Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schutting plaatsen :

Schutting plaatsen

Een getoogde schutting van hout. Per kant van de tuin 5 of 6 schuttingdelen. Breedte 180 cm Hoogte 180 cm Dikte circa 5 cm Kleur Bruin Behandeld Geïmpregneerd Levensduur 5-10 jaar De tuin is 50 m2. De oude schutting verwijderen graag als optie aanbieden. De huidige schutting is deels (3 delen) omgewaaid. De offerte zal bij de verzekeraar ingediend worden.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Schutting met poort plaatsen

40 m hout betonschuttingen grenzen geimpregneerd vlakkevantraciet onder plaat met een poort van 1m breed 2 hoeken

Schutting leveren en plaatsen

Schutting plaatsen 19 meter lang Hoogte plm 1M90 bestaande uit Schuttingplanken 3. 00meter 16x140 op hardhouten of geimpregneerde palen in beton gegoten. Deels bestaande afrastering verwijderen. Materiaal door U te leveren.

Schutting plaatsen

Zeven schermen, palen en een poort rondom de tuin plaatsen. Met paalhouders, 11 stuks. Poort gaat op bestelling. De tuin is 8 meter aan een kant en drie plus twee meter aan de andere kant waar de deur is. De oude schutting is omgewaaid. Het deel wat er nog staat, halen we zelf weg. Ik wacht op akkoord van de verzekeraar maar moet daarvoor wel een offerte overleggen.

Nieuwe schutting en tuindeur plaatsen

Oude schutting weghalen, afvoeren en nieuwe monteren. Het gaat om zo'n 7 delen (180 x 180 cm) en een tuindeur. Achtertuin is goed bereikbaar.

Houten tuinschutting plaatsen

Er moet een houten tuin schutting geplaatst worden. Bestaande uit 5 houten schermen en 5 hardhouten palen. Alles is aanwezig op genoemd adres. Er moet wel 1 schutting scherm op maat gezaagd worden. Geen voorwerk nodig. Achtertuin is makkelijk toegankelijk.

Hoge schutting en hek plaatsen

Ik wil graag een hoge schutting/hek plaatsen in de tuin. Het gaat om twee schuttingdelen van 180 bij 180 cm. Ook moet er een poort geplaatst worden van ongeveer 90 cm.

Schutting laten installeren

Ik wil een schutting laten plaatsen van 3 panelen van 1.80 x 1.80 meter. Ik heb al een offerte laten maken voor de materialen, maar wil nu voor de verzekering ook graag een offerte voor het plaatsen van de schutting.

Schutting plaatsen met palen van beton

Schutting plaatsen met betonnen palen. Bij elkaar ongeveer 6.25 meter breedte met een enkeldeur van 1 meter. Geen voorwerk nodig. De tuin is bereikbaar via achterom. Graag prijs inclusief alle materialen.

Schutting plaatsen op veengrond

Het betreft: In samenspraak met buurman 1: 4 bij 1,85 meter In samenspraak met buurman 2: 6,5 bij 1,85 meter + 2 deuren.

Second opinion op uitgevoerd hovenierswerk

Een hovenier uit Purmerend heeft bij ons een hardhouten schutting geplaatst en bestrating met metselwerk gedaan. Het hardhout is op veel plaatsen al snel kromgetrokken en is onder andere cementsluiter op het metselwerk gebleven. De hovenier stelt dat hout nu eenmaal een werkend product is. Wij vinden dit niet acceptabel en zoeken een erkend hovenier die onafhankelijk kan vaststellen wat hierin acceptabel is.

Partners

Partners van Casius