Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor muur verven:

Muur verven

Ivm herstel binnenmuren van een huurwoning, moeten een aantal binnenmuren ( gang/hal ) worden voorzien van muurverf (krijtverf) Het totale muuroppervlak is ca. 30-35 m2, totaal 6 muren. Hoogte muren 2,70 m1
Onze klant uit Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur verven uit heel Nederland:

Renoveren van twee ruimtes

Ik wil graag 2 ruimtes renoveren in een woonruimte. Ik wil graag het plafond verwijderen. Muren en plafond verven. Vloer egaliseren. Kozijn verwijderen en netjes afwerken. Ik wil graag de muur met de deur optrekken. Een ruimte is 17 bij 3. Andere ruimte is 9 bij 5.

Babykamer muren verven

Ik wil graag de babykamer laten verven. het verf oppervlakte is ongeveer 32,5 vierkante meter. Een muur zal licht blauw geverfd moeten worden, rest wit. we hebben de kleuren al bij de praxis uitgekozen.

Muren laten verven

Graag wil ik dat de muren in huis een opknapbeurt krijgen met misschien een ander tintje verf en evt.op 1 muur houten panelen oid, want de kat krabt graag aan het behang. Er is nog laminaat over, misschien kan dat gebruikt en geverfd worden? Geen idee of dat kan. De plintjes in de woonkamer en gang raken los, misschien eens goed vastmaken? Ook zijn er op sommige plekjes in het laminaat kleine schadeplekjes, kunnen die bijv.opgevuld worden? Ik heb een scheur veroorzaakt in de wasbak in de doucheruimte. Is daar iets aan te doen? Misschien kunnen we een afspraak maken, zodat u het zelf kunt beoordelen?

Nieuwbouw woning verf spuitwerk

Onze nieuwe woning wordt binnenkort opgeleverd. Beneden verdieping is volledig gestuct, zowel wanden als plafond. Graag willen we wanden + plafond laten verven. Plafond wit, muur lichte kleur en 1 wand een wat donkerdere kleur. Verven is het eerste dat gaat gebeuren in de woning, dus vloeren hoeven niet worden afgeplakt.

Waterschade herstellen

Waterschade in hal en plafond en inbouwkast op begane grond en hout en muur schade op de eerste etage Plafond in hal opnieuw verven ongeveer 4 meter lang x 1,50 breed Alle Houten panelen bij inbouw kast , boven , onder en zijkant moeten worden vervangen zie foto’s het zou gaan om timmer werk en schilderwerk . Ook de muur van achterkant van inbouwkast moet worden hersteld en geverfd. Zie foto’s. Schade op de eerste etage is het houtwerk (brede houtenpaneel ) bij trap, deze moet worden vervangen zie foto en en de aangrenzende muur en ruimte bij trap moet opnieuw worden geverfd. In ruimte van cv moet een gat worden afgewerkt zie foto. Zie bijgevoegde foto’s. Offertes moeten vrijblijvend en kosteloos zijn aub.

Schilderen van de buitenmuur

Buitenmuur 2e verdieping, 3 zijden verven. De afmetingen per kant is 2.5 x 5 meter, dus aan drie zijden. Het is een muur die met pleisterwerk is afgwerkt. Aan 1 kant is er onder vochtdoorslag. Plat dak. De muur zal eerst moeten worden schoon gemaakt. en daarna verven, eventueel extra impregneren? Op 1e verdieping kun je staan op plat dak. Eventueel ook 2 kozijnen in de muur verven. Huis is 17 jaar oud.

Nieuwbouwwoning stucen

Wij willen graag de wanden van onze nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 50 m2 wanden op de begaande grond. Zijn nu behangklare muren. Graag als afwerking glad pleisterwerk (strak). We zouden de muur daarna zelf willen verven of dit mogelijk ook door jullie willen laten doen. wanden

Spachtelputz repareren en overschilderen

Er is langs de beluchtingsbuis in de meterkast lekkage geweest vanaf het plafond. Nu is hierbij het plafond en de muur rondom de meterkast beschadigd. Dit betreft spachtelputz stucwerk. graag zou ik dit laten repareren en over verven (witten).

Spuitverven van gehele woning

Ik heb een woning van eind jaren 70 (gelegen te Nieuwegein) met een bakstenen muur. Hiervan wil ik graag de muren laten spuit-verven. niet alles makkelijk bereikbaar is (open overloop). Dit willen wij helemaal laten spuit-verven. (van begane grond t/m 2e verdieping, exclusief de slaapkamers en exclusief het hout).  Dit is ongeveer 100m2. Wij willen het laten verven met matte verf (wit).  Daarnaast zijn er 90m2 aan vloeren die afgeplakt moeten worden.

Gevel bekleden mansarde dak woning + eventueel isoleren

Het gaat om een bestaande voorgevel van mansarde dak woning (alleen eerste verdieping): deze wil ik laten betimmeren tegen bestaande gemetselde muur. Betimmeren rondom 1 raampartij. Het gaat om ongeveer 7 m2. Het raam is 1,5 m breed en 1 m hoog, daar moet de betimmering verticaal met planken van maximaal 3 m lang omheen komen. Er moeten 4 plankjes rondom het raam komen, zodat het raam iets dieper komt te liggen. Geen kopse kant boven voor de wateringang te komen, deze is besloten met het dak. We willen het het liefste zwart verven, maar de gevel staat op het zuiden en dan hebben we een houtsoort nodig dat niet werkt, maar welke houtsoort dan het beste is moeten wij nog wat meer onderzoek naar doen. We zijn eventueel wel geïnteresseerd in thermowood. Verder staan we voor de keuze of we het willen isoleren, vanaf buiten. Graag advies daarover.

Partners

Partners van Casius