Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nieuwerkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nieuwerkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuwerkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen van toilet en douche, badkamer en toilet tegelen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, boiler uit keuken verplaatsen naar andere ruimte, waterschade supermarkt, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, nieuwe schuifdeur plaatsen, gashaard (en rookkanaal) verwijderen, badkamer renoveren, stucwerk en badkamer verbouwen, nieuw kozijn en scheur in gevel, dak van tuinhuisje, pergola en schutting achterzijde vervangen, het schilderen van 75m2 aan muren en 6 deuren en 2 kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nieuwerkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nieuwerkerk aan den IJssel:

Muur verven

Ivm herstel binnenmuren van een huurwoning, moeten een aantal binnenmuren ( gang/hal ) worden voorzien van muurverf (krijtverf) Het totale muuroppervlak is ca. 30-35 m2, totaal 6 muren. Hoogte muren 2,70 m1

Zonnescherm elektrisch laten maken

Ik heb een handbediend zonnescherm en zou daar graag een motor op laten zetten. Bedienbaar vanuit het huis. Benedenverdieping.

Somfymotor plaatsen zonnenscherm

Voor het zonnescherm in de achtertuin een Somfymotor benodigd. Afmeting: circa 4,5 meter breed.

Elektrisch zonnescherm ophangen

Voor mn 80j moeder het plaatsen van een elektrisch zonnescherm, ruime balkondeur hoogte ong. 2.50 m breedte nog 2m max

Elektrisch zonnescherm repareren

Elektrisch zonnescherm van Aclima gaat niet meer goed uit en in. Het lijkt of het motortje sputtert. Deze maken of vervangen afhankelijk van de kosten.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Hoeveel kost het om 4 rolgordijnen in te meten en op te laten hangen? Ik weet niet wat de afmetingen zijn.

Lamellen, traprenovatie en radiatorombouw monteren

Wij willen verschillende klussen laten uitvoeren en inmeten, wij willen graag een lamellen laten inmeten en ophangen in onze slaapkamer, we willen onze trap laten renoveren,hiervoor hebben we het materiaal al gezien bij Gamma, dit moeten we alleen nog kopen, we zouden graag willen weten hoeveel het totaal kost om de trap te renoveren verder. En ook willen we 2 radiatorombouwen laten inmeten en plaatsen. Graag horen wij hoeveel dit totaal kost per mail, als er nog vragen zijn mag dit ook graag per mail. Of anders even mijn voicemail inspreken.

Lamellen, traprenovatie en radiatorombouw monteren

Wij willen verschillende klussen laten uitvoeren en inmeten, wij willen graag een lamellen laten inmeten en ophangen in onze slaapkamer, we willen onze trap laten renoveren,hiervoor hebben we het materiaal al gezien bij Gamma, dit moeten we alleen nog kopen, we zouden graag willen weten hoeveel het totaal kost om de trap te renoveren verder. En ook willen we 2 radiatorombouwen laten inmeten en plaatsen. Graag horen wij hoeveel dit totaal kost per mail, als er nog vragen zijn mag dit ook graag per mail. Of anders even mijn voicemail inspreken.

Vloertegels, tapijt en behang verwijderen

Ik wil graag de vloertegels in de woonkamer, keuken en hal laten verwijderen. De huidige tegels zijn nu verlijmd op de onderlaag. Het totale oppervlak is 55 m2. Ik wil er daarna zelf laminaat over kunnen leggen. De vloerverwarming mag uiteraard niet beschadigd raken. Verder ook nog het tapijt van de 1e en 2e verdieping en de trappen (totaal ruim 60 m2) verwijderen en het behang van de 1e verdieping. En alle behang van de 1e verdieping verwijderen.

Woonkamer van een spanplafond voorzien

Het betreft een woonkamer van circa 50 m2. Daar willen we een spanplafond in. Het is nu een plafond van platen die gestuct of gespoten zijn (vanuit de bouw). Er is een lichtpunt in het plafond. Ik wil een aantal spotjes, verdeeld het plafond.

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Afkoppelen, verwijderen en afvoeren van jacuzzi. Staat buiten op terras en is 1,5 x 1,5 (3 persoons)

Kruipruimte onder de woning leeg laten zuigen

Ik wil de kruipruimte van mijn hoekwoning leeg laten zuigen. 4 huizen verder is er een riooleringsprobleem, waardoor in de kruipruimtes van mijn woning en de 2 andere buren rioolwater terecht is gekomen. Wij willen dit graag weg krijgen (dit in verband met stankoverlast). Voor vragen kunt u gerust mij bellen.

Gaten in gevel dichten na verwijdering airco

Onlangs hebben wij een airco verwijderd. Nu moeten de gaten in de muur nog worden gedicht. De airco bevond zich op het dakterras en de unit op de eerste verdieping (slaapkamer). Kunt u aangeven wanneer dit kan en wat de kosten zijn? Alvast dank.

Knikarmscherm elektrisch maken

Ik wil een knikarmscherm elektrisch laten maken. Breed 4.5 meter uitval 3 meter. Wat kost dat?

Rolluiken leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van vier rolluiken. Het betreft vier ramen op de eerste verdieping met allemaal dezelfde afmeting: 1,32 breed en 1,49 hoog.

Radiatorombouw laten maken

Ik wil een radiatorombouw laten maken van mdf platen. De lengte Is 256cm, hoogte 62 cm, breedte 40 cm.

Herstel- en onderhoudswerk

1 : ons badkamer raampje sluit niet goed meer aan de rechterkant,er blijft een kier openstaan. Graag offerte om het te maken. 2: onze carport dakplaten zijn eraf gewaaid. Er moeten eerst houten platen op,en dan golfplaten.

Stucwerk repareren

Reparatie van stucwerk aan het plafond na waterschade

Plaatsing douchewand plus draaideur

Ik wil de AquaVive douchewand Java draaideur met vaste wand laten monteren.

Hor in draai-/kiepramen monteren

Ik ben voor daar kiep ramen in mijn dakkapel op zoek naar 2 raaminzethoren. Profiel in RAL9001 Dagmaten: 540x1050mm

Elektrische buitenzonwering monteren

Ik wil 3 zonneschermen waarvan 1 met elektrische bediening op de 1e verdieping en 2 op de begane grond, waarvan een met elektrische bediening, eraf laten halen en weer laten monteren in verband met het reinigen van de gevel.

Rolhordeur plaatsen

Graag wou ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een rolhordeur in mijn flat. De deur dient ingemeten, geleverd en geplaatst te worden.

Somfy buismotor van een screen vervangen

De buismotor van ons zonnescherm is defect. Deze hangt op de eerste etage en is bijna 4 meter breed. Het is een zonnescherm met somfy remote/motor.

Windscherm op het terras plaatsen

Offerte voor een windscherm terras breed 3 meter hoogte 1. 50 Kleur antraciet grys Spanwindscherm

Harmonica schaduwdoek monteren

Nesling Stand alone met harmonica schaduwdoek monteren. 2.5 meter breed en 3 meter lang incl. 2 zijwanden. Vloerbevestiging op tegels.