Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Noordwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Noordwijk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Noordwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Noordwijk of directe omgeving.

312 klanten uit Noordwijk bevelen een bij Casius in Noordwijk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noordwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Noordwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noordwijk:

Nieuwbouw woning binnen schilderwerk

Ik wil een nieuwbouwwoning van binnen laten schilderen Het gaat om 3 etages, 10 x 60m. En 1 muur van 20m2 met kurk laten beplakken. Het betreft behang klaar afgewerkte wanden. Wat zijn de kosten per M2?

Houten kozijn timmeren + deur plaatsen

Houten kozijn timmeren + deur plaatsen. Over bestaande oude stalen kozijn heen. Huidige stalen kozijn deze zit "vast" in verlaagd plafond en iets hogere vloer. Om deze reden weet ik niet of het beter uitkomt als het huidige kozijn eruit wordt gesloopt en een nieuw houten kozijn wordt gerealiseerd, of dat het makkelijker is als er een houten kozijn om de huidige kozijn wordt gemaakt en daarin een deur komt.

Ruimte akoestisch isoleren

Graag zou ik een afspraak willen maken voor de mogelijkheden van een akoestisch plafond in het restaurant van ongeveer 140 m2. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, thermische isolatie In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Kranen vervangen

ik wil graag de badkraan en keukenkraan vervangen. De kranen wil ik zelf aanschaffen, ze moeten wel door een vakman worden geplaatst.

Bevestigen 2 plafondventilatoren

Ik heb 2 plafondventilatoren aangeschaft en nu moeten deze bevestigd worden: 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer. Het is een Euron plafondventilator 48. 122 cm, in de kleur wit.

Deuren plaatsen

Er worden 5 nieuwe voor gelakte deuren gekocht. Voor plaatsing moeten er scharnieren worden ingevreesd. Handmatig met beitel is tijdrovend en mogelijk niet netjes. Graag een bedrijf selecteren dat hiervoor de juiste apparatuur heeft.

Deuren plaatsen

Als scheidingswand tussen woonkamer er werkkamer willen we twee deuren met zijramen (misschien ook met een bovenraam?). Op dit moment is er in de bouwtekeningen een uitsparing van 2.20 m hiervoor getekend. De vraag is of deze wand kamerhoog (3 meter) of op 2,60 meter hoogte moeten komen. Daarnaast willen we de tussendeur tussen hal en woonkamer ook voorzien van een stalen deur met dezelfde hoogte als de deuren van de tussenwand. Het gaat om een nieuwbouwwoning voor zomer 2020. Voordat we akkoord geven op de bouwtekeningen, zijn we benieuwd naar de mogelijkheden voor de stalen deuren en het advies voor de hoogte. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), pivoterende deur (scharnier in grond en plafond). Om hoeveel deuren gaat het? 3

Keukenkraan vervangen

De kraan lekt, hiervoor moet een nieuwe geplaatst worden.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor v knikarm zonnescherm vervangen oud type

Lamp bij een aansluitpunt monteren

1 lamp ophangen. Aansluitpunt is aanwezig. Liefst iemand uit Noordwijk ivm voorrijkosten.

Ophaalkoord van Luxaflex repareren

De luxaflex van het 'vaste raamdeel' heeft een draad die los zit. Gebroken denk ik. Daar zou een vervanging voor moeten komen. Daarnaast werkt de luxaflex in de slaapkamer helemaal niet. Wat kost dit om te laten repareren.

Gaten boren en sleuven maken in beton

Woonhuis werkzaamheden particulier Gat boren voor luchtafvoer keuken in muur. Steen en beton. 160 mm 3 dubbele wcd boren 70 mm enkele doos 70 mm voor verlichting. Sleuven maken in wand voor bekabeling. Ongeveer 3 meter in totaal. Wand is prefab beton wand. Sleuven maken in vloeren voor bekabeling. In af dekvloer ongeveer 20 meter totale lengte. Gaten boren keuken 14 en of 15 mei. Sleuven in vloer 15 mei. Sleuven apart offeren is nog een optie

Raamdecoratie inmeten en plaatsen

Graag luxaflex inmeten en plaatsen. Het betreft een gecombineerd raam. Deze betreft een openslaand raam en een vast raam. Het is in totaal 2,60 m breed. We weten dus niet of het allemaal tezamen geplaatst kan worden of in twee delen. Dat hangt dus af van het materiaal, 25 mm of 16 mm. Dus graag komen opmeten.

Vouwgordijnen inmeten, bestellen en ophangen

Campingaz gasbarbecue Xpert 100LS monteren

Is het mogelijk om bij aanschaf van de Campingaz gasbarbecue Xpert 100LS deze door GAMMA te laten monteren/in elkaar zetten?

Plafondventilator ophangen

Het ophangen/aansluiten van een plafondventilator. Deze heb ik al aangeschaft.

Beschadigde binnendeur repareren

Een houten binnendeur is beschadigd. Er is een hapje hout uit de deur en de verf is ook beschadigd.

Elektrische rolluik op een dakkapel reinigen

Wie kan mij helpen? Ons elektrisch rolluik op het dakkapel is zeer vies. Ik zoek iemand / bedrijf die dit voor ons kan reinigen. Daarnaast zitten er op onverklaarbare reden vliegen in het rolluik. Als ik het rolluik laat zakken lopen er allemaal vliegen op het rolluik. Niet heel fijn Hoe komen we hier vanaf? Het raam gaat naar buiten open waardoor we er erg moeilijk bij kunnen komen. Woonplaats is Noordwijk Zuid Holland. Tips zijn welkom.

Lampen en rolgordijnen ophangen

Ik wil een aantal zaken in mijn (nieuwbouw)woning laten monteren. Het betreft 9 lampen en twee rolgordijnen. Ik heb de lampen (plafondlampen helemaal nieuw, zitten in dozen) en de rolgordijnen in mijn bezit, maar verder geen materialen (als die nodig zijn). Kunt u mij een offerte sturen?

Zonnescherm monteren

Zonnescherm (handmatig) van 450cm breed en met 280cm uitval wil ik laten monteren. Alle materialen zijn aanwezig inclusief 4x2 bouten voor de montage. Het zonnescherm (knikarm) moet geplaatst worden op de begane grond op een stenen gevel boven het terras. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Pergola met harmonicadoek monteren

Wij willen graag en pergola met harmonikadoek bestellen en laten plaatsen. Het gaat om een pergola die vrij staat en 3 x 4 meter groot is. De pergola kan op de bestrating worden geplaatst.

Zonnescherm laten repareren

Ik heb een zonnescherm buiten met een uitval van 3 meter. Mijn man en zoon hebben hem via karwei zelf elektrisch gemaakt. Het scherm is denk 10jaar oud,nu blijft 1arm sinds een paar dagen steken, wat gaat me dat denk kosten?

Gordijnroedes ophangen

Ophangen van gordijnroedes (2x3,85m en 1x 90cm breed)

Verduisteringsgordijnen van GAMMA ophangen

Het gordijn krijgen wij niet in de buis aan de onderkant geschoven. 2 gordijnen en moet ook opgehangen wworden. (Is niet zo groot)

Plank in de keuken monteren

Plank in de keuken