Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor douchekop en glijstang ophangen:

Douchekop en glijstang ophangen

Mijn douchestang + douchekop moet vervangen worden. Kunnen jullie dit monteren bij mij?
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchekop en glijstang ophangen uit heel Nederland:

Klussen in huis

Graag willen we een oude grote jaloezie weg laten halen met een breedte van 1.72 meter. En 2 nieuwe kleine van de Praxis laten monteren van 76cm breedte elk. Ze komen volgende week. - In de douche willen we de oude douche met glijstang en douchekop en kranen laten weghalen en daarvoor in de plaats een nieuwe van de Praxis laten monteren. Het betreft de Grohe Vitalio startsystem 210. Deze hebben we al in huis. - We willen de oude lamp in de douche laten verwijderen en daarvoor in de plaats een nieuwe led lamp laten monteren. Die hebben we al.

Douchemengkraan vervangen

De huidige "ouderwetse" mengkraan in de douche wil ik vervangen door een thermostatische douchekraan, inclusief nieuwe glijstang + douchekop. Ook de overige (druppelende) kranen in huis (wastafel + keuken) dienen nagekeken te worden (leertjes?). Leidingen liggen op de muur.

Douchewand en -kraan plaatsen

In mijn badkamer wil ik mijn douchekop, glijstang en kraan vervangen en een douchewand met deur laten plaatsen. Er is nu geen douchewand aanwezig.

Douchestang met douchekop monteren

Ik wil graag een douchestang/glijstang gemonteerd hebben en eventueel een stukje tegelwerk laten herstellen. Maximaal twee tegels vervangen als de huidige gaten niet opnieuw gebruikt kunnen worden. Ik heb nu een standaard doucheset en het nieuwe is met regendouche. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchekraan vervangen

Enkele maanden terug is er een klusjesman geweest om de mengkraan te vervangen door een thermostaatkraan. Deze was echter niet compleet en heeft daarom alleen de glijstang en de douchekop vervangen. Nu heb ik de thermostaatkraan compleet en zoek ik iemand die deze kraan kan vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Grohe Vitalio Start met Flexsysteem monteren

In mijn douchecabine wil ik graag een doucheset vervangen. Het betreft een Grohe Vitalio Start met Flexsysteem (regendouche plus handdouche). De kraan kan blijven hangen. Betreft dus het verwijderen van de huidige glijstang/douchekop en het plaatsen van de nieuwe. Graag ontvang ik een offerte.

Douchecabine plaatsen

Het betreft het plaatsen van een douchecabine en afkitten. Ook wil ik graag een thermostaat douchekraan laten plaatsen en douchekop plaatsen met glijstang.

Douchekraan, glijstang, douchekop en doucheslang vervangen

De thermostatische douchekraan van Grohe is aan vervanging toe, evenals de ophangbuis van de douchekop. Het gaat alleen om het uitvoerende werk.

Douchestang in de Schävis stoomcabine vervangen

Ik heb een Relax Corner stoomcabine van Schävis. De houder voor de douchekop aan de glijstang is afgebroken. Om een nieuwe houder op de glijstang te krijgen, moet de glijstang losgeschroefd worden van de cabinewand, maar dat krijg ik niet voor elkaar. Het lijkt alsof de schroeven met een moertje vastzit, waarbij het moertje achter de cabinewand zit. Daarom krijg ik het zelf niet voor elkaar. De nieuwe houder heb ik al gekocht. Wie kan deze voor mij aan de glijstang bevestigen?

Thermostaatkraan en douchekop vervangen

Ik wil graag in mij douche de thermostaatkraan laten vervangen. Ik heb een nieuwe thermostatische douchekraan gekocht (merk: Handson, type marco, 12 cm). Tevens verwijderen van oude douchekop en monteren nieuwe douchekop glijstang. Merk Grohe, type Vitalio Start 100. Betreft een relatief kleine klus, dient wel graag op korte termijn uitgevoerd te worden aangezien de huidige douchekop lekt.