Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tochtstrippen plaatsen:

Tochtstrippen plaatsen

Wij hebben aan de voorzijde een Frans balkon met twee grote openslaande deuren. Nu hebben we aan de binnenzijde tocht strippen maar dat is niet voldoende. Als het hard regent en de wind staat tegen de deuren komt er water naar binnen. Graag goede tochtstrippen plaatsen.
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tochtstrippen plaatsen uit heel Nederland:

Achterdeur installeren

Graag wil ik mijn achterdeur laten vervangen. Zou u mij een globale prijsindicatie kunnen geven voor het volgende: deur met 1 puntsluiting, afhangen, tochtstrippen installeren, hang en sluitwerk installeren (huidige scharnieren vervangen door dievenklauwen)en glas plaatsen. Is het nodig om de deur van tevoren in te laten meten? Bij voorbaat dank voor de moeite,

Tochtstrippen plaatsen bij voordeur

Ik wil graag tochtstrippen oid laten plaatsen bij voordeur. Het betreft hier een houten voordeur. Er zit tussen de sponing en voordeur een kier van 1 cm.

Tochtstrippen laten zetten

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten doen in verband met tocht. Ik heb een groot raam kozijn van ongeveer een meter bij een meter waarbij er veel koude lucht door de kieren komt. Hier wil ik tochtstrippen laten plaatsen, het kozijn is ongeveer 1 meter bij 1 meter. Daarnaast tocht de balkondeur ook erg, ik wil graag dat deze opnieuw wordt afgehangen zodat deze ook niet meer tocht. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Buitendeur met 3-puntssluiting en tochtvaldorpel plaatsen

het betreft de plaatsing van een reeds bestelde deur (type: welkom). Met driepuntsluiting en tochtvaldorpel. Zo ook nieuwe tochtstrippen.

Schuur- en kastdeur leveren en plaatsen

- Vervangen van 1 schuurdeur van massief hout, linksdraaiend (model met rond raampje "lift"). Afmeting: 82,5 x 200,5 cm inclusief meerpuntssluiting en tochtstrippen. - Vervangen van 1 kastdeur, opdek deur, rechtsdraaiend, dit is een deur van een tuinkast. Afmeting: 72,5 x 198,0 cm inclusief overzetten hang- en sluitwerk (met slot). - Beide bij voorkeur afgeschilderd in RAL 2011.

Voorzetramen plaatsen

Ik wil graag 3 voorzetramen. Met tochtstrippen lukt het niet om de kou buiten te houden. Misschien kan iemand mij hierbij helpen. Maten zijn 66,5 x 98,5 - 90 x 92,5 en 109,5 x 89,5.

Tocht in het huis laten oplossen

Wij hebben erg veel tocht in huis, kan iemand komen kijken en met oplossingen komen? Tochtstrippen plaatsen en bij de voordeur? We hebben ook veel condens op de ramen.

Voordeur en schuurdeur leveren en vervangen

Het gaat om het leveren en plaatsen van een voordeur en schuurdeur: Voordeur: - Het passend maken van de deurpost van de voordeur, nu opdekdeur; - Het plaatsen van voordeur Weekamp TriComfort voordeur , 40 mm, ca. 880x2040 mm, met één lange ruit met uitsparing voor de brievenbus. Schuurdeur: - Het plaatsen van schuurdeur type Tri Comfort zonder glas, glad, 40 mm, ca. 830x2070 mm; - Reparatie van één rotte plek bij een deurpost. Voor beide deuren geld het het plaatsen van het hang- en sluitwerk, driepunts sloten, beslag en eventueel de tochtstrippen.

Voordeur afhangen en houtrot repareren

Oude voordeur eraf halen en nieuwe voordeur afhangen. Tevens plaatsen van een slot (het slotgat zit al in de nieuwe deur) en het plaatsen van tochtstrippen. Daarnaast ook een nieuw stuk hout plaatsen in de deurpost, een deel waar het nu rot is.

Buitendeur afhangen en hout in de deurpost vervangen

Afhangen van buitendeur, slot plaatsen (slotgat zit er al in) tochtstrippen monteren en stuk hout in deurpost vervangen .