Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Leiden of directe omgeving.

2215 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kamer en badkamer creeren op zolder, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, binnenmuurtje wegbreken en afwerken, betonvloer garage, diverse klussen in huis, badkamer renovatie, draagmuur verwijderen en balk plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leiden:

Toog (Cando Livorno/Verona) laten plaatsen

Graag willen wij een toog plaatsen tussen woonkamer-hal, woonkamer-kast en evt hal-toilet en hal-badkamer indien mogelijk, inclusief verwijdering huidige post, afwerking, etc. Het gaat om twee deurposten waar dit terecht.

Buiten zonwering goed ophangen en instellen

Via Praxis een Optima zonwering aangekocht met handbediening. Deze hangt wel al aan muur buiten , maar moet nog wel op de juiste manier ingesteld worden, zodat het scherm geheel netjes in de witte bak terugvalt als je het optrekt en de juiste stand van het scherm in het geheel.

Badkamer strippen

Badkamer, 197cm x 270 cm strippen Kast, bad, wastafel, verwarming, verwijderen, leidingen aftoppen Vloertegels en wandtegels verwijderen en alles afvoeren .

keukenlades repareren

Wij hebben in de keuken enkele lades die niet meer naar behoren functioneren (niet goed dicht), onderste lade zakt naar beneden als je hem opendoet. Verder moeten onder een deel van de keuken de plinten vervangen worden. Optioneel: wij hebben in de keuken een kapotte magnetron die wellicht te repareren is en anders willen we daar een kastje voor de in de plaats. Kunt u een offerte uit twee delen maken voor de keukenlades + plinten en voor de magnetron / kastje?

Zonnescherm laten verplaatsen

De klus gaat om het verplaatsen van een zonwering. Momenteel hangt deze op de eerste etage van een portiekwoning. De zonwering zou naar een etage hoger verplaatst moeten worden. Het scherm hangt nu op een hoogte van 4.20m ; het zou naar een hoogte gaan van 7.00m. De overname van de zonwering is geen noodzaak. Het aanbieden van de klus is vooral bedoeld om te weten te komen wat verplaatsing gaat kosten, dus de behoefte aan een vrijblijvende offerte. Vrijblijvend houdt voor ons ook in dat we er niet over gebeld willen worden, maar het invullen van een telefoonnummer is verplicht om deze opdracht te kunnen laten werken. Kantekening is dat het gaat om een verkoop van een huis. De klus zou daarom voor dat het huis in de verkoop komt gerealiseerd moeten zijn( voor 18 mei, met kleine marge); dat is vrij kort dag dus weet niet of dat nog realiseerbaar is.

Zonnescherm installeren

Ik wil een knik arm scherm laten monteren in mijn tuin. Het wordt gemonteerd op de gevel. Het gaat om een afmeting van 3 x 2.5m.

Isoleren plafond en afwerken met stucwerk

We willen graag plafonds isoleren. En daarna opnieuw afgewerkt hebben met een stuc laag. Benedenverdieping ongeveer 50 m2. boven verdieping ook 50 m2. Glad pleisterwerk afwerken plafond

Het tegen geluid isoleren van mijn wanden

Onze woning komt uit 1936 en is zeer gehorig. We horen bijv altijd de buurman praten, hoesten en tv kijken. We hopen op een goede geluidsisolatie van de wand. Het gaat om een wand van ongeveer 30 m2. Er zitten wel een aantal CV buizen tegen de muur aan ik weet niet of dit een probleem is bij plaatsing van een voorzetwand?

Schade na lekkage herstellen door saus-stuc en schilderwerk, en vensterbank vervangen

Ik wil graag mijn schade laten maken. Het gaat om: 7 m2 plafond sauzen 4 m2 wand sauzen 2 kastdeurtjes vervangen en schilderen 1 vensterbank vervangen 2m2 stucwerk schuurwerk koof

Deur installeren en verven

Het is de bedoeling is dat de deur wordt vervangen wordt. Daarnaast moet deze moet geverfd worden.

Ventilatie gaten

Ik woon in een jaren 30 woning, gebouwd op een zandplaat met daarop een laagje beton. Daarboven liggen houten balken/vloer. Er is een uitbouw gemaakt heel veel jaren geleden, maar geen ventilatiegaten om de kruipruimte (waar je niet bij kunt) te isoleren. Wie kan in de buitenmuur ventilatiegaten maken en eventueel ook binnenshuis op n onopvallende plek een gat in de houten vloer boven om de staat van de vloer te kunnen beoordelen?

Kleine semi erker vervangen

De semi erker moet worden vervangen. Afmetingen: 2500mm x 500mm, de wens is Hardhout. Daarnaast is er aan de voorkant van de woning een raam van 1 x bij 80 cm, het zijn twee draairaampjes, deze dient ook vervangen te worden. Graag wil ik in gesprek met een aannemer die dit kan realiseren.

Pvc vloerleggen met ondervloer

Huiskamer met keuken: 40 m2. Ik ga de vloer vrij maken, het is de bedoeling dat hier vervolgens een ondervloer wordt gelegd en een PVC vloer opkomt.

Binnendeuren monteren

Twee binnendeuren monteren, een van de deurposten moet nog wel iets aangepast worden. Verder is alles gereed om het te monteren.

Install a shower door

We have a custom size Get Wet by SEALSKIN. I have a glass shower door that needs to be installed.

Luik in het plafond maken en een tv ophangen

Ik heb een aantal klussen welke ik wil laten uitvoeren in huis. Bij het installeren van mijn nieuwe cv ketel is een nieuw gat aangebracht in het plafond voor de leidingen. De cv ketel installateur gaf aan dat de buis van mijn buurman dichtbij de mijne loopt. Mocht het ooit nodig zijn daarbij te komen dan is er een luik nodig. Is dit mogelijk met magneten sluiting? Deze zou ik graag laten maken in het plafond. Er is redelijk makkelijk bij te komen, er hangen wat planken aan de muur, die zouden eventueel weggehaald moeten worden. Daarnaast zou ik graag een tv laten ophangen aan de muur van onze slaapkamer. Een stopcontact is aanwezig. Graag zou ik willen overleggen wat voor ophang materiaal het beste is. Zelf zou ik het materiaal dan ook kunnen regelen.

Kurkvinyl leggen en deuren monteren

2 deuren moeten worden gemonteerd, kurkvinyl (klik) vloer moet worden gelegd inclusief montage hoge plinten. totale afmeting van de woning ca 65 vierkante meter.

Keuken werkblad vervangen, spoelbak plaatsen en vloertegels leggen

In mijn keuken wil ik mijn keuken werkblad vervangen, een nieuwe spoelbak en CanDo PVC vloer tegels in het keuken.

Nieuwe poort en schutting plaatsen

Ik wil graag achter in mijn tuin een nieuwe poort (90 x 180 cm) met een stukje houten schutting (~165 x 180 cm) laten plaatsen, totale breedte ~ 255 cm, met 2 palen + 1 lat op de muur. a.u.b. een offerte.

Monteren jaloezie en kast

De jaloezie in de badkamer willen wij graag bevestigen in de muur (boren in tegels). Ook de kast moet tegen de muur worden gemonteerd (boren in tegels). Ik zorg voor de materialen.

Schilderijen ophangen

Er dienen 5 schilderijen, 2 grote spiegels en een tv beugel inclusief Tv gemonteerd te worden aan de muur.

Regenton plaatsen

Ik wil een kleine (kunsstof) regenton laten plaatsen. De regenkoop koop ik zelf.

Ophangen jaloezie

Ik wil een jaloezie laten ophangen. Deze is 185 bij 108 cm.

Renovatie kleine badkamer

Sloop oude badkamer (vloertegels, wandtegels, muurtje). Loskoppelen sani broyeur en cv-wandradiator. Plaatsen douchebak, douchecabine (een vaste glazen wand en glazen draaideur), wastafel. Plaatsen vloertegels (circa 7m2) en wandtegels (circa 16m2). Plaatsen extra stopcontact bij wastafel. Wegwerken diverse leidingen in muur. Terugplaatsen sani broyeur en cv-wandradiator. Schilders plafond + 2 deuren (incl. deurposten) (aan één kant) + 2 schuifdeuren (toegang tot berging).

Kunstgras leggen op balkon

Ik zoek een partij voor het leggen van kunstgras op twee balkonnen. Beide balkonnen zijn 830 bij 185 cm.