Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kunstgras leggen op balkon:

Kunstgras leggen op balkon

Ik zoek een partij voor het leggen van kunstgras op twee balkonnen. Beide balkonnen zijn 830 bij 185 cm.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunstgras leggen op balkon uit heel Nederland:

Sierbestrating leggen

Achtertuin ca 25 m2 (de rest doen wij kunstgras) voortuin ca 30 m2 Tegels leggen. Inclusief 60 x 60 antraciet tegels.

Kunstgras in de achtertuin leggen

Ik zoek een hovenier die 55 m2 aan kunstgras kan leggen in mijn achtertuin. Het stuk waar dit op moet komen is momenteel aarde met gras, wellicht moet dit afgegraven/geëgaliseerd/opgehoogd worden met iets. De achtertuin is via de schuur bereikbaar.

Alleen kunstgras leggen

Ik wil graag weten of jullie op korte termijn bij mij in de tuin ( wormer ) 12m2 kunnen leggen. Ik heb het kunstgras al inclusief de foam valdemping. Echter heeft degene die het zou leggen, het laten afweten waardoor ik iemand zoek die het kan afmaken voor ons. Zandbed is al klaar en moet dus alleen nog gelegd worden. Indien nodig kan ik fotos aanleveren. Verneem graag zsm aub

Tuin egaliseren en kunstgras leggen

Ik wil een braakliggend stuk tuin, voor en achter, voorzien van kunstgras. Ongeveer 25 m2.

Aanleg van tuin

## Briefing tuin Wij zouden graag onze tuin (6x6 meter) laten aanleggen met de volgende onderdelen: * Terras met houten vlonders (6x3 meter) * Kunstgras (ong 4,5x3 meter) * 2x verhoogde borders aan weerzijden van het kunstgras (ong 0,60x3 meter) * (Sfeer)verlichting Zie de bijgevoegde afbeelding voor een algehele indruk. ## Terras Het terras willen wij graag van Padouk hardhouten vlonders: https://gadero.nl/padouk-terrasplanken/ Het liefst met blinde bevestiging. Is het aan te raden de vlonder (iets) hoger dan het gras aan te leggen? ## Kunstgras Wij zullen het kunstgras o.a. gebruiken om op te spelen. Deze willen wij graag: - zo realistisch mogelijk - goeie afvoer van water Zie hieronder een voorbeeld: https://www.tuinenkunstgras.nl/kendi-45mm ## Beplanting Aan de zijkanten van de tuin willen wij graag (hoge) borders met beplanting erin. Eventueel met hoogteverschil om het wat interessanter te maken. Het liefst zoveel mogelijk groenblijvende planten gebruiken die ook de winter kunnen overleven. Een aantal planten die wij mooi vinden: - kruiden (bv laurier, rozemarijn) - grote winterharde palm (evt in pot) - siergrassen (witte en roze pampasgras) - Penisetum alopecuroides hameln (+ rubrum) - vetplanten - magnoliastruik - vlinderstruiken - japanse esdoorn - niet woekerende bamboe Voorbeelden van borders die wij mooi vinden: ## Verlichting In de tuin is 1 aansluiting met 2 stopcontacten aanwezig. Hierop zou verlichting voor de tuin van afgeleid kunnen worden of op worden aangesloten. Graag willen wij sfeerverlichting in de tuin voor de schemer/avond. Wellicht op latere termijn: Terrasoverkapping (semi-lichtdoorlatend) met onder-zonnewering.

Grind uit een stukje tuin halen en kunstgras leggen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor: - Het verwijderen van grind - Stukje kunstgras leggen (worteldoek aanwezig onder het grind) - zie foto voor afmeting, de zwarte tegel is 80x80 cm. Dus de oppervlakte zal iets meer zijn 5 van deze tegels.

Kunstgras leggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die bestaand gras kan verwijderen en 19 m2 kunstgras aan kan leggen. Bij voorbaat dank.

Kunstgras leggen

Op een stukje van 5 x 4 meter kunstgras leggen met aan 2 kanten een afwerkrand. Er hebben tegels geleden dus er is een zandbed.

Kunstgras leggen

Ik wil een deel van de tuin rondom de trampoline voorzien van goedkope kunstgras soort. Oppervlakte circa 3,5 meter bij 7 meter. Gat onder de trampoline is circa 2 bij 3 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Kunstgras leggen

Ik heb een klein stukkie gras volledig omgespit (oude zoden eruit). Wat zou het kosten om hier kunstgras in te leggen of is het misschien te klein? Opp: 5x4 meter.