Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor montagewerk in de woning:

Montagewerk in de woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het betreffen twee gordijnen rails, plankensysteem in de trapkast, enkele hanglampen, plafonieres, klein plankje plaatsen, kapstok.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor montagewerk in de woning uit heel Nederland:

Vloer- en montagewerk in de woning

Ik wil 67 m2 laminaat laten leggen in huis, 4 rol gordijnen en 5 lampen laten ophangen.

Montagewerk in de woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het gaat om: 1. Jaloezieën in de badkamer, 2 ramen 2. Jaloezieën in de woonkamer, 2 grote /lange ramen. 3. Jaloezieën in de keuken, 2 ramen. 4. Het boren van gaten in de muur van het volgende: 2 Tomado rekken, 3 skateboards, 2 lijsten. Alle jaloezieën plus installatiemateriaal moeten nog aangeschaft worden, overig is al aanwezig. Zou u mij een indicatie willen geven van alle punten apart? Ik heb geen specificatie van oppervlakten voor de jaloezieën maar hopelijk kunt u mij een indicatie per m2 geven?

Montagewerk in de woning

Ik wil 2 glazen planken laten ophangen en 2 glazen designplaten tegen de muur en ijskastdeur laten monteren. Ik zoek 4 schroevenv(zie afbeelding)die 5 inches korter zijn dan die van de afbeelding omdat deze 4 in de ijskast deur gemonteerd moeten worden. De andere 4 schroeven worden er door de verkoper van de platen bij geleverd. Ik heb geen diamantboor/boormachine en ook geen ophangsysteem voor de glazen planken. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Montagewerk in de keuken

Ik wil een aantal zaken in mijn woning nu monteren. Het betreft een kookplaat, inbouw ,ik heb de induceer fornuis, ik geen materialen.

Montagewerk in de woning

Ik wil een aantal zaken laten installeren te weten: * een trapleuning naar ons dakterras, * een plank in de keuken (tussenmuur), * een nieuw slot op onze "binnen voordeur" en * een nieuw slot in de slaapkamer (momenteel alleen een deurklink zonder slot). Wij hebben de plank in huis inclusief ophang mechanisme, alsmede de trapleuning en het slot voor onze slaapkamer echter weten we niet welk slot we moeten kopen voor de "voordeur", want dit is een ouderwets slot met een grote sleutel en niet iets moderns. Wij hebben niet de mogelijke benodigde schroeven en pluggen in huis, maar er zitten meerdere bouwmarkten bij ons in de buurt (1 km afstand).

Divers montagewerk

Ik heb divers montagewerk dat ik graag wil laten uitvoeren: 1. Plinten, houten plinten. Het hele huis dient gedaan te worden, de gehele woning is 100 m2; 2. Deurknoppen, ik heb nieuwe deurknoppen gekocht, de wil ik graag laten monteren. Betreft 6 stuks; 3. Tv ophangen óf aan direct aan de muur óf met een beugel; 4. Gardena/tuinsproeier ophangen; 5. Tuinset monteren (tafeltje); 6. Raam drangers monteren; 7. Trapleuning monteren; 8. Kattenluikje monteren in een binnendeur.

Montagewerk hordeur in de woning

Ik heb kunststof pui met schuifdeur en ik wil graag plissé hordeur bij laten plaatsen. De maat is 160 breed en 260 cm hoog. Wij mogen niet boren in de kozijnen, dus het moet geplakt worden. De buren hebben er een constructie voor bedacht. Ik weet niet welke welke materiaal ik moet kopen, dus zou u de materiaal kunnen adviseren of leveren? Of zou u aan mij kunnen wijzen naar de juiste materialen? Kan ik een offerte van u ontvangen?

Klus- en montagewerk in huis

Wij willen over enkele maanden graag wat klussen in onze woning laten verzorgen. We zullen 2 nieuwe Luxaflex raamdecoraties kopen en willen die laten monteren. Ook willen wij in onze houten vloer in de woonkamer een luik laten verplaatsen. Het luik voor het opnemen van de waterstand zit nu niet op de juiste plek. Verder willen we ruim 25 m² laminaat laten leggen. We laten de klussen hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Badkamer renoveren en overig montagewerk

Ik heb een ruim appartement gekocht uit bouwjaar 2005, waarvan de overdracht naar verwachting half december zal plaatsvinden. De woning is 101 m² groot. Ik wil de hele badkamer en toiletruimte van ongeveer 8.17 m² graag laten renoveren. De precieze aanpak daarvan wil ik graag met de vakman bespreken. Verder wil ik als afwerking jaloezieën laten monteren en verlichting laten installeren. Ik zal op zaterdag 12 december de mogelijkheid hebben om met uw bedrijf in de woning te kijken. Ik laat mij dan graag adviseren en ontvang daarna uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Montagewerk in de de woning

Ik will een antal zaken in mijn woning laten monteren - 2 vertical lamellem - 1 deur plamuur en verf - 1 verwaming aparaar verf