Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gordijnrails, rolgordijnen en lamp ophangen:

Gordijnrails, rolgordijnen en lamp ophangen

Ik wil graag een aantal dingen laten monteren in mijn woning. Het gaat om een een gordijnrail, om twee rolgordijnen en een lamp. Ik heb alle materialen al gekocht. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gordijnrails, rolgordijnen en lamp ophangen uit heel Nederland:

Raamdecoratie, rails en lampen plaatsen

Wij verhuizen in januari naar een nieuwe woning, waar wij op dit moment al aan het klussen zijn. Omdat wij voor de verhuizing ook nog gezinsuitbreiding krijgen, willen we nu enkele klussen uitbesteden, zodat alles op tijd klaar zal zijn. Het gaat om het monteren van horizontale houten jaloezieën, het ophangen van 2 gordijnrails en 2 rolgordijnen en om het ophangen van een lamp in de keuken en hal en het monteren van 3 opbouwspots. De muren zijn van beton, er zal een klopboor nodig zijn.

Woonkamer opknappen

Gaarne zou ik mijn woonkamer met open keuken laten behangen en witten. Er zitten enkele gaten in het plafond van de oude gordijnrails die ik graag zou willen laten dichten. De kamer is ongeveer 6 x 5 meter. Er zit nu ook behang op de wanden. Het plafond is bewerkt met granol. Daarbij wil ik twee rolgordijnen laten vervangen en een geultje laten aanbrengen om een waterleiding die gedeeltelijk door mijn open keuken loopt. Voor mij is essentieel dat ik niet mijn gehele woonkamer hoef leeg te maken, maar mijn spullen bijvoorbeeld naar het midden kan schuiven.

Plinten plaatsen en overige klussen in huis

Ik wil graag plinten plaatsen op de begane grond. Fijn als vakman deze bij GAMMA kan ophalen. Ook wil ik graag rolgordijnen laten ophangen, 2 keer een gordijnrails laten ophangen, 3 lampen, 2 wandplanken, 6 schilderijen en een wandkast laten bevestigen. Onze woning is een eengezinswoning (ongeveer 55 m2).

Gordijnen en jaloezieën laten ophangen

Ophangen van 7 jaloezieën ophangen, 9 rolgordijnen en 3 veluxrolgordijnen en 1 gordijnrails.

Rolgordijnen ophangen

Graag op 3 slaapkamers in totaal 7 rolgordijnen aan plafond bevestigen en in 1 slaapkamer gordijnrails verplaatsen. De muren zijn zowel van gips als van beton. Graag zo snel mogelijk.

Rolgordijnen verwijderen en gordijnrails plaatsen

Ik heb een raam van 357 cm breed in de woonkamer. Daar zitten nu 3 rolgordijnen in die er af moeten. Daar moeten gordijnrails geplaatst worden waarbij 8 gaten moeten geboord. Ik heb daarvoor een uitschuifbare waarbij ik nog schroeven en pluggen nodig heb. Hoeveel gaat dit mij bij jullie kosten?

Klussen in huis

Gezocht: handige klusjesman voor onder meer: - bevestigen van een aantal planken in de kast en schuur. - bevestigen gordijnrails. - inmeten en bevestigen rolgordijnen . - eventueel plafond witten, 20 m2. Ik zal zelf voor alle materialen zorgen.

Douchecabine vervangen en andere klusjes

Stoom-/douchecabine en badkamervloer vervangen. Douchecabine verwijderen en inloopdouche maken. Er zit vloerverwarming in de vloer. Een gedeelte van de vloer verwijderen. Materialen zijn in huis. Andere klussen: - Zolder: 6 wanden en plafond witten; - Sitento ombouwen bij radiatoren plaatsen; - Zoldertrap verven; - Lage kasten op overloop verwijderen; - Laminaat leggen; - Slaapkamer, overloop en trappengat muren bewerken, het behang is eraf, de wanden bijwerken; - Gordijnrails en rolgordijnen vervangen vervangen; - Planken ophangen; - Huiskamer plafond witten, circa 60 m2. Er is al heel veel materiaal in huis.

Gordijnrails en rolgordijnen monteren

Ik wil 2x gordijnrails van 5 meter laten plaatsen en 2 korte rolgordijnen aan kozijn bevestigen. Graag nog voor de kerst als het mogelijk is.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil een rolgordijn laten ophangen ca 1.20 breed en even naar mijn gordijnrails laten kijken.

Partners

Partners van Casius