Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Pernis Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Pernis Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Pernis Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Pernis Rotterdam of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Pernis Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Pernis Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Pernis Rotterdam:

Knikarmzonnescherm ophangen

Ik heb een knikarm scherm overgenomen en wil deze laten ophangen. Het scherm is 3 meter breed met een uitval van 2.40 meter. Hij komt op de begane grond. Deze vervangt een oud zonnescherm die ik er zelf afhaal.

Knikarmscherm op de begane grond monteren

Ik wil een knikarmscherm laten monteren op de begane grond. Hij is 3 meter breed met een uitval van 2.40 meter. Hij is d.m.v. een slinger bedienbaar. De woning en tuin zijn goed bereikbaar.

traprenovatie

renovatie van trap naar 1e verdieping

Tuinopruiming

In onze voortuin ligt een aardige berg zand ( ik denk ongeveer 1 kuub) dit moet netjes opgeruimd worden en verwijderd.

Vervanging van draagbalken in onderhuis ...

Vervanging van draagbalken in onderhuis van een dijkwoning uit ca. 1900. De draagbalken zijn "doorgerot" en de vloer boven de draagbalken buigt tever door. De draagbalken zijn nu gestut door een stalen buis. De ruimte bedraagt ca 5 bij 5 meter.

Ik heb nu een bestaand balkon, met ...

Ik heb nu een bestaand balkon, met daarnaast gelijk eraan een keuken. Dit is door de vorige eigenaar in zo'n staat gemaakt dat het geheel vernieuwd moet worden. Onder het balkon is een ruimte die ik graag als schuur zou willen gaan laten dienen. Ik zit nu met de vraag hoe dat het beste kan en wat dat gaat kosten. Het bestaande is nu tegen mijn huis aan gebouwd en via een gat in de muur, kom ik nu in de keuken.