Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor platen tegen het plafond van de zolder plaatsen:

Platen tegen het plafond van de zolder plaatsen

Wij willen graag tegen het plafond van de zolder, van die dunne mdf platen plaatsen en randen afwerken. Zie foto's van hoe het plafond nu is. Het plafond is ongeveer 35 vierkante meter.
Onze klant uit Oostvoorne (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor platen tegen het plafond van de zolder plaatsen uit heel Nederland:

Volledige isoleren garage

Het gaat hier om een volledig isoleren van de garage (inwendig). Vloer is geïsoleerd. 1 wand van de garage staat tegen het huis en is geïsoleerd (spouw). andere wand staan de twee garages tegen elkaar aan wat kan worden gezien als spouw? Wellicht die opspuiten met vlokken en binnenzijde platen tegen de wand aan schroeven. Plafond is een hout constructie, bovenop dakbedekking, moet vanuit binnen tussen de liggers geïsoleerd worden. Voorgevel garage heb je een garagedeur en links en rechts nog een vlak van circa 50cm dat geïsoleerd moet worden. Achtergevel garage heb je 1 deur in en die moet volledig geïsoleerd worden. Er komen nieuwe geïsoleerde garagedeuren in circa 6 weken na oplevering. De afmeting van de garage is 6,5m x 3,5m. De hoogte van 2,60 m. De garage is goed bereikbaar.

Ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel

Systeemplafond is reeds aanwezig in winkel. Boven woning erboven. Tussen het systeem plafond en de vloer van de bovenwoning ( hout ) liggen heel veel kabels, leidingen etc. De bedoeling is dat het geluid wederzijds wordt verminderd, en dat de dekens zo goed als mogelijk op de systeemplafond platen worden gelegd.

Verwijderen asbest cementplaten dakbeschot en plafond platen

Verwijderen van 120 vierkante meter dakbeschot asbest cement platen/hechtgebonden/schuindak/we halen zelf de dakpannen,regels en folie weg. Ook graag offerte voor vewijderen asbest plafondplaten/totaal 16 vierkante meter/niet hechtgebonden/3 verschillende ruimtes.

Plafond geluidswerend isoleren

Ik wil graag een offerte voor het isoleren van mijn plafond met circa 70 cm (de keuken en hal hoeven niet meegenomen te worden) Het is op een vloer. De aantal vierkante meter vind ik heel lastig te zeggen. Een verlaagde plafond lijkt me de meest geschikte optie maar graag advies en een offerte over de opties: bijvoorbeeld Easycell, plafond verlagen met decibel werende platen, en beide. Uitvoering op korte termijn.

Dakdekker

We willen allereerst het dak vervangen. Er liggen nu oude platen op met asbest eronder. De oude dakbedekking moet eraf en het liefst dakpannen ervoor in de plaats. Daarnaast willen we ook kijken wat er mogelijk is tot het rechtmaken van het plafond op de bovenverdieping. We hebben een tuinderswoning met verbouwde onder verdieping. We zouden op die manier meer ruimte willen creëren op de bovenverdieping. Nu is de zijkant waar het schuine deel begint op ca. 130 cm met 'kippengaas' plafond, waardoor ik me aan het verdiepen ben wat voor mogelijkheden er zijn om een mooie uitstraling te behouden.

Plafonds nieuwe woning stucen

We willen graag ons plafond laten stucen. Wij hebben een woning gekocht en gaan de huidige Agnes plafond platen verwijderen en voorzien van nieuwe stucplaten. De plafonds willen wij graag glad laten stucen. Het betreft een oppervlakte van in totaal 40 m2. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk. (strak). Het gaat om de eerste etage.

Opknappen badcel

Badcel is ernstig verouderd. Verlaagd houten platen plafond moet er uit en eventueel plafond herstellen. In plaats van een douchehoek een douche cabine op dezelfde plaatsen. Graag nieuwe tegels op wanden en vloer, nieuw fontein meubel. Oude fontein meubel moet eruit worden gehaald. De leidingen hoeven niet verlegt te worden. De totale oppervlakte is 9 a 10 m2.

Verlaagd gips of stucplaten plafond

Voor ons nieuwe in aanbouw zijnde appartement zijn we op zoek naar de mogelijkheden voor een verlaagd plafond. Wij hebben al een lichtplan dus er moeten ook op- en inbouw spots, hangende plafond lampen en een koof met daarin spots gerealiseerd kunnen worden. Afwerking zou glad oftewel gestuct moeten zijn. Wanden zijn kalkzand steen en plafond is van beton platen. De totale oppervlakte appartement is 146 m2. Graag ontvangen wij informatie over de mogelijkheden en een eerste prijsopgave per email.

Puntdak isoleren en afwerken

Wil graag pir platen laten plaatsen op een puntdak . Hoogste punt is 6 meter. Gaat om 50 m2 , daarna graag afwerken. In welk type project moet het plafond geplaatst worden? Woning Wat is de oppervlakte van het plafond? (bij benadering) 50 m3 Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, thermische isolatie

Sleuf in betonnen plafond frezen

Frezen van kabelgoot in het plafond tbv verplaatsen lichtpunt, op zo een manier dat het de integriteit en draagkracht van de betonnen platen niet aantast. Het gaat om een lengte van ca. 3 a 4 meter.

Partners

Partners van Casius