Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonwering verwijderen en afvoeren:

Zonwering verwijderen en afvoeren

Wij wonen op de 7de etage waar wij een handmatig zonnescherm hebben hangen. Dit scherm van 3.20 meter breed zal verwijderd moeten worden. Er is geen balkon en er zal gebruikt gemaakt moeten worden van een hoogwerker.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonwering verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Zonwering verhuizen en monteren

Ik wil graag een zonwering laten verwijderen op een flat met balkon en laten ophangen aan een muur bij een huis met tuin. De zonwering heeft een motor. Het balkon is smal op 2 hoog. Zonwering is 4.70 meter. Het moet van Den Haag naar Zoetermeer vervoerd worden.

Zonwering, buitenlamp en ventilator monteren

Ik wil graag een terras zonwering laten monteren. Afmeting 300 cm. U hoeft geen oude te verwijderen. Moet geplaatst worden op de begane grond. Daarnaast moet er ook een buitenlamp en een ventilator opgehangen worden. Materialen aanwezig.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Gehele zonwering met frame en alles verwijderen en afvoeren

Zonnescherm monteren

Montage van vensterzonwering. Het is één hoog en graag de oude zonwering verwijderen en afvoeren.

Rolluiken en zonwering demonteren, schoonmaken en hermonteren

Aangezien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reinigen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Zonwering verwijderen

Wil graag mijn zonnescherm laten weghalen, zonnescherm is namelijk gescheurd en ik ga verhuizen. Betreft alleen het verwijderen van het zonnescherm. Ik kom uit Barneveld gld ,woon in een appartement op 1 ste verdieping en wil graag weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Nieuwe zonwering laten plaatsen

Nieuwe zonwering plaatsen en oude verwijderen. De oude zonwering is 3 meter breed, handbediend. De achtertuin is van buitenom goed te bereiken. De nieuwe zonwering is 3 meter breed met een uitval van 2.5 meter en elektrisch bedienbaar. De nieuwe zal ik aanschaffen, mits ik een goede offerte ontvang.

Dakraam vervangen en airco verwijderen

Het dakraam op zolder moet vervangen. Het dakraam is circa 70 x 103 cm (buitenmaat). Het hoeft niet groter, maar als het niet anders kan is het geen bezwaar als het groter is. Het moet in elk geval niet kleiner. Het nieuwe dakraam moet kunnen kiep-kantelen, zodat de warme lucht aan de bovenkant kan ontsnappen. Er moet zonwering op komen en een hor. Kunt u het raam en toebehoren mee aanbieden? En de motor van de split airco die aan de dakkapel hangt moet verwijderd worden. De doorvoer van de airco naar de ventilator binnen moet verwijderd worden en het gat dichtgemaakt.

Dak vernieuwen en sedumdak aanbrengen

Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte voor een aantal werkzaamheden. Het verwijderen van de oude dakbedekking en het aanbrengen van nieuwe dakbedekking van een plat dak van 39 m2. Het aanbrengen van een sedumdak. Het plaatsen van een (bijvoorbeeld Velux) lichtkoepel van 90 x 120 cm van polycarbonaat met zonwering aan de buitenkant. Het dakraam moet open kunnen voor ventilatie. Het aanbrengen van valbescherming. Het dak is makkelijk te bereiken via ons dakterras. Ik heb geen last van lekkage. Er ligt nu bitumineuze dakbedekking op. Er is een inspectierapport uit 2012 beschikbaar.

Vorstschade aan metselwerk bij het balkon

Enkele beschadigde stenen uithakken, metalen buizen weer inmetselen en afwerken met een topsiertegel en een stukje pleisterwerk. In de toekomst wellicht een stuk gevel renovatie (na verwijderen zonwering is scheurvorming geconstateerd).

Partners

Partners van Casius