Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Maasland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Maasland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Maasland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Maasland of directe omgeving.

58 klanten uit Maasland bevelen een bij Casius in Maasland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maasland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Maasland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maasland:

Het behangen van een wand met glasvezelbehang

Ik zoek een behanger die ongeveer 5 bij 9 meter aan gestuukte wand kan voorzien van glasvezelbehang. De vakman moet het behang meenemen.

Taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen

Het is een bestaand huis, waar ik graag een zwart stalen taatsdeur (drievlaks verdeling) in wil zetten van ongeveer 900 bij 2470 cm. Er zit nu een reguliere binnendeur in. Het kozijn moet er uit, tot aan het plafond en waarschijnlijk iets verstevigd.

Zonnescherm monteren

Het betreft het monteren van een knikarm zonnescherm, standaard, met een handmatige bediening. Het scherm is 2.95 meter breed en heeft een uitval van 2.50 meter. Graag laat ik het scherm op de begane grond plaatsen.

Plissé gordijnen inmeten en ophangen

Graag wil ik een offerte voor het inmeten en ophangen voor 5 plissé gordijnen.

Afstandsbedieningen van rolluiken inregelen

Inregelen van een vijftal afstandsbedieningen (centralis RTS) op een 5-tal rolluiken. Na controle, mogelijk vervanging van een motor in één van de vijf rolluiken (motortype Oxymo RTS 15 NM).

Zonneschermdoek repareren of vervangen

Graag 1 zonnedoek van 3.30 meter breed en 2.50 meter in een screen, liefst kleur grijs, laten vervangen. En 1 zonneschermdoek van een knikarmscherm met een afmeting van 4.30 meter breed vervangen, of repareren.

Installatie koel/vrieskast

Demonteren van bestaande inbouw koel/vriezer en installatie nieuwe inbouw koel/vriezer met deurglijsysteem(158x54x54,5)Ikea Frostig BCF162/65-Montage handleiding aanwezig.

Vervangen touw zweefparasol

Touw van draaimechanisme zweefparasol kapot. Hierdoor kan parasol niet meer open worden gedraaid. Touw moet dus vervangen worden!

Vervangen stof zonnescherm

Drie zonneschermen waarvan 1 knikarm van 6 bij 3 meter en 1 uitval van 1,5 bij 2 meter en 1 met uitval van 3,5 bij 2 meter moet de stof van worden vervangen, dus inclusief doek.

Vanwege het plaatsen van een keuken in ...

Vanwege het plaatsen van een keuken in een nieuwbouwproject zullen de waterleidingen, gas, electra en de afvoer verplaatst moeten worden naar de tegenoverstaande muur. Deze muur ligt drie meter verder.

Glasvezelbehang in (leeg)appartement ...

Glasvezelbehang in (leeg)appartement aanbrengen. Wil eerst advies welk soort behang er moet worden aangeschaft