Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor polycarbonaat plaat vervangen:

Polycarbonaat plaat vervangen

1 Polycarbonaat plaat vervangen. Drie wandig - opaal (door hagelschade) ongeveer 1 meter x 3 meter. Waarschijnlijk ook nieuwe rubbers aan de zijkant ertussen.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaat plaat vervangen uit heel Nederland:

Deurluifel vervangen

Deurluifel is beschadigd door vuurwerk. Polycarbonaat beschadigd. Eventueel vervangen van deze plaat. Afmetingen 100br, 130 uitval. Alternatief vervanging gehele luifel.

Polycarbonaat kanaalplaten op terasoverkapping vervangen

Wij willen graag een offerte om de huidige “golfplaten” op onze terrasoverkapping te vervangen door Polycarbonaat kanaalplaten 16 mm. De afmetingen zijn 9 x 3.5 meter. Wij willen graag een heldere plaat (lichtdoorlatend) Graag ontvangen wij een offerte voor de montage inclusief het materiaal.

Polycarbonaat platen vervangen

Ik zoek een partij voor het vervangen van 1 opaal polycarbonaat plaat van een overkapping. De platen zijn ongeveer 3 meter lang en 6 meter breed en bestaat uit 7 platen. Het gaat om een plaat die zich aan een zijde bevind. De tuin is goed bereikbaar. De kapotte plaat dient afgevoerd te worden.

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre/veranda

Ik wil graag een dakdoorvoer laten maken door een polycarbonaat plaat van de serre ten behoeve van de afzuigkap. Deze komt nu in de serre uit wat niet echt fijn is en zou deze daarom graag door het dak naar buiten willen laten blazen. Hier voor is dus alleen een gat en een waterdichte doorvoer of mof benodigd. Kunt u mij daaraan helpen? De buis heeft een normale diameter.

Polycarbonaat plaat op een serredak vervangen

In een van de 4 kanaalplaten op ons serredak zit een gat en die moet daarom worden vervangen. Omdat de aansluiting naar de muur ook goed moet zijn zoeken wij een bedrijf dat daar ook goed op let zodat we geen lekkages kunnen verwachten. Ik ontvang graag uw offerte voor het leveren en aanbrengen van 1 nieuwe Polycarbonaat kanaalplaat 32 mm in de juiste kleur /licht doorlaat circa 15%, plaatdikte ongeveer 32 mm, kanaalbreedte 13 mm ,compleet met een afsluitprofiel aan de onderzijde.

Polycarbonaat platen vervangen op een serre

Er zijn 3 dubbelwandige polycarbonaat platen op mijn serredak kapot en ik wil deze laten vervangen. Het gaat om 2 platen van 75 x 280 cm en 1 plaat van 125 x 280 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik heb een terras van 400 cm x 500 cm met houten framewerk op een ruimte van 3700 cm x 3700 cm waar ik graag een dak op wil hebben van ± 4000 cm x 4000 cm. Indien mogelijk met een van de onderstaande materialen. - Polycarbonaat massieve vlakke plaat 3 mm, 90% licht doorlatend - Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm 90% licht doorlatend Tevens wil ik gebruik maken van de service door dit te laten monteren door een van uw specialisten. Foto 1 geeft de veranda weer. Ik heb foto 2 toegevoegd voor een extra vraag: Indien mogelijk zou ik de veranda 100 cm (dat zou een oppervlakte zijn van 100 cm x 400 cm) willen verlengen maar dan eigenlijk alleen middels "armen" die stevig genoeg zijn om de platen die er dan op liggen te dragen (dus in principe zonder staanders. Uiteraard kunnen we ook afspreken om een en ander te bekijken en mogelijkheden te bespreken. Offerteverzoek Zou u mij in de eerste instantie een offerte kunnen sturen gebaseerd op een dakoverkapping van 400 cm x 400 cm. Inclusief het plaatsen hiervan. En indien mogelijk met de extra uitbouw van 100 cm x 400 cm

Polycarbonaat van een serredak herstellen

Ik heb een maand geleden een verandadak geplaatst met dubbelwandige polycarbonaat kanaalplaten. Tijdens de hagelbui van 23 juni zijn er flinke deuken in de platen gekomen. Ook is er 1 plaat gescheurd waardoor er water water ingelopen is. Ik wil graag 3 platen van 1 meter breed en ruim 3 meter lang laten vervangen. Ik ontvang hiervoor graag een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat, wil ik de klus graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Polycarbonaat dak van overkapping vervangen

Ik heb hagelschade, en wil mijn polycarbonaat platen vervangen. De afmetingen van de platen zijn 3500 mm x 1010 mm 5 x en 1 plaat breedte aangepast. De afmetingen van mijn overkapping zijn 6300 mm x 3500 mm.

Polycarbonaat platen vervangen

3 stuks polycarbonaat-plaat 120 cm b x 380 cm lang x 18 mm dik, met bijbehorend tussen en zijprofielen met rubber en overig klein materialen vervangen. De platen zijn door de hagel beschadigd.