Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tuinhuis slopen en puin afvoeren:

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik heb iemand nodig die voor mijn moeder een blokhut wil slopen en afvoeren De blok hut is van hout en de afmetingen zijn 325 x 223 (7 m2)
Onze klant uit Nieuw Lekkerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis slopen en puin afvoeren uit heel Nederland:

Slopen tuinhuis van beton

Ik wil graag mijn betonnen tuinhuis van 25 vierkante meter laten slopen. Locatie niet goed bereikbaar. Op volkstuin Slinge.

Tuinhuis slopen en afvoeren

Tuinhuis van 25 tot 30 m2 slopen en afvoeren. Het pad naar de tuin is +/-350 meter lang. Er kan een kleine tractor gebruikt worden om een aanhanger naar de ingang te rijden. Maximale belasting is 750 kg. per keer. Vanaf de ingang/uitgang van het tuinpark naar het gemeentelijk afvalverzamelpunt is niet ver, zo'n 2 km. De weg is ongecompliceerd met maar 2 stoplichten. Ik zou ook graag een offerte van alleen slopen hebben.

Fundering slopen van (gewapend) beton

Het slopen van een betonnen fundering circa 30 cm (waarschijnlijk bewapend) van een tuinhuis, achterin de tuin. Oppervlakte 31.5 meter. Er moet over het gazon gereden worden en er is een laag trapje, waar we eventueel een helling van kunnen maken voor de afvoer van het puin.

Tuinhuis slopen en afvoeren

Graag wil ik een tuinhuis laten slopen en afvoeren. Het gaat om een houten huis van 6 x 4 meter. Op een volkstuinenpark. De weg naar het huisje is ongeveer 250 meter. Geen fundering. Het huisje ligt op treinbielzen, deze moeten weg. En de riolering en waterleiding moet tijdelijk afgedopt.

Slopen en afvoeren tuinhuis

We hebben een tuinhuisje van ongeveer 4 bij 5 meter dat gesloopt en afgevoerd moet worden. Gaarne een globale prijsopgave hiervoor. De werkplek is goed bereikbaar.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Het dak is van asbest golfplaten van 4 bij 5 dat afgevoerd moet worden. Alleen het hout, glas en kunststof moet gesloopt worden en afgevoerd overige gedeelte is van steen en blijft staan. Dat is links van het huisje een plaat van 2 bij 2 meter en de voorkant 5 bij 2 meter bestaande uit hout, glas en kunststof. Ik moet nog bij de gemeente online aangeven dat ik het ga slopen. Er is nog geen rapport opgesteld.

Houten tuinhuis slopen op een tuinpark

Wij hebben op een tuinpark een perceel gekocht met daarop een heel oud tuinhuis van 22 m². Wij ondertekenen de aankoop op 2 oktober. Daarna gaan wij zelf de keuken uit het tuinhuis slopen. We zoeken een vakman die daarna voor ons het tuinhuis kan slopen en afvoeren. Het is een houten tuinhuis met een klein puntdak, zonder binnenwanden. Er zit een verrotte plankenvloer in. Er hoeft geen fundering gesloopt te worden. De afvoer van het sloopafval moet worden verzorgd met behulp van grote karren op het terrein, er mag geen vrachtauto rijden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Voor verdere informatie ben ik momenteel bereikbaar via email.

Tuinhuis slopen en afvoeren

Ik heb een houten tuinhuis (3,1 x 1,0 meter) met golfplaten dak met daaronder houten afwerking. Achtermuur tuinhuis wordt gevormd door een stenen muur. Deze blijft staan! De andere houten wanden, 1 toegangsdeur, alsmede het dak afbreken en afvoeren. Mijn woning is gelegen midden in de stad Zaltbommel. Afvoeren materiaal dient door woonkamer te geschieden, zonder beschadiging/ vervuiling vloerbedekking.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil een houten tuinhuisje met een dak van shingles laten slopen en afvoeren. Vervolgens dient de grond bouwrijp te worden gemaakt met een verdicht zandbed van min 15 centimeter dik. De afmetingen zijn 4 x 2.5 meter. De tuin is bereikbaar middels een steeg van +/- 30 meter.

Tuinpoort plaatsen en overkapping maken

Ik wil graag een tuinpoort plaatsen en overkapping maken: * Slopen van de huidige stenen wand (instabiel) t/m houtenpoort, plaatsen nieuwe brede poort met schutting ernaast. Totale lengte 4-5 meter; * Tuinhuis: nu steen (3 meter x 2.80 meter) met asbest dak. Wensen: vervangen asbestdak door nieuw dak, aansluitende overkapping maken van ongeveer 3 meter x 3.50 meter. Mogelijk met deels dichte wand. Aan voorzijde? * Budgetvriendelijk; * Meedenken voor passende materialen gewenst; * Materialen aanwezig of aan te leveren is bespreekbaar naar gelang offerte.