Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Oud Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Oud Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Oud Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Oud Beijerland of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oud Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen, vloer renovatie door te tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Oud Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oud Beijerland:

Terraszonwering ophangen

Graag zou ik op korte termijn 2 terraszonnewering willen laten monteren. De afmeting is 2.95 meter breed en ze zullen opgehangen moeten worden op de begane grond en is goed bereikbaar. De bediening van de zonwering is handmatig.

Hordeur plaatsen in de achterdeur

1 hordeur plaatsen bij de achterdeur van de woning. Gaat om 1 enkele deur. Maat weet ik nog niet, graag advies hierover.

Polycarbonaat plaat vervangen

1 Polycarbonaat plaat vervangen. Drie wandig - opaal (door hagelschade) ongeveer 1 meter x 3 meter. Waarschijnlijk ook nieuwe rubbers aan de zijkant ertussen.

CanDo radiatorbekleding monteren

Ik zou graag CanDo radiatorbekleding op maat willen laten zagen en laten monteren. Het gaat om 1 radiator van 100 x 80 centimeter.

Raamrubbers vervangen in een motorboot

Ik wil de raamrubbes van onze motorboot vervangen. Betreft een 11 tal ramen.

Douchewand plaatsen

Er moet een douchewand geplaatst worden. Een douchebak is niet nodig, het gaat puur om de wand.

Naden van het zonnedoek repareren

Elektrisch uitvalscherm Diverse stiksel los.32

Diverse klussen in huis

Ik wil graag enkele werkzaamheden in de badkamer laten verzorgen. De kitranden rondom het bad moeten vervangen worden en ook wat voegwerk. Er zitten drie tegeltjes onder het raam los, die weer vastgezet en gevoegd moeten worden. We hebben nu een isolatieruit in een raam. We willen dit laten vervangen door een isolatieruit met een ventilatierooster. Ook het sluitwerk van het raam moet gerepareerd worden en een raamrubber moet vervangen worden. Er zit een scheur in het plafond die gedicht moet worden en daarna willen we het hele plafond met schimmelwerende verf laten witten. Wij ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Spanplanfond in de keuken plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen aanvragen voor een spanplafond in onze keuken. De ruimte is 2.60 bij 3.90 meter groot. Eventueel willen wij er ook spotjes laten plaatsen.

Gordijnrails ophangen in de woonkamer, slaapkamer en logeerkamer

Ophangen gordijnrails in woonkamer en slaapkamer en rolgordijn in logeerkamer

Doek zonnescherm demonteren en monteren

Het zonnescherm doek is los op een naad, het doek is verder helemaal oké, maar moet dus weer gestikt worden. Het scherm is ca 6.50 meter breed en elektrisch bediend. Het scherm heeft drie knikarmen, gemonteerd op een onderbuis. Ik weet dat een goeie schoenmaker het doek op zich zou kunnen stikken het probleem zit hem natuurlijk in de demontage en montage van het doek. Kortom: ik zoek een vakman die het doek zou kunnen demonteren en, na reparatie door iemand anders, weer zou kunnen monteren.

Trapgat dichtmaken naar de zolder

Nu hebben wij een open trap naar zolder met op zolder een traphek. Wij willen de zolder helemaal af kunnen sluiten. Dit betekend dat wij het traphek willen laten optrekken tot aan het schuine dak en een kozijn met deur plaatsen. Dit alles moet dan uiteraard ook nog afgewerkt en geschilderd worden. Graag ontvangen wij een totaal prijs voor alle genoemde werkzaamheden.

Zonwering verwijderen en Nesling pergola monteren

Ik ben van plan over te gaan tot de aanschaf van een Nesling pergola Wall vam maximaal 300 x 400 cm. Deze moet gemonteerd worden inclusief vloerankers. Tevens het verzorgen van de demontage van de huidige zonwering. Er hangt een elektrisch zonnescherm van 5 meter breed. Het scherm hoeft u niet af te voeren.

Plissé rolgordijn van KARWEI aanpassen

Ik heb een plissé gordijn van Karwei,standaard maat open en sluit van boven naar beneden en andersom. Klein wit 6010. Bij een ander raam wil ik graag zo'n zelfde gordijn hebben echter de maat is 85. 5 cm breed. Er is een rolgordijn bij Karwei met een breedte van 100 cm. Is er een mogelijkheid dat deze door u smaller gemaakt wordt en zo ja welke kosten zijn hieraan verbonden ?

Huis in de oorspronkelijke staat terugbrengen

In het (huur)huis (etagewoning - 1e verdieping)) van mijn zeer onlangs overleden moeder moet van de eigenaar (woningbouwcorporatie) het huis in de oorspronkelijke staat ledig worden opgeleverd. Zij wensen maandag a.s. (30 maart 2015 ) om 11:00 uur de woning te inspecteren. Dit impliceert dat de in twee kamers plus gang geplakte vaste vloerbedekking moet worden losgehaald en uit de woning verwijderd. Gaarne kostenopgave en mogelijkheden?

Rolhor in een deur monteren

Mijn huidige rolhor is versleten en aan vervanging toe. De afmeting is ongeveer 200 cm x 100 cm.

Koord vervangen van een zweefparasol

Het koord van een zweefparasol is gebroken, gaat niet meer omhoog. Ongeveer 6 jaar oud.

Laminaat leggen en behangen na waterschade

Ik heb waterschade van de wasmachine. Nu moet er nieuw laminaat geleverd en gelegd worden, ongeveer 20 vierkante meter met plinten. Tevens zou er opnieuw behangen moeten worden, ongeveer 4 rollen behang. Offerte nodig voor de verzekering.

Zonnescherm reparatie

De naden van het doek van het zonnescherm moeten worden gelijmd of gestikt.

Opknappen van schuur

Vervangen (deel) van de deurpost kozijn, onderkant is beetje weggerot, en boeiboord van schuur 3 x 2 meter vervangen aan drie kanten. Schuurdeur ook vervangen. Het moet gewoon weer netjes worden.

Verhelpen lekkage

Verhelpen lekkage aan Velux GGL8 dakraam.

Berging bouwen

Het plaatsen van mijn houten berging/tuinhuisje 4 x 4 meter. Is basis Gamma berging en is al aanwezig. Ook de fundering ligt al. Liefst onderkant in de verf zetten. Met een puntdakje. Bouwpakket tuinhuisje.

Bijen onder dak

Wij hebben een groot probleem. Al jaren hebben wij last van bijen. Ze zitten onder ons dak en/of in de schoorsteen. De honing komt binnen op zolder door de muren heen. Er is al meerdere keren een imker geweest om gif te spuiten van binnenuit, maar dat heeft niet geholpen. Nu is het probleem dat de imker het dak niet opgaat en openmaakt. En een aannemer wil niet komen om het dak open te maken, omdat er bijen zitten. Dus wat moeten we nu? Wie heeft er een oplossing voor dit grote probleem? Wie wil ons helpen?

Ik heb een open keuken en wil graag een ...

Ik heb een open keuken en wil graag een afscheiding met de woonkamer nu heb ik een idee ik wil graag een soort van bar waar je aan kan zitten met hoge krukken maar wel modern.

Bestaand standaard toilet verwijderen. ...

Bestaand standaard toilet verwijderen. Nieuw wandcloset en inbouwreservoir plaatsen en aansluiten. Vloer 12 betegelen alsmede de wanden. Bestaand fontijntje eveneens vervangen.