Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gamma kasten monteren:

Gamma kasten monteren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen om 2 Alpha Zweefdeur kasten van 150 in elkaar laten zetten. Volledige kosten incl. BTW.
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gamma kasten monteren uit heel Nederland:

Keukenkastjes aan wand monteren

Ik huur een appartement in Leiden waar nog geen keukenkastjes aan de wand zijn gemonteerd. Ik heb wel keukenkastjes onder het aanrecht, maar niet erboven. Ik heb bij Gamma twee keukenkasten besteld: een enkele van 50 cm breed en een dubbele van samen 100 cm breed (dus ik heb eigenlijk drie kasten, waarvan er twee aan elkaar vast zitten). Deze kasten wil ik graag aan mijn wand laten monteren. Ik heb begrepen dat ik dit ook zelf zou kunnen doen omdat het niet veel werk zou zijn, maar ik besteed het liever uit aan mensen die hier ongetwijfeld beter in zijn. Graag verneem ik wat de kosten zijn van de montage. Het liefst zou ik een afspraak maken in de tweede helft van januari.

Vera kasten van Gamma laten monteren

Ik zou graag een tweetal Vera kasten van Gamma in elkaar laten zetten. De kasten zijn 1.50 meter hoog en 90 cm breed. De kasten hebben 2 legplanken en een onderlade.

Garderobekasten monteren

Ik heb 3 garderobekasten besteld en ontvangen van de Gamma, maar ik kan geen wijs worden uit de handleiding. Ik zou graag een vakman van uw dienst voor willen inschakelen om de 3 kasten te monteren. De garderobekasten zijn 130 x 60 x 60 cm ongeveer.

Kasten bouwen in huis

Ik wil een 1,95 meter hoekkast met 50 cm aanbouwkast Modul-it en een 3 x 100 cm opbouwkasten aan elkaar met divers interieur van legplanken, kadeblokken draagkorven en schoenendraadkorven laten bouwen in een kamer. We hebben een boodschappenlijst bij Gamma gemaakt en reeds besteld. Het wachten is nu op de definitieve levertijd van de Gamma.

Kasten in elkaar zetten

Ik heb 2 kasten besteld bij de Gamma en ik zou graag willen weten hoeveel het kost om in elkaar te laten zetten door jullie. Het zijn twee Alpha zweefdeur kasten van 1.80 meter.

Linnenkasten monteren

Wil graag 4 linnenkasten in 2 slaapkamers in elkaar laten zetten door de Gamma. De kasten zijn 220 cm. hoog. Wat is daar de prijs van?

Kasten in elkaar zetten

In elkaar zetten van 3 gamma zweefdeurkasten en commode Indien mogelijk ook bezorgen. Graag zsm

Inbouwkasten van Lundia inmeten, op maat maken en monteren

Ik zou graag twee inloopkasten, een inbouwkast voor op de zolder en een schoenenkast laten inmeten. Ik ga ze aanschaffen bij Gamma die een folderactie heeft van 20% op het merk Lundia. Na de levering wil ik de kasten op maat laten maken en laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Diverse kasten in elkaar zetten

Er moeten verschillende kasten/meubels in elkaar gezet worden in het filiaal Gamma Gouda. Deze worden in de winkel getoond als showmodel. Graag zo spoedig mogelijk. In ieder geval 1 dag van 8 uur lang en misschien nog een dag erna. Graag op aanstaande maandag, dinsdag of woensdag.

Keuken monteren

Ik wil graag offertes ontvangen voor de klus: installeren van keukenblok en ophangen van 2 kasten. Het aanrechtblad wil ik ook laten afkitten. Het keukenblok zijn 3 onderkasten van 50 cm breed met een aanrechtblad. De spoelbak wordt verzonken en de ruimte hiervoor moet netjes uitgezaagd worden in het aanrechtblad. De randen van het aanrechtblad met de muur wil ik laten afkitten. Het materiaal voor de klus koop in bij de Gamma.

Partners

Partners van Casius