Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Oegstgeest of directe omgeving.

536 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: houten walbeschoeiing vervangen, dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren, dakraam realiseren, badkamer renovatie, klussen in huis + toilet renovatie, thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden, leggen van keramisch parket in visgraat, het realiseren van een PVC serre, balk en broodjes vloer en vloerverwarming laten leggen, stucen gehele woning, duivennet op balkon plaatsen, gasgeiser vervangen door een doorstroom boiler, keramisch terras realiseren, wanden geluid isoleren, ventilatierooster plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oegstgeest:

Lampen ophangen in huis

Ik wil een lamp laten ophangen in de keuken van ons nieuwe huis. De lamp bestaat uit 5 losse gloei/sierlampen die aan een stalen arm hangen (loftdeur.nl). De arm dient op 2 plekken in het plafond te worden bevestigd, alleen lopen er leidingen in het plafond. Ook wil ik een lamp aan woonkamer plafond laten ophangen. Ook dit is een hol plafond. Lampen zijn uiteraard aanwezig, ook hollewandpluggen, maar deze zijn waarschijnlijk niet te gebruiken i.v.m. leidingen. Kortom, ik heb een expert nodig met de nodige ervaring.

Plaatsen van unit airco

We willen een Tristar unit airco in de slaapkamer laten installeren.

Dictators plaatsen

Ik zou bij 4 portiekdeuren in een flat dictators willen plaatsen. Het gaat om buitendeuren, ingangsdeuren. Wij hebben hier nog geen materialen voor ingekocht.

Waterfonteintje WC vervangen

ik wil graag mijn oude fonteintje met kraan op de WC weg laten halen en vervangen door een nieuw fonteintje met kraan dat ik bij Praxis heb gekocht: Aquazuro Diveria. Ik ontvang graag een offerte.

Keukenmengkraan monteren

Bij Praxis nieuwe keukenmengkraan gekocht. Zoek iemand die hen voor mij kan monteren.

Vervangen van Velux dakraam

Ik zoek een kozijnenspecialist/dakdekker die ons huidige Velux GGL4 dakraam kan vervangen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Montagewerk in de woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het betreffen twee gordijnen rails, plankensysteem in de trapkast, enkele hanglampen, plafonieres, klein plankje plaatsen, kapstok.

Zes rolluiken plaatsen

Ik wil 6 stuks rolluiken (4 stuks-ruim 1 x 1,6 meter en 2 stuks-ruim 1 x 2,2 meter) kopen en vervolgens laten een monteur de rolluiken monteren. Daarnaast wil ik dat de monteur de afmetingen van de rolluiken bepaalt. De rolluiken moeten op de eerste en de tweede verdieping van onze huis gemonteerd worden.

Praxis rolgordijn op laten hangen

Ik heb een rolgordijn op maat gekocht bij Praxis. Het ophangen ervan ziet er ingewikkelder uit dan ik verwacht had. Het betreft een rolgordijn van 68 x 150 cm dat moet worden opgehangen voor een ruit in de voordeur.

Krassen op laminaat, twee delen vervangen

In mijn hal zitten krassen op twee delen van mijn laminaatvloer. Gelukkig is dit aan de begin van de hal (t/m 7e strook), maar om de delen te vervangen moeten er ook 3 plinten (1 langere) verwijderd worden en nieuwe bevestigd worden. De hoge MDF plinten zitten vastgelijmd. Plinten heb ik niet meer liggen als deze vervangen moeten worden, overige materiaal wel.

Hordeur laten plaatsen

Ik wil graag een hor laten plaatsen, het gaat om een deurhor. Zowel de breedte als hoogte moet worden aangepast. Ik hoor graag wat hier de kosten voor zijn, bij voorbaat dank.

Gat boren voor de luchtafvoer van de afzuigkap

Ik wil namens mijn zoon een offerte aanvragen voor zijn nieuwbouwwoning. Hij is op zoek naar een bedrijf dat daar op 29 november een gat van 150 mm kan boren in een betonnen muur, zodat daar de luchtafvoer voor de afzuigkap op kan worden aangesloten. Ik ontvang graag uw offerte.

Betimmering plaatsen en radiator vervangen

Ik zoek een allround vakman voor 2 klussen in mijn woning. Ik wil in een erker onder een raam een lambrisering/betimmering laten aanbrengen van ongeveer 383 cm breed. Verder wil ik een designradiator laten vervangen. Ik koop de materialen bij Gamma en ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs, zodat u de klussen even kunt beoordelen.

Kasten in elkaar zetten en plaatsen

Gaat om een schuifmaat kast delta of alpha met enkel legplanken. Dus vrij veel planken. Afmeting is ongeveer 2 x 2.20 x 0.60 m. Inclusief leveren van de kast.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Kattenluik door dubbelglas plaatsen van deur raam is 72 x 62

Hordeuren plaatsen van Bruynzeel

Inmeten en monteren van twee plissé hordeuren, merk Bruynzeel. Het gaat om een dubbel deur naar een balkon.De hordeuren moeten worden geplaatst binnen in het kozijn, want de deur opent naar buiten. Wij hebben houten kozijnen. De hordeuren zijn al in mijn bezit maar zijn langer dan de deuren, ze moeten dus nog op maat gemaakt worden.

Montage- en ophangwerk in de woning

Ik wil een aantal klussen laten doen; 5 x gordijnrail ophangen; 1 x een klok; 1 x een kapstok ophangen; 1 x rolgordijn ophangen; 7 x verlichting aanbrengen. De huidige bedrading past niet op de lampen die opgehangen moeten worden. Oude schroeven wel meegenomen, in overleg met de vakman of deze hergebruikt kunnen worden.

Plinten en Luxaflex monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van 17 meter aan hoge plinten, de plinten zijn 9 centimeter hoog. Ook wil ik 2 luxaflex laten ophangen die reeds op maat zijn gemaakt door Gamma.

Plinten aan de muur lijmen

Plinten tegen muur plaatsen met lijm 19 mtr.

Granieten vloer voor de entree vervangen door tegels

Ik heb nu een granito vloer liggen in de hal en de toiletruimte. Dit is samen ongeveer 6 m2. Ik wil de huidige vloer graag laten verwijderen en hiervoor tegels in de plaats leggen. Ik heb de tegels nog niet aangeschaft, dit wil ik graag in overleg met de vakman doen. Ik ben Engels sprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Ombouw monteren bij radiators

Ik wil voor 2 radiators een ombouw gemaakt hebben. Bijvoorbeeld met een Gamma bouwpakket. Tevens boven de radiator de vensterbanken verbreden. Ik heb een lage vensterbank, daarnaast heb ik een hogere vensterbank. Ik zou graag advies hebben over de mogelijkheden wat betreft de ombouwen. Het gaat om 2 radiatoren en 3 vensterbanken die verbreedt moeten worden.

Rolgordijnen naast elkaar ophangen

Ik wil 2 witte rolgordijn in de maat 190 x 200 laten plaatsen

Stuk terrasmuur verwijderen

Op mijn terras bevindt zich een L-vormig muurtje, circa 65 cm hoog en 20 cm dik. Ik wil de korte poot van het muurtje laten verwijderen, zodanig dat het er natuurlijk uitziet, behalve dan het kleurverschil. Dat betekent dus dat de muur er net zo uit moet zien als er zich hele stenen in zitten zonder beschadigingen. Zie foto's. Ik zoek een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is om een muur van 20 cm door te slijpen. Je kunt er maar van 1 kant bij.

Maatregel tegen vogeloverlast in een gevel

Aan de gevel van onze hoekwoning zit op ongeveer 5 meter hoogte een platte gevelplank, een zogeheten smetplank onder de dakgoot. Vogels hebben kans gezien om tussen de smetplank en dakgoot twee openingen te maken om te gaan nestelen. Er is ook isolatiemateriaal door de vogels verwijderd. Wij willen een bedrijf uitnodigen om de schade te herstellen en een maatregel te nemen om herhaling te voorkomen.

Ophangen/plaatsen van badkamermeubeltje

Ophangen/plaatsen van badkamermeubeltje (type Shout) met aansluiten van de wasbak die daarbij behoort.