Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor terraszonwering ophangen:

Terraszonwering ophangen

Graag zou ik op korte termijn 2 terraszonnewering willen laten monteren. De afmeting is 2.95 meter breed en ze zullen opgehangen moeten worden op de begane grond en is goed bereikbaar. De bediening van de zonwering is handmatig.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terraszonwering ophangen uit heel Nederland:

Montage van terraszonwering

Het ophangen van een 'Optima Terras' zonwering. Breedte 5 meter, uitval 3 meter. Moet opgehangen worden met 'oogwindwerk', deze zijn aanwezig. Het betreft geen vervangende zonwering en deze moet op de begane grond geplaatst worden.

Terraszonwering laten maken

Zou u een offerte kunnen maken voor het ophangen van een terras zonwering voor op het balkon. Terras zonwering met frame 295 x 250 cm.

Zonnescherm ophangen als terraszonwering

Ik wil graag weten hoe duur het is om een zonnescherm te laten ophangen. Ik wil namelijk een terraszonwering bij de Praxis kopen, maar kan dat niet zelf ophangen.

Terraszonwering vervangen

Ik wil graag een 4 meter lange terraszonwering ophangen en de oude er afhalen.

Zonnescherm ophangen

Ik zou graag een knikarm zonnescherm willen laten ophangen / monteren. Scherm 395 cm breed met een uitval van 250cm (Praxis Terraszonwering met frame 395 x 250 cm, 359,-) Woonsituatie: rijtjeshuis. Ik beschik NIET over benodigde montagematerialen / bouten e.d. Dient er vooraf tevens nog gekeken te worden naar de muur / situatie t.b.v. inschatten werk / prijs ?

Elektrische zonwering monteren

Elektrische terraszonwering ophangen van 5.80 meter breed op de begane grond.

Ophangen terraszonwering

Terraszonwering ophangen van 3 meter breed met een 2.5 meter uitval. Het gaat om een terraszonwering aan in de tuin, dus achter het huis. De zonwering mag op de bakstenen muur gemonteerd worden. Rondom het raam heeft de woningbouw gestuct. De zonwering is inmiddels geleverd het gaat dus enkel om het monteren. Alles qua montage zit erbij, volgens de gebruiksaanwijzing zou hij in 20 minuten moeten kunnen hangen.

Terraszonwering ophangen

Ik heb terraszonwering gekocht die ik wil laten ophangen.

Terraszonwering ophangen

Ik wil graag een terraszonwering opgehangen hebben. De maat is 3.95 meter breed x 2.50 meter uitval met een handmatige bediening. De zonwering dient op de begane grond gemonteerd te worden. Graag contact via e-mail in verband met wisselende telefonische bereikbaarheid.

Rolluiken en zonwering monteren

Ik wil een elektrische terraszonwering van 450 cm en 250 cm uitval laten ophangen in de achtertuin. Deze kan aan een balk van het dakterras worden bevestigd. Op dit moment zit er nog niets. De tuin is goed bereikbaar van buitenom. Daarnaast wil ik 4 rolluiken van 160 x 100 cm laten ophangen op de 1e verdieping. De handbediening moet aan de binnenzijde komen en de rolluiken aan de buitenzijde. Ik heb overal houten kozijnen. Ze zijn van het merk Optima. Echter, de materialen zijn nog niet aangeschaft.