Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor lampen ophangen in huis:

Lampen ophangen in huis

Ik wil een lamp laten ophangen in de keuken van ons nieuwe huis. De lamp bestaat uit 5 losse gloei/sierlampen die aan een stalen arm hangen (loftdeur.nl). De arm dient op 2 plekken in het plafond te worden bevestigd, alleen lopen er leidingen in het plafond. Ook wil ik een lamp aan woonkamer plafond laten ophangen. Ook dit is een hol plafond. Lampen zijn uiteraard aanwezig, ook hollewandpluggen, maar deze zijn waarschijnlijk niet te gebruiken i.v.m. leidingen. Kortom, ik heb een expert nodig met de nodige ervaring.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lampen ophangen in huis uit heel Nederland:

Schakelaar badkamer omzetten naar normale stopcontacten en meer

Ik wil de schakelaar in de badkamer omzetten in twee normale stopcontacten. Elektra laten controleren in huis. Verschillende lampen ophangen, ook waar er nu geen lamp is, dus aan/uit knop plaatsen en elektra regelen hiervoor.

Klusjes die blijven liggen oppakken

Twee lampen ophangen in de woonkamer. Hiervoor moeten per lamp drie gaten in het plafond geboord worden. Dichtmaken van een bovenlicht boven de woonkamerdeur en stukje plint in de woonkamer vervangen.

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal zaken in mijn woning laten monteren 3x lampen, 4x plissé, 2x gordijn rails, ophangen van 3 kastjes aan de muur. Opgangen aan plafond van 1 kapstok. Materialen in huis. Geen boormachine.

Diverse werkzaamheden waaronder lampen ophangen en aansluiten

Het betreft diverse werkzaamheden: . 2x lampje ophangen aan richel aan plafond en aansluiten op lichtnet. Moeten een muur verlichten. Deze moeten gelijk met de andere lampen aan en uit gaan . Snoeren in een hoek wegwerken . 2x spotlamp in hoeken binnenkant ingang ophangen en aansluiten op lichtnet . Snoer/ haspel wegwerken naar klein keukentje middels gat en gootje . Lichtknop zit los in de wc

Lampen ophangen en roljaloezieën inmeten en plaatsen

Ik wil graag rol jaloezieën laten plaatsen. Er moet eerst ingemeten worden, dan koop ik ze bij Praxis daarna moeten ze opgehangen worden. Ook moeten er 5 lampen aan het plafond gehangen worden.

Schutting en hek plaatsen, monteren zonnescherm en installeren lampen

we zijn net verhuisd. Lampen en schilderijen ophangen zonnescherm buiten monteren houten schutting (ca. 10 meter) en hek (ca 12 meter) plaatsen

Ophangen en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aantal elektra klussen in een een nieuwbouw huurflat kan uitvoeren. Er moet een sta-opspoel aangesloten worden, 2 plafondventilatoren, diverse hang- en staande lampen ( met dimmers, die niet meer vlekkeloos werken, liefst zwart). En nog een aantal kleine klussen. Ik zou graag willen dat een elektricien komt kijken naar wat er moet gebeuren.

Lampen ophangen

Ik wil in mijn woning 8 lampen laten ophangen. Daarvan 5 op normale plafondhoogte en 3 hanglampen aan een ketting met een ophanghaak op circa 4,5 tot 5 meter hoogte. De lampen heb ik al aangeschaft. Datum montage oktober aanstaande. Exacte datum in overleg.

Check en ophangen lampen

Ik woon in een nieuwbouw huur studio, waar geen lampen geleverd zijn. Ik heb ze zelf aangeschaft maar hoor dat de kabels niet geschikt zijn voor lampen. Echter heb ik dit niet van een erkende elektricien gehoord. Wat zou het kosten om advies te krijgen van een elektricien, en indien de lampen wel gehangen kunnen worden zonder in het plafond te boren, hoeveel zou dat kosten voor 2 hanglampen?

Vervangen elektra

Wij zijn op zoek naar een elektricien voor het ophangen van een aantal nieuwe lampen. Waaronder 1 hanglamp vanuit het plafond van een jaren 20 woning. Wij weten dat hier inpandig een hout/rieten constructie aanwezig is. Hopelijk weten uw elektriciens hoe hiermee om te gaan.

Partners

Partners van Casius