 meter breed met een uitval van 2.40 meter. Hij is d.m.v. een slinger bedienbaar. De woning en tuin zijn goed bereikbaar.
Onze klant uit Pernis Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor knikarmscherm op de begane grond monteren uit heel Nederland:

Ophangen van een knikarmscherm

Het ophangen van een knikarmscherm van 4,5 meter breed en een uitval van 3 meter aan een achtergevel van een huis op de begane grond. Het betreft montage aan een bakstenen muur.

Zonnescherm plaatsen

Oud knikarmscherm verwijderen en afvoeren. Nieuw scherm plaatsen is 10 cm breder dan het oude scherm. Scherm te plaatsen tegen achtergevel op de begane grond.

Handbediend knikarmscherm ombouwen.

Buismotor installeren + schakelaar + afstandsbediening in bestaand handbediend knikarmscherm op de begane grond. Ca. 280 cm breed en 180 cm uitval.

Elektrisch scherm monteren aan gemetselde gevel

Aanbrengen van een knikarmscherm boven het terras op de begane grond. Er hangt op het moment nog geen scherm. Het scherm wordt 4 meter breed bij 2.30 meter uitval. Het is een elektrisch bedienbaar scherm. De gevel bestaat uit metselwerk. Graag leverancier/installateur zoeken.

Zonneschermen verwijderen en afvoeren

Op de begane grond dient er een knikarmscherm van 5 meter breed en een schuifscherm van 3 meter breed te worden verwijderd en afgevoerd.

Rollluiken en knikarmscherm monteren

Ik wil graag 4 rolluiken met elektrische bediening op de begane grond laten monteren en bij mijn ouders 1 zonnescherm op de begane grond. Graag 2 aparte prijzen hiervoor.

Knikarmscherm laten plaatsen

Ik wil een knikarm zonnescherm laten monteren aan mijn gevel op de begane grond en ben mij aan het oriënteren op alle kosten. Ik wil een scherm van 5 meter lang gaan kopen. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte voor de montage.

Zonnescherm vervangen

Ik heb een mooi elektrisch zonnescherm van 475 cm lang kunnen overnemen van mijn buren die gingen verhuizen. Het zonnescherm is al gedemonteerd en ligt in de achtertuin bij onze hoekwoning. Ik wil graag een oud knikarmscherm van de gevel op de begane grond laten verwijderen en het nieuwe scherm daar laten bevestigen. Daar zijn gelet op de grootte wel 2 vakmensen voor nodig. Er is al een opening in de muur aanwezig voor het aansluiten van de elektrakabel. Ik hoor graag wie hier tijd voor hebben en wat de kosten zijn.

Zonwering monteren

Breedte 395 cm, uitval 250 cm. Intensions knikarmscherm (Praxis). Begane grond.

Knikarmscherm monteren

Graag wil ik een zonnescherm laten monteren aan de muur. Deze zal chemisch verankerd moeten worden. Of aan de binnenmuur verlijmd. Of is dit hetzelfde? Het is 4. 50 meter breed en is op de begane grond.

Partners

Partners van Casius