Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Leiderdorp of directe omgeving.

717 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: uitvalschermen repareren of vervangen, taatsdeuren plaatsen, keukeneiland en kast installeren, linoleumvloer vervangen, stacaravan laten slopen en afvoeren, slaapkamer opknappen, trap bekleden, zonnescreens plaatsen, badkamer en toilet laten schilderen, taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen, reinigen van dakgoten en klein herstel, marmoleum- of linoleumvloer leggen, diverse klussen voor de zolder, trap renoveren en verwarmingen omhangen, wPC Elephant lichtgrijze design Tuinschermen en poort en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leiderdorp:

Fundering

Voor uitbouw keuken fundering nodig van 3 meter bij 2 meter.

Zonnescherm ophangen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een knikarm zonnescherm van 4.50 meter breed op te laten hangen aan de achtergevel van mijn huis.

Zonwering vervangen

Ik wil de oude zonwering vervangen met een nieuwe die elektrisch bedienbaar is. De zonwering is aangeschaft.

Raam uitzetters monteren

Bij het keuken raam moeten 2 combi uitzetters axaflex security gemonteerd worden. Heb de uitzetters in bezit, maar krijg ze niet goed gemonteerd.

Spullen ophangen en douchedeur vastzetten

Ik wil een aantal dingen in huis op laten hangen: lampen, handdoekenrekjes, schilderij, boekenplank. Verder zit de schuifdeur van de douchecabine los.

Zonnescherm vervangen

Een zonnescherm vervangen, nieuwe knikarm zonnescherm is 3,30 meter breed en heeft een uitval van 2,50 meter. We willen graag een elektronische, tevens het oude handmatige scherm verwijderen. Het scherm moet gemonteerd worden op het balkon, makkelijk middels een trapje te bereiken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kabel zonnescherm vervangen

In 1 van de knikarmen is de draad gebroken.

Timmerklusjes in huis

Kleine timmerklusjes in huis: Op maat maken en aanbrengen van twee vensterbanken in de woonkamer. Ophangen lampen in drie slaapkamers en op de overloop. Deuren die klemmen op de drempel bijstellen. Ophangen luxaflex in trappegat. Steunen aanbrengen voor boekenplanken. Kunt u vooraf aangeven wat dat kost?

Gordijnrails, rolgordijnen en lamp ophangen

Ik wil graag een aantal dingen laten monteren in mijn woning. Het gaat om een een gordijnrail, om twee rolgordijnen en een lamp. Ik heb alle materialen al gekocht. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Afvoer voor de afzuigkap boren

Gat boren door spouwmuur. Binnenmuur beton, buitenmuur baksteen. Diameter 150 mm ten behoeve van een afzuigkap afvoer.

Diverse klussen op een kantoor

Graag wil ik voor een kantoorpand een partij die wat kleine klusjes uit kan voeren zoals lampen ophangen en verwisselen, wat materialen ophangen in de toiletruimtes et cetera.

Hangslot doorslijpen of -zagen

Er hangt een rond hangslot om de schuur te vergrendelen. Helaas zijn alle sleutels en ook de reservesleutel kwijt. Geen apparatuur om het door te zagen of te slijpen.

Meubelstukken laten monteren

Ik wil een aantal meubelstukken laten monteren bij aflevering. Het betreft een vitrinekast met drie deuren, een TV-meubel en een dressoir met twee deuren. Meer details kan ik later geven. De meubels komen eind oktober of november binnen. Kunt u een indicatie van de kosten voor de montage geven?

Electrische sfeerhaard ophangen

Ik heb een electrische sfeerhaard gekocht die opgehangen moet worden.

Laminaat leggen en gordijnrails monteren

Ik wil graag laminaat laten leggen in een slaapkamer van ongeveer 15 m2. Het is een houten planken ondergrond. Tevens wil ik een gordijnrails laten ophangen. Het laminaat inclusief groene platen als ondergrond en plakplinten en de gordijnrails heb ik al in huis.

Buitenzonwering vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van het oude zonnescherm en het monteren van een nieuw, elektrisch knikarmscherm van ongeveer 4.5 meter breed. Het scherm moet op de begane grond aan de tuinkant aan het huis gemonteerd worden.

Zonwering plaatsen

Ik wil graag de nieuwe zonwering laten plaatsen. Het gaat om de begane grond. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden. Hert is geen elektrisch scherm. Het gaat om een scherm van 4 meter breed.

Hordeur monteren

Ik wil graag een deurhor geleverd en geplaatst hebben. De maten zijn 225 bij 85 cm. Graag een prijsopgave.

Zonnescherm vervangen

Ik wil mijn knikarm zonnescherm laten vervangen. Het is een scherm van ongeveer 3 meter breed en heeft een uitval van 2.50 meter. Het oude scherm dient eventueel verwijderd te worden en het nieuwe scherm gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Herstelwerk van waterschade

Waterschade een vloer en muur. Herstelwerkzaamheden bestaan sowieso uit aanhelen vloer en plinten, schilderwerk muur en evt stucwerk. Offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij.

Plinten vervangen en behangen in een slaapkamer

Ik wil 6 rollen vliesbehang laten aanbrengen in een slaapkamer. Verder wil ik daar de plinten laten verwijderen en nieuwe plinten laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 12 meter plint. Ik zal zelf de materialen bij de Praxis aanschaffen. Graag ontvang ik een prijsindicatie van de arbeidskosten. Ik wil het werk indien mogelijk rond 16 februari laten uitvoeren.

Vouwgordijnen ophangen

Er moeten in totaal 4 vouwgordijnen opgehangen worden, 1 in de keuken voor een raam en 3 voor de achterpui. Graag ontvang ik een prijsindicatie betreffend het inmeten en het monteren.

Garderobekast laten monteren

Graag zou ik geholpen willen worden met mijn garderobekast. Hij is ongeveer 2 bij 2 meter. Alvast bedankt. Ik heb de materialen al in bezit.

Knikarmscherm monteren

Aan achterzijde van mijn woning wil ik een knikarmscherm laten plaatsen. Breed 4. 50 meter en met een uitval van 2. 50 meter. Een Elektrisch bedienbaar scherm. Ophangen aan een bakstenen gevel. Het scherm is nog niet gekocht. Een stopcontact zit in de buurt van waar de elektra naar binnen komt.

Schilder- en timmerwerk

Het betreft het schilderen van de houten behuizing van de dakgoten aan de voor- en achterkant van mijn woning. Het gaat hier om 2 x 6 meter. Er moeten ook 2 rotte planken in de behuizing worden vervangen.