Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor regenton plaatsen:

Regenton plaatsen

Ik wil een kleine (kunsstof) regenton laten plaatsen. De regenkoop koop ik zelf.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenton plaatsen uit heel Nederland:

Grindput + regenton plaatsen

Vanwege een probleem in onze wijk met afvoer hemelwater moet er een andere oplossing komen. Het probleem is namelijk dat de water van het schuurdak onder het huis door afgevoerd moet worden maar dat kan niet meer omdat de schuur harder is verzakt dan het huis. Hierdoor zijn de leidingen onder de tuin naar het huis en onder het huis vorig jaar gescheurd met alle ellende van dien. Dit is gelukkig opgelost! We hebben allen de situatie bij de schuur toen niet goed (laten) aanpakken. Er had een grindput onder de regenpijp aangelegd moeten worden, dat is niet gebeurd en daardoor is de grond daar erg verzakt. dit moet worden opgelost + alsnog een grindput. Om het overtollig water van het schuurdak te laten lopen hadden we daar ook een regenzuil geplaatst. En je raad het vast al: ook die is van de muur afgekomen ivm de verzakking. Die twee klussen willen we nu heel goed laten uitvoeren. De regenzuil willen we ook echt houden omdat we geen buitenkraan hebben daar. Maar hij moet dus heel goed stabiel komen te staan maar een vakman heeft daar vast een oplossing voor!

Dakgoot met afvoer naar regenton plaatsen

Ik wil graag een dakgoot van 20 meter laten plaatsen. Ik denk dat ik voor een kunststof dakgoot ga. Deze zal rond de 3 meter hoog zijn.

Schutting plaatsen en bestraten

- verwijdering en afvoer oude schutting uit onze achtertuin; ongeveer 8 strekkende meter - Plaatsing van nieuwe schutting; lengte schutting ongeveer 12 strekkende meter. - aanleg bestrating, ivm recente verbouwing, ongeveer 5 m2, waaronder aanleg van een opstap naar het huis toe - stenen voor bestrating reeds aanwezig - verwijdering en afvoer oude schutting naar buren, hek van 2 x 1 meter - aanleg nieuwe schutting naar buren op een stenen muur van 2 strekkende meter - reeds aanwezige regenton verplaatsen naar en aansluiten in voortuin - plaatsing tuinhekje voortuin

Achtertuin laten bestraten

Ik zoek een vakman die een aantal klussen voor mij kan uitvoeren: 1. Betegelen van het terras (ongeveer 30 m2, gekocht bij 'Excluton', donker antraciet, 80 x 80 cm). Ik doe zelf het voorwerk 2. Plaatsen van een afvoerput (gekoppeld aan een infiltratie put) 3. Koppelen van het dak afvoer van de garage aan diezelfde infiltratie put 4. En misschien wat andere zaken waar wij nog niet aan hebben gedacht (een regenton, en dergelijke)

Regentonnen plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen en installeren van 2 regentonnen, 1 in de voortuin en 1 in de achtertuin. De afvoerpijpen zijn van PVC (formaat regenpijp. De regentonnen moeten worden meegeleverd. De keuze is voor een Slimline regenton van Gamma (54,95). De ondergrond moet iets aangepast, anders staat de ton deels op de bestrating en deels in de aarde.

Regenton plaatsen

Ik wil een regenton met kraan laten plaatsen. Mijn regenpijp is doorgebroken door de wateroverlast, dit is inmiddels weer hersteld en heeft er een T-stuk opgezet.

Regenpijp laten plaatsen

Tijdens een storm is onze regenpijp, vanaf het dak op de eerste verdieping tot aan de regenton, van de muur af gerukt. Wij zouden graag een nieuwe regenpijp willen die netjes aansluit vanaf boven tot beneden aan de regenton, dit bedraagt ongeveer 8 meter met daar in 2 bochtjes. Het gaat om een regenpijp van pvc en de bochtstukken zijn in principe aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinhuis Madeliefje laten plaatsen

Ik wil een tuinhuisje van Karwei "Madeliefje" laten plaatsen op een nieuw bestrate tegelvloer! Wellicht dient het huisje op funderingsbalken geplaatst te worden. Het tuinhuis Madeliefje 263x180 cm is een tuinhuis van vurenhout met een lessenaarsdak. Een lessenaarsdak zorgt ervoor dat regen die op het dak valt er via de achterzijde afloopt. Het regenwater is dan ook gemakkelijk op te vangen in een regenton. Ook is een dergelijk dak onderhoudsvrij. Het tuinhuis is 263 bij 180 centimeter groot en heeft een wanddikte van 13 millimeter. De dubbele deur van 173 bij 156 cm zorgt ervoor dat ook grote spullen gemakkelijk naar binnen kunnen worden gebracht. De ruiten zijn gemaakt van transparant kunststof. Het tuinhuis Madeliefje 263x180 cm wordt overigens geleverd inclusief een bijpassende houten vloer, dakleer en hang- en sluitwerk. Het tuinhuisje kan daardoor snel in gebruik genomen worden.

Regenpijp met regenton plaatsen

Aan bestaande dakgoot regenpijp met regenton plaatsen. Dakgoot is van zink. Regenpijp wil ik in wit kunststof hebben. Pijp en regenton mee aanbieden. Niet al te grote regenton. Misschien een designton die plat is?

Achtertuin opknappen

Tuin van ca. 10 x 5 meter. Geen achteromgang. Tegels vervangen + ca 3 struiken verwijderen. En eventueel een regenton plaatsen. Afmeting bestrating in overleg met de vakman.