Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noordwijkerhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Noordwijkerhout heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Noordwijkerhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noordwijkerhout of directe omgeving.

75 klanten uit Noordwijkerhout bevelen een bij Casius in Noordwijkerhout aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noordwijkerhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: houten walbeschoeiing vervangen, dakraam realiseren, badkamer renovatie, klussen in huis + toilet renovatie, thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden, leggen van keramisch parket in visgraat, het realiseren van een PVC serre, balk en broodjes vloer en vloerverwarming laten leggen, stucen gehele woning, wanden geluid isoleren, ventilatierooster plaatsen, badkamer renovatie, parket leggen in visgraat, isoleren veranda, het isoleren tegen geluid van een slaapkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Noordwijkerhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noordwijkerhout:

Koelcellen isoleren

Het gaat om bestaande koelcellen die al eerder zijn behandeld met PUR op de wanden en het plafond. Zowel plafond als wanden moeten opnieuw gespoten worden met PUR De oppervlakte beslaat ca 480 m2 voor beide/totaal.

Stacaravan laten slopen

Ik wil mijn stacaravan laten slopen omdat hij niet meer te verrijden is. De stacaravan staat in Noordwijkerhout en is goed te bereiken m.b.t. het afvoeren van de sloopmaterialen.

Aantal horren monteren

Graag laat ik een aantal horren installeren: 3 x schuine dakramen (Luxaflex) met houten omlijsting op de 1e verdieping, 2 x kleine kiepramen in de bovenhoek van een raam met houten kozijnen en 2 x tuindeuren die naar buiten openen in een kunststof kozijn van 180 cm breed x 205 cm hoog. Ik laat de horren hier graag inmeten en ontvang daarbij uw advies over de soort hor die het meest geschikt is. U mag ook een aanbieding doen voor zowel de levering als de montage.

Badkamermeubel vervangen

Ik wil mijn badkamermeubel laten verwijderen en er een mooiere voor in de plaats laten zetten. Het bestaande meubel is: lengte 60 cm, breedte 44 cm en hoogte 60 cm.

Nieuw afzuigunit in bestaande wasemkap maken

De afzuigkap is oud en kapot. De koperen kap wil ik laten zitten (hier is omheen betegeld), maar er moet een nieuwe afzuiginstallatie in. Ik denk dat er iemand langs moet komen om te kijken of dat kan.

Raamdorpels vervangen

Wij willen 3 raamdorpels laten vervangen door hardstenen raamdorpels, er zitten nu bruine tegeltjes. De maten zijn : 2x 125 cm en 1x 180 cm

Knikarmscherm repareren

Ik wil graag dat mijn knikarm zonnescherm gerapareerd wordt. Hij maakt geluid bij het in en uitdraaien van het scherm. Tevens moet het doek vervangen worden breedte 500 cm uitval 250 cm. Het scherm wordt met de hand in- en uit gedraaid

Zonnescherm ophangen

Ik vraag deze offerte aan namens een andere persoon, deze persoon is namelijk gehandicapt en heeft geen computer. Het betreft een reeds aangeschaft zonnescherm van 3 meter, wat erg krap is om dit naast het raam te krijgen. Graag wil ik iemand die even langs komt om te kijken of het zonnescherm wel geïnstalleerd kan worden.

Sleuf slijpen in asfalt

Sleuf ten behoeve van waterleiding slijpen in asfalt. Breedte weg ongeveer 5 meter, daar komt de sleuf doorheen, pvcpijp komt er doorheen. Leggen van beschermingspijp. Zo spoedig mogelijk want de oude leiding is lek.

het herstellen(plaatselijk)van beschadigingen aan bankstel

Het herstellen(plaatselijk)van beschadigingen aan bankstel.

In nieuwbouwwoning in Noordwijkerhout ...

In nieuwbouwwoning in Noordwijkerhout moet een badkamer worden geinstalleerd, wastafel, bad, wc, verwarming en tegels voor muur en wand. Materiaal is aanwezig. Verwachte periode week 28, indien niet mogelijk evt. week 27.

Aanbouw van (lxbxh) 13 x 2.5 x 2.7M aan ...

Aanbouw van (lxbxh) 13 x 2.5 x 2.7M aan de zijkant van een hoek woning; verdeeld in 3 ruimtes waarvan een stuk van 5.5 M open moet zijn om bij de woonkamer te trekken (dus binnen en buiten muur opvangen). Er moet geheid worden (4 palen van 4 meter), fundering, plat dak en metselwerk. Glas en water dicht ruw bouw opleveren; met radiator, water en electra.