Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Maassluis of directe omgeving.

349 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen, slopen recreatiewoning, bestrating leggen, fundering vernieuwen in dijkhuis (rijksmonument), vervangen douchecabine en voegen met siliconen voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maassluis:

Tochtstrippen plaatsen

Wij hebben aan de voorzijde een Frans balkon met twee grote openslaande deuren. Nu hebben we aan de binnenzijde tocht strippen maar dat is niet voldoende. Als het hard regent en de wind staat tegen de deuren komt er water naar binnen. Graag goede tochtstrippen plaatsen.

Tegel- en timmerwerk

Begin juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwbouwwoning. Hier zal bij de bergingsvloer op de begane grond tegels gelegd moeten worden, ongeveer 6 m2. Onder de trap wil ik graag een kast laten timmeren inclusief deurkozijn, deur en het aftimmeren van de treden. Verder hebben wij nog een badkamermeubel aangeschaft die gemonteerd moet worden inclusief kraan en verzonken wastafel. Kunt u alle werkzaamheden separaat offreren?

Ventilator plaatsen en aansluiten in toilet

Een bij Gamma gekochte inbouwventilator IVC Air plaatsen en aansluiten in toilet.

Gat voor afzuigkap boren in gevel

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die een gat kan boren in mijn gevel op de begane grond. De gevel is van steen en is circa 43 cm dik. Het gat is ten behoeve van een afvoer van een afzuigkap.

Vervangen 2 stuks ggl3 dakramen

Vervangen 2 ggl3 dakramen.

Hordeur in de achterdeur monteren

Graag laten wij 1 hordeur in de achterdeur plaatsten. Wij willen graag een plissé hor. Wij hebben nog geen plissé hor aangeschaft. Onze maten zijn 206,5 cm hoog en 80 cm breed. Dat is in het kozijn gemeten waar hij geplaatst moet worden.

Handbediend zonnescherm ophangen

Ik zou graag een zonnescherm willen laten ophangen, 3 meter breed, uitval 2,5 meter. Er heeft een scherm gehangen, er zitten al grote gaten. Dit moet in een stenen gevel geplaatst worden op de begane grond.

Rolhordeur inmeten en plaatsen

Ik wil een rolhordeur laten inmeten en laten plaatsen in een nieuwbouwwoning. Het zijn kunststof kozijnen. Afmetingen komen bij mij op 2.45 x 1 meter (LxB) dus wellicht is het handig als de vakman het nog even komt opmeten.

Klussen in de badkamer

Ik wil een nieuwe wastafelonderkast van 60 cm breed uit spaanplaat met 2 opbergruimtes inclusief deurtjes met softclose laten zetten in de douche. De oude wastafel moet ook eerst verwijderd worden. En een bijhorende spiegelkast laten zetten.

Deurhor en raamhor installeren

Graag laat ik een deurhor en een raamhor plaatsen in een kunststof kozijn. Is het mogelijk om tevens de horren aan te laten schaffen door de monteur? Ik heb er zelf geen verstand van. Vorig jaar had ik 2 horren gekocht en die zijn nu al kapot. Wat zijn de kosten ongeveer voor dit alles als dat zo mogelijk is?

Grond afgraven en afvoeren

Ik wil graag grond weg graven en afvoeren: 3.80 meter lengte - 1.30 meter breed - 30 cm diep; 3.80 meter lengte - 4.20 meter breed- 5 cm diep; Totaal ongeveer 2.50 m3. Graag offerte voor bovenstaand.

Elektra doormeten in huis en stopcontact aanleggen

De elektra valt continu weg in de keuken, voornamelijk in de lampen. Ik weet ook niet hoe goed de bedrading nog is of dat het alleen om de lampen gaat. Het gaat voornamelijk op de halogeen lampjes (3 van de 7 branden) en één hoofdpunt van licht in de keuken. Wanneer ik er nieuwe lampen in draai lijkt dat niet te helpen. Ik denk dat er iets binnen de muren niet goed zit. Ook moet er een stopcontract opnieuw op zolder aangelegd worden. Daar weet ik ook niet helemaal zeker of alles nog goed zit. Er ligt wel een aanloopleiding. Graag ontvang ik een offerte voor deze klussen. De meterkast zelf is denk ik nog goed.

Oud bankstel afvoeren

In verband met aankoop nieuw bankstel wil ik mijn oude bankstel laten afvoeren naar gemeentewerf. Het betreft een 2 en 2,5 zits bankstel. Lift aanwezig, 4e etage appartement

Heldere polycarbonaat platen op balkon monteren

Ik heb bij mijn appartement een balkon van ongeveer 618 cm lang met een balustrade met spijlen van ongeveer 1 meter hoog. Ik wil daarop graag polycarbonaat heldere platen laten plaatsen die momenteel in de aanbieding zijn bij Gamma. Die platen zijn 5 of 6 mm dik en 200 x 100 cm groot. Ik wil de platen laten monteren, zodat mijn 2 katten niet meer naar de buren kunnen lopen. Ik hoor graag wie op korte termijn tijd heeft om de klus hier in te meten en de platen nalevering kan monteren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Zonnescherm verwijderen en later weer monteren

Op 19 juni wordt er gestart met de gevelrenovatie van mijn woning. Voor die tijd wil ik graag het elektrische zonnescherm van 4,5 à 5 meter lang laten afkoppelen en demonteren. Na afronding van de gevelrenovatie moet het scherm ook weer gemonteerd worden. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Ik ben eventueel in staat om mee te helpen bij de klus.

Laminaat vervangen en muren behangen

Ik heb een waterschade gehad, en de laminaat moet dus verwijderd worden en opnieuw gelegd worden. Het gaat om 16 m2. Er moet ook opnieuw behang worden gezet, echter moet ik de lengte nog gemeten te worden. Geschatte aantal rollen behang wat ik de vorige keer gehaald had was 16 rollen.

Duo rolgordijnen smaller maken en monteren

Ik heb 2 zogenaamde duo rolgordijnen gekocht van 180 cm breed. Ik wil die laten inkorten naar 160 en 150 cm breedte en daarna laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Vaatwasser aansluiten

De klus betreft de installatie van een vaatwasmachine.

Toiletpot demonteren

Toiletpot demonteren die voor reparatie zal worden opgehaald

Scheidingswand plaatsen

Ik wil graag in mijn woonkamer een tussenwand laten plaatsen met deur. Deze scheidingswand moet dienen als nieuwe baby kamer omdat we ons gezinnetje gaan uitbreiden. Vroeger zat hier al een muur maar deze is weg gehaald om van een 4 kamer appartement een 3 kamer appartement te maken. Dit moet dus weer terug geplaatst worden. De maten zijn: Breedte: 285 cm (muur tot muur) Hoogte: 260 cm (grond tot plafond)

Kunstgras laten leggen

Wij willen graag 10 m2 kunstgras laten leggen. Wij zorgen voor het kunstgras, jullie voor de rest. Wat kost dit?

Plafond met verlichting in het kantoor monteren

In een kantine bij een kantoorpand wil ik graag een spanplafond inclusief verlichting laten plaatsen. De ruimte is ongeveer 6 bij 6 meter en er dienen 6 a 9 spotjes geplaatst te worden.

Ophangen verlichting

Bij ons in de winkel moet wat verlichting worden nagekeken en extra lampen worden opgehangen. Het pand is een meter of 5 a 6 hoog. Voor meer info bel ons even

Kattenluik plaatsen in een voordeur

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in mijn voordeur. Het kattenluik is al in mijn bezit.

Klik laminaat leggen ivm verhuizing

Binnenkort gaan wij verhuizen, over een afstand van ca. 10 km. Wij willen onze Quickstep laminaatvloer van 55 m2 door een vakman laten verwijderen en met de ondervloer weer laten plaatsen in de nieuwe woning. Er wordt 10 m2 laminaat bijgekocht ter aanvulling. In beide woningen is een lift aanwezig. Verder willen wij een badkamermeubel laten demonteren en in de nieuwe woning laten aansluiten. Graag ontvangen wij een offerte.