Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Leidschendam of directe omgeving.

526 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leidschendam:

Meubels Leen Bakker in elkaar zetten

Ik wil bij Leen Bakker een eettafel, salontafel met lade, een dressoir met deuren en laden en een boekenkast met 2 deuren kopen en in elkaar laten zetten.

Vervanging keukenkraan

Onze oude keukenkraan moet worden vervangen. De nieuwe kraan hebben we al in huis.

Leggen verlijmd lamelparket met plinten

Ik ben op zoek naar een vloerlegger die circa 87 m2 lamelparket verlijmd kan leggen op een zwevende cementvloer met vloerverwarming. Graag een prijs voor visgraat en de planken lamelparket en een prijs voor het aanbrengen van plinten.

Thermostatische radiatorkraan vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn thermostaatkraan in de woonkamer kan vervangen. Afsluiting van de verwarmingsleidingen in de meterkast aanwezig.

Trappen renovatie - laminaat leggen

Ik wil laminaat op mijn trappen laten leggen. Het gaat om een open en een dichte trap.

Vervangen van een lekkend inbouwtoilet

Wij hebben een lek in ons inbouwtoilet, hierdoor heeft onze onderbuurman lekkage schade. Onze VVE wil dat het zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Ik heb nog helemaal geen materialen, ik wil dus een offerte met alle kosten zowel materialen als eventuele andere kosten. Het huidig inbouwtoilet moet dus verwijderd worden en een nieuwe moet worden geplaatst. Het is een klein toilet van ongeveer 1 a 2 m².

Knikarmscherm monteren

Ik wil graag zo snel mogelijk een montage van een knikarmscherm voor een tuin/terras. Afmeting 380 x 300 cm. Bediening met schakelaar (dient eventueel aangesloten te worden aan een domotica systeem). Er moet tevens een gat in de gevel geboord worden voor de aansluiting.

Plafondventilator installeren

Ik zoek een klusbedrijf die een plafondventilator kan ophangen. De ventilator bevindt zich momenteel nog in de doos. De ventilator dient eerst in elkaar gezet te worden en vervolgens worden opgehangen daar waar nu nog een lamp hangt.

Rolgordijnen ophangen

Twee rolgordijnen ophangen: een rolgordijn is 60 cm breed en een rolgordijn is 210 cm breed maar moet 194 cm breed gemaakt worden. De rolgordijnen op een houten kozijn monteren.

Laminaat leggen, behang- en schilderwerk trappenhuis

Laminaat leggen in ouderslaapkamer + overloop. Trappenhuis (2 lagen) behangen/stucen + schilderen. Prijsindicatie per e-mail svp.

Houten jaloezieën in de breedte inkorten

Ik heb twee houten jaloezieën die iets te breed zijn voor het raam. Bij de een moet 2 centimeter af, bij de ander moet er 1 centimeter af.

Hoekbank vervoeren

Ik wil een 2-delige hoekbank laten ophalen in Amsterdam en laten transporteren naar Leidschendam.

Composiet planken leggen in daktuin

Ik heb een set ProDeck composiet met daarbij de onderbalken, schroeven/klemmen en de afwerkstrips voor aan de zijkant. De planken zijn 2. 20m per stuk. Het gaat om 35 m2. Er ligt al een worteldoek, waaronder weer (heel vlakke) betonnen tegels liggen. Wie kan mij op (zeer) korte termijn helpen met leggen?

Monteren van een dakraamhor/verduisteringsgordijn

Gaarne offerte voor het plaatsen / monteren van een dakraamhor in combinatie met een verduisteringsgordijn: Bruynzeel duoplisse uit de 500 serie. Wanneer bent u beschikbaar en wat rekent u hiervoor? Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Kruipruimte schoonmaken

Ik wil de kruipruimte laten schoonmaken door een erkend bedrijf, omdat hierin een rat heeft gezeten. De rat is weggehaald, maar de kruipruimte is nu vervuild met ontlasting van deze rat. De kruipruimte is op zich droog en goed geïsoleerd, maar moet nu opgeknapt worden. Dat wil zeggen schoongemaakt en de gaten waardoor de rat naar binnen is gekomen moeten worden gedicht. Het stinkt nu behoorlijk en ik wil er nu niet meer in. Ik weet niet of er meer ratten aanwezig zijn maar er moet in de toekomst ook nog in gewerkt worden omdat we mogelijk leidingwerk moeten doortrekken onder de vloer en eventueel een vloerverwarming willen aanleggen. Hopelijk kan iemand me uit de brand helpen!

Kleine schutting plaatsen

Ik wil een klus graag laten uitvoeren op korte termijn, wij willen een achter schutting plaatsen met een breedte van 5.40 meter. Wil zo snel mogelijk dit laten uitvoeren. Ik hoop jullie vrijblijvende offerte zo snel mogelijk te ontvangen.

Verticale lamellen inkorten en ophangen

Korte uitleg: Ik wil in de keuken bij 1 raam, verticale lamellen plaatsen. Nu koop ik die lamellen wel zelf alleen heb je bij de Gamma standaard maten. Mijn raam is 2.2 meter breed en moet dan een rails kopen van 2.5 meter. Er moet een stuk dus worden afgezaagd en dat zou ik ook graag door de vakman laten doen eveneens als het ophangen/monteren. De lamellen zullen dan wel te lang zijn maar die kan ik, volgens mij wel zelf afknippen.

Tussenwand van Ytong blokken plaatsen

Wij willen in ons appartement graag een muurtje van Ytong blokken laten plaatsen van 3 meter lang en ongeveer 240 cm hoog. De wand hoeft niet afgewerkt te worden. We wonen op de 4e verdieping in een complex met een lift. We ontvangen hiervoor graag een prijsindicatie.

Plissé gordijnen ophangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren en op maat laten maken van 3 plissé gordijnen. De gordijnen moeten in de breedte worden ingekort.

Snelbouwsteiger afbreken

Het betreft het afbreken van een snelbouwsteiger van 8.20 meter hoog. Wij zouden dit het liefste op 28 of 30 september laten uitvoeren. Mocht het een andere dag in deze periode worden dat is dat bespreekbaar.

Douchegordijnstang met hoek bevestigen

Ik wil een douchegordijnstang met een hoek erin laten monteren. Er zit een hoek in het douchegedeelte. De ene muur is van beton en de andere van hout. Een 2 gaten boren en stevige schroeven plaatsen dus.

Rolgordijn in de breedte inkorten

Ik heb een verduisterend rolgordijn op maat laten maken laten maken, overigens niet bij Gamma: br. 179 x l. 139. Ik heb de breedtemat verkeerd gemeten, er moet 2. 8 cm vanaf om 'm te kunne laten passen in de dag. Hééél stom. De firma waar ik dit bij heb laten maken zegt wel te kunnen inkorten maar dan pas vanaf 4 cm. Ziet u mogelijkheid? Ik zou er zeer geholpen mee zijn. Het was een prijzig gordijn. Met vriendelijke groet. Ps. Ik kan het gordijn ook brengen voor reparatie

Airco plaatsen

Ik wil graag een split unit 12000 BTU van Tristar laten plaatsen. Ik woon op 1 hoog, dus dan moet via een ladder (in tuin bij buren) de buitenunit geplaatst worden. Er moet dan door een dikke buitenmuur geboord worden. Wat gaat me dat kosten? Ik heb het nog niet gekocht. Ik moet eerst weten wat plaatsen ook gaat kosten.

Kastjes in elkaar zetten

Ik wil graag 3 pakketten Leen Bakker kastjes (70,1 x 50 x 76,8 cm) in elkaar laten zetten. Uitvoering in overleg. Graag uw offerte voor deze werkzaamheden.

Grote meubelstukken verhuizen

Ik wil graag een paar grote meubelstukken laten verhuizen van Amstelveen naar Leidschendam. Het gaat om 2 banken, een zwaar houten bureau met stoel, houten tafel met 6 stoelen, houten boekenkast en een licht kunststof thuisnet en 3 delig salontafelslet met glasplaten.