Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor keukenmengkraan monteren:

Keukenmengkraan monteren

Bij Praxis nieuwe keukenmengkraan gekocht. Zoek iemand die hen voor mij kan monteren.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenmengkraan monteren uit heel Nederland:

Keukenmengkraan installeren

Graag wil ik de volgende keukenkraan later monteren: AquaVive keukenmengkraan Jialing chroom 50% Garantie: 3 jaar Hoogwaardige afwerking Keramische schijven Easy clean Zwenkbare uitloop Uitneembare handdouche

Plintboiler en kraan monteren

Wij willen een plintboiler in de keuken laten plaatsen. En de keukenmengkraan vervangen.

Aangeschafte keukenkraan laten monteren

Vervangen van de huidige kraan voor een zojuist aangeschafte keukenmengkraan.

GAMMA keuken- en wasbakkraan monteren

Ik heb bij Gamma kranen gekocht en wil die hier laten monteren. Het gaat om een keukenmengkraan Handson Ralph en een wastafelkraan Handson Thomas. Ik ontvang graag een prijsindicatie van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Regendouche met kraan installeren

Ik wil graag leidingwerk en een regendoucheset in mijn badkamer laten monteren. Het betreft een regendouchekraan, thermostatische mengkraan, keukenmengkraan en kitwerk, ook graag de hoofdkraan bij de meterkast. Ik heb alle kranen gekocht, behalve de hoofdkraan.

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan laten monteren (mengkraan). Bijvoorbeeld de AquaVive keukenmengkraan Junin.

Vervangen van een keukenmengkraan

Namens mijn ouders wil ik de vervanging regelen van de keukenkraan in hun appartement. Ik laat graag een keukenkraan ' Handson Diane chroom à €59,00' van Gamma leveren en monteren. Mijn ouders hebben 24-uurszorg en ik moet de uitvoering van deze klus even laten afstemmen met de thuiszorg. Ik ontvang graag uw aanbod en wanneer u de montage kunt uitvoeren.

Vervangen van de keukenmengkraan

Onze keukenmengkraan van 16 jr oud lekt, dus is waarschijnlijk aan vervanging toe. Wij willen daarom een nieuwe kraan laten monteren. Wat zijn de kosten voor montage?

Grohe Costa L keukenmengkraan monteren

Ik heb bij Gamma een Grohe keukenmengkraan type Costa L gekocht ter vervanging van de huidige Olympia keukenkraan. De huidige kraan is van dezelfde soort als de nieuwe Grohe kraan. De huidige kraan is gemonteerd op het aanrecht van roestvrij staal. De aansluiting op de twee waterpunten in het kastje onder het aanrecht, bevindt zich tussen twee spoelbakken. De montage van de nieuwe kraan zal op dezelfde manier kunnen plaatsvinden. Gaarne ontvang ik van u een opgave van de montagekosten.

Mengkeukenkraan laten monteren

Graag oude kraan demonteren en een nieuwe keukenmengkraan installeren! Deze gekocht bij de Praxis Aqua Vive Rooney! Graag zo spoedig mogelijk, omdat de oude lekt!