Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen:

Taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen

Het is een bestaand huis, waar ik graag een zwart stalen taatsdeur (drievlaks verdeling) in wil zetten van ongeveer 900 bij 2470 cm. Er zit nu een reguliere binnendeur in. Het kozijn moet er uit, tot aan het plafond en waarschijnlijk iets verstevigd.
Onze klant uit Maasland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen uit heel Nederland:

Stalen taatsdeur maken en monteren

Het is een nieuwbouwhuis, waar ik graag een zwart stalen dubbele taatsdeur (drievlaksverdeling) in wil zetten van 390 bij 260 cm ongeveer. Ik heb rondom het beton vloerverwarming. In de taatsdeur moeten er glazen komen.

Stalen 3-vlaks taatsdeur plaatsen

In een nog nieuw te betrekken huis wil ik graag een stalen tussendeur die naar beide zijden kan draaien, met drievlaksverdeling. Er mag eventueel ook een gewone draaideur zijn (twee zijden uit). Er is een (houten) kozijn aanwezig en de afmeting van de deur (deze deur zit er niet meer) maat 80 x 200 cm. Het scharniervermogen moet aan de andere zijde komen, vanwege de beperkte ruimte. Heel graag ontvang ik een indicatie van de kosten in de hoop dat deze binnen mijn budget past.

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur in de woonkamer. Afmeting 211.50 bij 82,5 cm, standaard deurmaat. Staal met glas, met een drievlaksverdeling. In de ruimte waar de deur geplaatst moet worden zit nu een houten kozijn. Die zal vervangen worden. Kunt u daarin aangeven wat we moeten doen. De nieuwe vloer komt over zes weken. Kunt u een offerte doen voor deze deur? Bij voorkeur per mail.