Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Leiderdorp of directe omgeving.

741 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer plafonds van zeventig appartementen vervangen, badkamer renoveren, het stucen van alle wanden in een nieuwbouwwoning, dakteras omtoveren tot tuinkamer, nieuwbouw stucen en vloertegels leggen, trap verplaatsen en draagmuren doorbreken, zwevend plafond realiseren om lucht en geluid te isoleren, badkamer renoveren, realiseren van een dubbele glazen deur, laminaat leggen, vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie, betonvloer storten, een plafond verlagen en isoleren, asbest saneren, het betegelen van keuken bijkeuken en hal en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leiderdorp:

Badkamermeubel en douchecabine plaatsen + 2 kledingkasten

Graag zou ik een badkamermeubel + kolomkast en douchecabine laten plaatsen in mijn badkamer. Ook heb ik 2 kledingkasten (bouwpakketen) die in elkaar gezet moeten worden.

Zonnescherm plaatsen

Ik ben voornemens om een zonnescherm van 5 meter breed te kopen bij de praxis. Nu graag een elektrisch bedienbare. Wat zou het kosten om het oude scherm te verwijderen en het nieuwe inclusief de bediening voor mij te plaatsen?? Er zijn al bevestigingspunten, alleen zou er 1 verplaatst moeten worden aangezien het huidige scherm 4,90 breed is.

Monteren zonnescherm

Graag demonteren oude zonnescherm en ophangen van nieuw elektrisch scherm. Deze wordt 29 mei a.s. geleverd door de Praxis.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik wil graag schaduwdoeken laten inmeten en plaatsen in onze tuin. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag!

Trap renoveren en laminaat leggen op zolder

Wij willen graag de trap naar zolder laten renoveren. De trap heeft 12 treden, en 2 bochten. Elke tree is anders. Ook willen we aansluitend de overloop op zolder laten bekleden met laminaat. De afmetingen op zolder zijn: 2.25 x 2.00 1.30 x 1.90 2.70 x 3.00 Wij zorgen voor de materialen.

Klusje in het toilet

Ik wil een fonteintje in het toilet laten plaatsen. Een waterafvoer zit op een meter afstand in de ruimte ernaast waar de wasmachine staat. De aansluiting moet dan door de muur heen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Monteren van alarmsysteem, buitenlamp met camera en extra sluitklip

Graag wil een extra sluitklep op mijn voordeur laten bevestigen, een alarm systeem laten ophangen in mijn huis en een buitenlamp met camera aan de buitenmuur laten monteren. Er moeten ook een aantal rookmelders aangesloten worden.

Kraan vervangen

Ik wil de oude, lekkende kraan vervangen. Het betreft een 32 jaar oude kraan in badkamer ter behoeve van de wasmachine en cv. De kraan mag de vakman aanschaffen.

Douchekop en glijstang ophangen

Mijn douchestang + douchekop moet vervangen worden. Kunnen jullie dit monteren bij mij?

Toilet renovatie

Wij hebben een wc, begane grond. Inwendige maten 1,24 bij 0,89 met een wcpot, met een vloerafvoer. De begane grond vloer bestaat uit een broodjesvloer. De huidige wc is betegeld en het vloerniveau is iets lager dan de vloer van de hal, welke van laminaat is. Wij willen graag een hangend toilet laten plaatsen, met een inbouwreservoir van ca 15 cm diep en een pot van ca 50cm diep. De werkzaamheden zullen bestaan uit: het verwijderen van het huidige toilet het voorbereiden voor de plaatsing van het nieuwe toilet het daadwerkelijk plaatsen van het hangende toilet het tegelen van de vloer, Het tegelen van de achterwand rondom het inbouwreservoir. Het ophangen van een nieuwe fonteintje. Het demontereren van de huidige ventilator en vervangen hiervan Het plaatsen van een electrisch verwarmingspaneel. De wandtegels blijven zitten en over de vloertegels kan getegeld worden.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik zoek een glaszetter die in een vast dubbel glazen raam een kattenluik kan plaatsen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Milafire gas openhaard

Gastoever afgesloten bij de open haard. Dit is gedaan door een monteur van Leander tijdens het plaatsen van een nieuwe slimme meter. Hierbij heeft hij de constatering gedaan da er een inwendige lekkage zit bij de open haard. Ik zoek een partij die dit lek kan opsporen en verhelpen.

Laminaat ondervloer en plinten leggen

Ik wil graag laminaat en ondervloer laten leggen voor ongeveer 55 vierkante meter. Het is voor de woonkamer, keuken en gang, dit loopt allemaal door zonder een drempel. Ook moet er ongeveer 10 meter hoge plinten geplaatst worden tegen een muur met spachtelputz en ongeveer 4,6 meter platte plint in de keuken en rondom een open haard die vast staat. Verder geen rare hoekjes. Ik heb alle onderdelen dan in huis. Ik kan alles leeg maken behalve 1 hoekbank, die kan ik nergens kwijt, maar hij kan wel verschoven worden. Er ligt een kurkvloer op de vloer, dus het kan eroverheen geplaatst worden.

Buitenlamp aan schuur monteren

We hebben een aantal jaren geleden twee buitenlampen gekocht om op te hangen. De 1ste is bij de laatste storm vernield. Nu willen we de andere lamp ophangen maar het lukt niet om de lamp te laten branden. Op de Lampdoos staat: Spica Buitenlamp met bewegingsmelder.

Gat boren in buitenmuur

Er moet een gat geboord worden in de buitenmuur voor de afzuigkap. Het gat moet een diameter van 13 cm krijgen inclusief het aanbrengen van een rooster in de buitenmuur. Planning 1e week februari 2019.

Spiegelkast in de badkamer bevestigen

Bij Praxis hebben we een spiegelkast van 80 x 80 cm besteld, voor boven de wastafel in de badkamer. Deze moet bevestigd worden, inclusief de aansluiting van de bijbehorende LED lamp.

Zonnescherm monteren op 6e etage flat

Mijn moeder woont op 6 hoog en wil een nieuw zonnescherm laten monteren. Het scherm wil zij bij Praxis kopen. Kunnen jullie het dan ophangen? Zij woont in Leiderdorp. Als dit niet mogelijk is, kunt u dan laten weten waar we dan naar toe moeten om het te monteren? Het moet in hout opgehangen worden.

Ophangen van twee rolgordijnen

Ik zoek hulp bij het ophangen van 2 luxaflex

Nieuw zonnescherm monteren op 6e etage

Ik wil een nieuw zonnescherm laten monteren op m'n balkon op de zesde verdieping.

Kledingkast monteren

Een 4-deurs kledingkast 'Jysk' in elkaar zetten. Afmeting zijn 2 x 2 x 0.60 meter.

Zonnescherm ophangen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een knikarm zonnescherm van 4.50 meter breed op te laten hangen aan de achtergevel van mijn huis.

Zonwering vervangen

Ik wil de oude zonwering vervangen met een nieuwe die elektrisch bedienbaar is. De zonwering is aangeschaft.

Raam uitzetters monteren

Bij het keuken raam moeten 2 combi uitzetters axaflex security gemonteerd worden. Heb de uitzetters in bezit, maar krijg ze niet goed gemonteerd.

Spullen ophangen en douchedeur vastzetten

Ik wil een aantal dingen in huis op laten hangen: lampen, handdoekenrekjes, schilderij, boekenplank. Verder zit de schuifdeur van de douchecabine los.

Zonnescherm vervangen

Een zonnescherm vervangen, nieuwe knikarm zonnescherm is 3,30 meter breed en heeft een uitval van 2,50 meter. We willen graag een elektronische, tevens het oude handmatige scherm verwijderen. Het scherm moet gemonteerd worden op het balkon, makkelijk middels een trapje te bereiken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.