Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Lisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Lisse heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Lisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Lisse of directe omgeving.

281 klanten uit Lisse bevelen een bij Casius in Lisse aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Lisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis, renovatie slaapkamer na waterschade, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, muren verven, houten vloeren schuren en lakken en kattenluik plaatsen, complete renovatie badkamer, diverse losse klussen, tuinvlonder leggen van PVC, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Lisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lisse:

tuinpoort met slot installeren

De poortdeur moet komen tussen de heg en de garagemuur. Installatie moet tussen 12 maart en 19 maart 2019. Offerte daarom graag z.s.m. Er is voldoende ruimte voor een poort van 1 meter breed en twee palen. Met iets ruimte onder de poortdeur (voor egel) en de doorloophoogte wat verhogen; door ruimte boven de poortdeur tot bovenlat. Tuindeur installeren met slot. Onderdelen die we gaan aanschaffen: Elephant beslagset voor elephant tuindeur basic. Elephant tuindeur recht grenen 100 x 200cm 1x Elephant tuinpaal vuren 6,9 x 6,9 x 270 cm (voor aan zijkant in de grond) 2x Elephant tuinpaal vuren 4,4 x 6,9 x 240 cm ( 1 is voor aan de garage muur en 1x is voor in tweeën als onder -en bovenlat).

plaatsen Ubbink dakraam purilan euro

Graag zou ik in mijn badkamer een klein dakraam hebben. omdat ik zelf niet zo handig ben kan ik daar wel wat hulp bij gebruiken. ik zou graag willen weten wat het kost om dit raam van aanschaffen tot afmonteren gaat kosten. artikelnummer praxis:0350101

Gamma kasten monteren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen om 2 Alpha Zweefdeur kasten van 150 in elkaar laten zetten. Volledige kosten incl. BTW.

Ramen vervangen

Wij zijn woonachtig in een rijwoning, in Lisse. Hierbij zijn aan de voorzijde van de woning een tweetal ramen aan vervanging toe. Echter zijn wij één van de huizen waarbij dit het geval is, waarbij we nu op zoek zijn naar vervangende ramen en plaatsing hiervan. Het zal hierbij gaan om het plaatsen van een kiepraam van Velux. Het raam zelf is 118 bij 118 cm. Ik heb een schuin dak.

Kledingkast in elkaar zetten

Als ik n kledingkast bij jullie bestel . Bv 3 deurs kast. Kan deze dan ook in elkaar gezet worden

Schaduwdoek monteren

Montage alleenstaande nesling pergola

Aankleding van de woning na een verbouwing

Wij willen graag plissé gordijnen en radiator ombouwen laten opmeten en plaatsen. Het gaat om 3 slaapkamers en een badkamer.

Zonnescherm verwijderen op de 2e etage

Ik woon op de tweede verdieping van een appartementengebouw. Daar hangt een elektrisch bedienbaar knikarm zonnescherm van 4 meter lang. Het scherm is kapot en moet worden verwijderd en afgevoerd. Er is geen balkon aan die kant van het pand. Er is een liftbakje of een steiger nodig. Ik ontvang graag uw offerte.

Diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren

We willen 4 wandjes plaatsen (2 x 2.5 meter, 1 x 1 meter en 1 x 1.5 meter), inclusief afwerking (stucwerk). Daarnaast moet er op 2e verdieping laminaat worden gelegd (circa 55 m2). Verder moet de vloer van de cv/wasmachine ruimte betegeld worden (circa 3 m2). En er moet een badkamermeubel geplaatst worden (als we een goed exemplaar kunnen vinden). Kortom: we zoeken een veelzijdig klusbedrijf. Het laminaat, de vloertegels en het badkamermeubel leveren we zelf. Overige benodigde materialen: nader te bepalen in overleg met het klusbedrijf.

Klusjes in de nieuwbouwwoning

Ophangen van rolgordijn en een gordijnrails bevestigen van waarschijnlijk 2.30 meter (gaatjes boren in beton en bevestigen), in de slaapkamer van mijn zoon. Ik krijg de sleutel op 19 juni. Het is een nieuwbouwflat. Week 18 voor het uitvoeren van deze 2 items zou ideaal zijn voor mij. Het materiaal wordt door mijzelf aangeschaft, ik beschik alleen niet over de juiste boren e.d.

Lijmresten van de trap verwijderen

De lijm resten moeten verwijdert worden van de trap maar ook randjes.

Badkamermeubel en spiegelkast plaatsen

Ik wil mijn huidige wastafelmeubel met spiegelkast gaan vervangen. Voordat ik nieuwe meubels bestel wil ik graag een prijsindicatie hebben wat de kosten voor het plaatsen en aansluiten zijn. Alle aansluitingen voor het water en de riolering zitten al op de goede plaats in de badkamer.

Plinten monteren

Ik wil graag gamma klikplinten laten monteren

Spanplafond in de woonkamer monteren

Spanplafond voor woonkamer +/_ 25 vierkante meter kleur wit graag prijsopgave met en zonder sier lijsten materiaal plafond polyether incl 2 bestaande plafond lampen terugmonteren

Gat in een buitenmuur boren voor de afzuigkap

Stenen buiten muur met spouw binnen muur blokken 150 mm gat boren

Zonnescherm afstellen

Afstellen van een zonnescherm, de knikarm hangt niet recht waardoor het scherm niet goed open/dicht gaat.

Bandopwinder van rolluik vervangen

De band in de bandopwinder van het rolluik op de 1e etage is zodanig versleten dat hij kapot is gegaan (gescheurd). Rolluik kan dus niet meer omhoog. Ik denk dat of de bandopwinder vervangen en opnieuw aangesloten moet worden.

Buffetkast in elkaar zetten

Ik wil een buffetkast bestellen bij de Karwei. Het gaat om de WOOOD montana, afmeting 215 x 166 x 48 cm, wit gelakt. Ik heb hem nog niet besteld. Ik kan hem niet zelf in elkaar zetten dus daarvoor zoek ik een vakman. Eventueel ook ophalen van de kast bij Karwei-vestiging Hillegom.

Trap lijmvrij maken

Wij willen onze trap opnieuw laten bekleden alleen moeten we nu eerst de oude lijmresten verwijderen. Maar we hebben zelf weinig tijd omdat we de rest van het huis nog aan het afmaken zijn. Daarom zoeken we iemand die onze trap en overloop lijmvrij wil maken of schuren. Het is een ééngezinswoning met een overloop van ongeveer 2 vierkante meter.

Demonteren en opnieuw knikarmscherm plaatsen

Het demonteren en monteren van een elektrisch knikarmscherm van 5.5 meter, ook electra aansluiten.

Huidige aanbouw afbreken en ruimere ...

Huidige aanbouw afbreken en ruimere aanbouw realiseren. De aanbouw wil ik graag casco hebben geplaats electra doe ik zelf en ook het schilder en stucwerk. L * B * H = 4 * 3,5 * 3 meter. Plat / licht aflopend bitumen dak met lichtkoepel of glazen dak.

Ik wil mijn toilet laten verbouwen ...

Ik wil mijn toilet laten verbouwen (alles nieuw aan te schaffen). Het hangend toilet gaat aan een andere muur. Het leidingwerk moet daarvoor aangepast worden. Het wasbakje gaat ook aan een andere muur (het toilet en wasbakje wisselen eigenlijk van muur). Hier moet het leidingwerk ook voor aangepast worden. Er moeten nieuwe tegels worden geplaatst. Daarnaast moeten de muren gestuct worden.

Huis uit 1930 zonder badkamer. Graag ...

Huis uit 1930 zonder badkamer. Graag een van de slaapkamers omzetten naar badkamer.wasbak,douche,toilet.

Het gaat om twee dakkappelen voor en ...

Het gaat om twee dakkappelen voor en achter, voor is een lichtevg voor nodig en achter vervangen bestaande dakkapel achter wordt 3.50 breed en voor 4.00 breed ieder twee kantelramen erin en van hardhout. bestaande deur verwijderen en nieuwe plaatsen vervangen oude trap, plaatsen nieuwe trap van de 1 verd. naar 2 verd., vurentrap is geen 13 treden is korter met knik erin en een dichte trap gaarne spoedig mogelijk prijsopgave Alles graag spoedige prijsopgave alvast bedankt

In de bestaande toiletruimte op dezelfde ...

In de bestaande toiletruimte op dezelfde plaats een hangend toilet plaatsen, nieuw tegelwerk en wasbakje plaatsen.