Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor lampen ophangen in huis:

Lampen ophangen in huis

Ik wil een lamp laten ophangen in de keuken van ons nieuwe huis. De lamp bestaat uit 5 losse gloei/sierlampen die aan een stalen arm hangen (loftdeur.nl). De arm dient op 2 plekken in het plafond te worden bevestigd, alleen lopen er leidingen in het plafond. Ook wil ik een lamp aan woonkamer plafond laten ophangen. Ook dit is een hol plafond. Lampen zijn uiteraard aanwezig, ook hollewandpluggen, maar deze zijn waarschijnlijk niet te gebruiken i.v.m. leidingen. Kortom, ik heb een expert nodig met de nodige ervaring.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lampen ophangen in huis uit heel Nederland:

Lampen ophangen

Ik heb een achttal led-plafonnières die moeten worden opgehangen (ter vervanging van bestaande plafonnières). 1 plafonnière komt op 3.20 meter te hangen, dus neem zelf een geschikte ladder mee.

Ophangen kroonluchter en lampen

Op de foto ziet u een aansluiting voor de lamp. Er zijn 2 van dit soort aansluitingen, maar het haakje om de lamp aan vast te hangen ontbreekt. Deze laten wij graag maken, inclusief het ophangen van de lamp. De ene komt een kristallen kroonluchter aan te hangen en de ander een wat lichtere kroonluchter. Daarnaast zou ik graag een niet slimme thermostaat verwijderen en de Tado die ik uit mijn oude woning heb meegenomen graag laten aansluiten. Graag zou ik deze klus zo spoedig mogelijk laten uitvoeren!

Wegwerken kabels in muren, trekschakelaar vervangen en verhangen lampen

Ik ben net verhuisd en zou graag een aantal klussen van elektra uitlaten voeren. Het gaat om: 1) Het verhangen een ophangen van lampen. Gaat om ongeveer 4 a 6 stuks; 2) Enkele trekschakelaar voor de wasmachine + de droger vervangen door dubbele stopcontact (dus ook zorgen voor genoeg stroom). Als dit niet mogelijk is, laat ik graag naar een andere optie kijken. 3) Netwerkkabels wegwerken in muren, als dit niet mogelijk is via de plinten. Deze kabels lopen van de router in de meterkast naar 1 slaapkamer + zolder (via vlizotrap).

Ophangen van (plafond-) lampen in nieuwbouwhuis

Graag een offerte voor het ophangen en aansluiten van een 15 plafondlampen.

Ophangen en bevestigen van drie plafondlampen

In mijn huis moeten er 3 lampen worden bevestigd aan het plafond. De plafondlampen in het toilet en de slaapkamer zijn het makkelijkst te bevestigen. Ik wil ook graag een plafondlamp in het trapgat. Deze is lastiger te bevestigen omdat er geen vlakke ondergrond is (ivm de trap) om goed bij het aansluitpunt in het plafond te komen.

Stopcontact aanleggen en lampen ophangen

Een perilex aansluiting moet worden aangebracht in de keuken. Afstand van de meterkast naar en de kookplaat, (in stappen om de muur die zich ertussen bevindt) ongeveer 6 meter. Ik heb geen kruipluik. En tussen de 10 en 12 lampen moeten worden aangesloten aan de stroomdraadjes, waarvan 1 lamp verder doorgetrokken moet worden, ongeveer 1 meter.

Klussen in huis

Ik wil graag lampen en een schilderij ophangen. En een goot maken voor bekabeling.

Schakelaar badkamer omzetten naar normale stopcontacten en meer

Ik wil de schakelaar in de badkamer omzetten in twee normale stopcontacten. Elektra laten controleren in huis. Verschillende lampen ophangen, ook waar er nu geen lamp is, dus aan/uit knop plaatsen en elektra regelen hiervoor.

Klusjes die blijven liggen oppakken

Twee lampen ophangen in de woonkamer. Hiervoor moeten per lamp drie gaten in het plafond geboord worden. Dichtmaken van een bovenlicht boven de woonkamerdeur en stukje plint in de woonkamer vervangen.

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal zaken in mijn woning laten monteren 3x lampen, 4x plissé, 2x gordijn rails, ophangen van 3 kastjes aan de muur. Opgangen aan plafond van 1 kapstok. Materialen in huis. Geen boormachine.

Partners

Partners van Casius