Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor muur verven:

Muur verven

Ivm herstel binnenmuren van een huurwoning, moeten een aantal binnenmuren ( gang/hal ) worden voorzien van muurverf (krijtverf) Het totale muuroppervlak is ca. 30-35 m2, totaal 6 muren. Hoogte muren 2,70 m1
Onze klant uit Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur verven uit heel Nederland:

Stucen enkele muren woonkamer

Glad maken voor behangen en verven van een enkele muur in de woonkamer. het zal gaan om ongeveer 30m2. Op dit moment zit er spack op.

Muur verven en twee kleuren (banen schilderen)

Muur wil ik graag opnieuw geverfd hebben. 2 meter 50 bij 8 meter. Wederom in streepvorm. Zie foto in bijlage. Ik zie de offerte graag tegemoet. Mvg

Restaurant stucen, verven en spiegels verwijderen

Mijn café/restaurant is toe aan een kleine opfrisbeurt: 3 spiegels verwijderen, muur van 5 m2 egaal stucen, 30 m2 schilderwerk. We willen (niet te lang) dicht dus kijken of we het snel en efficiënt kunnen aanpakken.

Hal muur behandelen tegen vocht plek en verven

Onlangs hebben we lekkage gehad in de meterkast, de muur aangrenzend is beschadigd geraakt door water. Verkleuring op muur duidelijk zichtbaar. Wat er nodig is: muur van 2,5 vierkante meter behandelen en verven.

Verven wanden woning

Ik zou graag willen weten wat het kost om de gehele woning te laten spuiten aan de binnenkant. Het gaat om in totaal 401 m2. Het is de bedoeling dat op vrijwel iedere muur een andere kleur komt. Het is op dit moment oud stucwerk.

Badkamer tegels verven

Ik ben op zoek naar iemand voor het verven van de wandtegels en vloertegels in de badkamer. Badkamer is 1,58 meter bij 2,22 meter. Tegels rijken tot 2/3 van de hoogte van de muur.

Stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning

Stucen en verven nieuwbouwwoning in Den Haag, muur opp circa 300 m2. ik weet de postcode nog niet, alleen dat het in Den-Haag is.

Muur van de badkamer en slaapkamer plus laminaat na waterschade herstellen

Door waterschade zijn de muren van de badkamer en slaapkamer beschadigd. Ik wil het opnieuw laten verven. Het laminaat in de slaapkamer is ook beschadigd. Daarom wil ik het oude laminaat laten verwijderen + afvoeren en vervangen door nieuwe. Oppervlakte slaapkamer is ongeveer 16 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Wanden en plafonds van bovenverdieping schilderen

Betreft het verven van de wanden en plafonds, en repareren van wat scheuren in wanden. Totale oppervlakte van de verdieping is ca 80 m2 (8 x 10 m, plafondhoogte 2.78 m). Alles (behalve 1 muur in de keuken, die is net in een kleur geverfd) dient wit geschilderd te worden.

Huis renoveren

Muur doorbreken woonkamer (geen draag muur) Keuken naar woonkamer verplaatsen Keuken wordt slaapkamer Oude keuken, badkamer, toilet verwijderen Oude ramen vervangen en nieuwe kunststof kozijnen plaatsen stucen verven Badkamer plaatsen Toilet plaatsen Graag per onderdeel kostenindicatie Alvast bedankt

Partners

Partners van Casius