Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Oostvoorne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Oostvoorne heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Oostvoorne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Oostvoorne of directe omgeving.

68 klanten uit Oostvoorne bevelen een bij Casius in Oostvoorne aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oostvoorne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Oostvoorne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oostvoorne:

Platen tegen het plafond van de zolder plaatsen

Wij willen graag tegen het plafond van de zolder, van die dunne mdf platen plaatsen en randen afwerken. Zie foto's van hoe het plafond nu is. Het plafond is ongeveer 35 vierkante meter.

Kruipruimte schoonmaken

Ik wil graag mijn kruipruimte laten schoonmaken ,het is verdeeld in 2 stukken. Oppervlakte is 10 bij 8 meter. Er ligt nu een hoop puin en wat materiaal rioolleiding.

Gat graven voor trampoline

Ik wil graag een gat laten graven voor een trampoline. Betreft een gat van 3.30 meter in het rond en 70 cm diep.

Verschillende klussen in en om het huis

Ik heb verschillende klusjes in en om mijn huis. Binnen: 2 plafondlampen ophangen, spiegel, klok en schilderijen (is betonmuur). Buiten: tuinset en opbergbox voor kussens in elkaar zetten, (buiten) schilderijen, haakje aan tuinhek zetten en een zonnescherm opmeten en plaatsen. De materialen heb ik in huis. Alleen gereedschap meenemen.

Sierijzer tuinhekwerk laten plaatsen

Ik wil graag een metalen sierhekwerk van ongeveer 10 meter breed en 60 centimeter hoog laten plaatsen. Het hekwerk heb ik zelf gekocht.

Serrescherm repareren

Wij hebben een horizontaal serrescherm dat elektrisch wordt aangedreven. De stiksels van dit scherm laten los en dat willen wij graag laten repareren. Graag ontvangen wij hiervoor een prijsindicatie.

Enkele kleine klussen in huis

Enkele kleine klussen in huis: - Er moet een plank aangebracht worden in de woonkamer, waarop een luidspreker komt te liggen. - Stortbak van de WC moet vervangen worden. - Een rot deel van een kozijn dient vervangen te worden. Materialen nog niet in huis, in overleg mee te leveren.

Onderhoud en klussen in en om de woning

Er dienen verschillende werkzaamheden in mijn vakantiewoning uitgevoerd te worden: 1) Repareren en of vervangen van een boiler 2) Laminaat leggen ongeveer 20 m² 3) Deur klemvrij maken 4) Tuin verlichting repareren

Rolgordijnen en lamp ophangen

Het gaat om 2 Velux rolgordijnen die moeten worden opgehangen. En er moet een nieuwe lamp geplaatst worden aan het plafond nadat de oude worden verwijderd is.

Reparatie kabel knikarm

een spanningskabel van ons zonnescherm is gebroken het gaat om zonnescherm van 3 meter en 2,5 meter uitval handbediening en moet dus vervangen worden

Betonvloer in garage storten

Ik wil een betonnen vloer in de garage laten storten. Afmetingen ca. 9 m X 3,15 m, ca. 28 m2 dus. Er liggen nu tegels van 30x30 cm, deze kan ik evt. zelf verwijderen incl. afgraven (in overleg te bepalen).

graag een overkapping in de tuin waar ...

graag een overkapping in de tuin waar een buiten keuken onder komt te staan graag de overkappin van hardhout de overkapping maten 3,5 meter bij 2 meter