Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schutting half hout/beton:

Schutting half hout/beton

We willen graag een rechte schutting plaatsen over 16 meter. Het gaat om betonnen onderplaten met rotsmotief en betonnen palen. Daarop een grenen houten schuttingplaat. Het hele deel is al vrij gemaakt over de gehele 16 meter en materiaal is al gehaald.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting half hout/beton uit heel Nederland:

Ophogen en betegelen tuin

Onze tuin moet opgehoogd worden, egaliseren en dan tegels erop. Eventueel het plaatsen van een half composiet/hout schutting. De tuin is 45 m2.

Plaatsen nieuwe en verwijderen oude schutting achterin de tuin

Achterin de tuin staat een schutting van 2 hele schermen en 1 half scherm en een deur. Deze staat op instorten (palen zijn gebroken/rot) en moet worden verwijderd. Daarnaast moet op gelijke wijze een nieuwe schutting geplaatst worden van 2 hele schermen en 2 halve waarvan 1 een deur is. Hiervoor is de keuze gevallen op de 'Gamma Exclusive Vuren', met een vuren deur met frame. Tuin is goed bereikbaar. Optioneel is afvoeren van de oude materialen.

Hout beton schutting plaatsen

We willen een schutting laten plaatsen rondom de achtertuin (hoekhuis). Zie bijlage. Hout beton schutting (antraciet donker beton met douglas houten schermen, afgewisseld met douglas draadschermen voor klimop). Een toegangsdeur en een toegangspoort moeten er ook in komen. Poort graag los specificeren. Schutting wordt strak tegen een muurtje geplaatst die aan de straat grenst, dit muurtje heeft een fundering die op de plek van de palen doorgehakt moet worden. 8cm dikte. Het gaat enkel om het stuk van 9,25 m De zijkant van de oprit grenst aan een steeg en daar zit geen fundering onder. We zouden binnen vier weken willen beginnen. Liefst al half augustus.

Schutting van schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag 10 schuttingdelen laten plaatsen in mijn achtertuin, met palen ertussen met paalpunthouders en planken aan de voet van elk schuttingdeel. Ook dienen er een paar wortels van een klimop te worden verwijderd, een half schuttingdeel en een aantal paalpunthouders (die aan vevanging toe zijn). Ik wil deze klus graag volgende week of de week erna laten uitvoeren.

Schuttingen plaatsen

Begin juli 2018 wil ik in de achtertuin 10 schutting-delen laten plaatsen van 180 bij 180 cm, met palen ertussen, paalpunt-houders en planken aan de voet van de schutting-delen. Van de oude schutting dient er nog een half scherm te worden verwijderd. Er dient een aantal wortels van een klimop te worden verwijderd en de oude paalpunt-houders dienen eruit te worden gegraven, aangezien deze aan vervanging toe zijn. Ik heb een achterom.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude verwijder ik mogelijk zelf. Ik denk aan een schutting met hardhout (Douglas) wat zeker een jaar of 15 mee kan gaan. Geen betonschutting. Tuin heeft twee zijdes, van punt A tot hoek= 8,96 meter, van de hoek tot punt B =6,4 meter. Op de langste zijde staat nu een poort van circa 90 cm, welke ik wil behouden tussen de nieuwe schutting delen. Hoogte van de schutting op circa meter. Schutting mag een stukje van de grond afkomen (lijkt mij tevens beter voor behoud). Graag hoor ik wat de kosten zijn voor materialen en plaatsen van deze complete schutting. Uitvoering zou begin / half juli zijn. De tuin heeft een achterom.

Tuin voor en achter opknappen

Ten behoeve van de verkoop van het huis, wil ik de voor- en achtertuin renoveren: Achtertuin: 50 m2. Weghalen huidige beplanting, ophogen tuin, terug plaatsen van de tegels, aanbrengen tuinverlichting. Verder moet er een nieuwe houten schutting + deur, van ongeveer 5 meter lengte geplaatst worden. Voortuin: 25 m2, half tuin/half carpoort. Weghalen struik, hazelaar en het ophogen van de tuin en terug plaatsen van de tegels.

Omgewaaide schutting vernieuwen

Mijn schutting is omgewaaid en er moet een nieuwe geplaatst worden. 5 schermen van 180 bij 180 cm en 1 half scherm van 90 breed en 180 cm hoog. 6 of 7 palen zijn er nodig, denk ik. Dit wil ik meteen in stortbeton laten zetten.

Schuttingen zetten met tuinpoorten

Ik wil graag een houten schutting met houten palen laten zetten. Aan de ene kant 5 panelen en 6 palen. Aan de andere kant 6 panelen en 7 palen. Aan het einde van het tweede stuk wil ik 2 tuinpoorten laten zetten en nog 2 keer een half paneel tot aan het tuinhuisje. Afhankelijk van de bijkomende kosten, eventueel ook beton onder de palen en het verwijderen van de oude schutting. Materialen zijn al gekocht bij de GAMMA en zullen in de tuin aanwezig zijn.

Vlonder leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het leveren en plaatsen van een vlonder in onze achtertuin met een afmeting van (b) 5.00 x (l) 3.00 meter. De vlonder dient op dezelfde hoogte te worden geplaatst als de (nog aan te leggen) bestrating. Het gaat om een tuin van een nieuwbouwwoning waarvan de tuin reeds is afgegraven en zand is gestort. - Graag ontvang ik een prijs voor houten vlonders en composiet inclusief leveren en uitvoeren. - De schutting wordt half april geplaatst. Daarna wil ik deze klus laten uitvoeren.