Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Leiden of directe omgeving.

2147 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, waterschade plafond en muur begane grond, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen, nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leiden:

Wasmachineverhoger plaatsen

Het monteren en plaatsen van een wasmachineverhoger met lade

Trapleuning plaatsen

Na een verbouwing, waarbij de wand bij de trap is gestuukt, moet er een nieuwe trapleuning worden geplaatst. Een deel van de wand is gipsplaat; daar zou de leuning op een plank geplaatst moeten worden. Voor ons te ingewikkeld.

Deur plaatsen

Ik wil graag 1 deur laten plaatsen inclusief kozijn en eventueel 3 deuren opnieuw afhangen.

Rolgordijn op maat maken en monteren

Ik wil graag een rolgordijn op maat laten maken en vervolgens laten monteren.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Wij wonen op de 7de etage waar wij een handmatig zonnescherm hebben hangen. Dit scherm van 3.20 meter breed zal verwijderd moeten worden. Er is geen balkon en er zal gebruikt gemaakt moeten worden van een hoogwerker.

Zonnescherm monteren

Monteren van een knikarm zonnescherm van een stuk of vijf meter, aan de achterzijde van het huis (begane grond), tegen een muur van baksteen. Makkelijk bereikbaar.

Zonnescherm plaatsen

Ik wil graag mijn zonnescherm laten plaatsen. Tevens moet deze aangesloten worden, zodat die elektrisch open en dicht kan.

Montage van een zonnescherm met knikarmen

Het gaat om de montage van een knikarm zonnescherm van ongeveer 3 x 2,5 meter (uitval scherm) voor de begane grond in de achtertuin. Er moeten 4 gaten geboord worden in het beton, en met bijpassende bouten moet het zonnescherm geplaatst worden.

Leggen van plinten

Wil graag plinten in de woonkamer en gang plaatsen. De huiskamer is ongeveer 16-20 m2 met een stuk keuken van 2 m2. Ook is er nog een stuk van 4 m2 en 10 m2. Totaal gaat het om 30-40 m2.

Raamrolhorren monteren

Graag wil ik drie horren laten monteren op de buitenkant van het raam. Het gaat hier om raamrolhor van Bruynzeel serie 600 met de maat 83 of 88 x 150c m.

Klussen in huis en in de tuin

Begane grond: • Op de begane grond en op de 2e etage in is circa 25 m2 systeemplafond aanwezig. Dit plafond moet eruit. Daarna moet het plafond worden uitgeracheld en moeten er gipsplaten op. Daarnaast moeten er spots worden ingebouwd. Schilderen van de platen is uitdrukkelijk NIET nodig. • Gasleiding in de woonkamer is niet meer in gebruik en moet worden verwijderd. • Houten bedekking op uitbouw van keuken is gespleten • Schutting in de tuin vervangen, circa 8,61 meter, afwijkende maten dus moet op maat gemaakt worden. • Waterafvoer/regenpijp aanbrengen aan de schuur. • Zijkant schuur houten plaat is gespleten en moet worden vervangen • Metalen pinnen in de voorgevel en aan de achterkant moeten worden verwijderd. Eerste verdieping: • Badkuip (170) plaatsen waar nu de was-droog combinatie staat. Aangezien er vroeger op deze plek al een bad stond is zijn de waterleidingen als het goed is nog aanwezig in de muur. Links in de hoek zit wel een rand, die moet uit het bad worden gezaagd • Deel van de tegels bij de WC in de badkamer vervangen. Het gaat om circa 2 m2. • Water en afvoer aanleggen in een kast zodat daar de was-droog combinatie kan komen te staan. Tweede verdieping: • Valbeveiliging aanbrengen in ramen 2X.

Stenen barbeque verwijderen

De barbeque bestaat uit verschillende delen en is vastgemetseld. Alles bij elkaar weegt ie ongeveer 800 kg. Er is geen achterom. We willen graag dat de BBQ verwijderd wordt en afgevoerd naar de sloop. Parkeren voor de deur is geen probleem.

Hor monteren voor slaapkamerraam

Graag zou ik één hor willen laten monteren, bij mij slaapkamer raam. Ik heb alles ervoor in huis.

Twee deurdrangers monteren

Ik wilde 2 deurdrangers van de Gamma monteren, maar deze draaien enorm zwaar.

Leidingen wegwerken

Install wood or some waterproof panel on the bathroom wall in order to cover the water pipes (3 cm off the wall) and afterwards attach a single glass shower enclosure. Een douchewand moet bevestigd worden, echter de pijpleidingen zitten in de weg. Hier dient een soort kast o.i.d omheen gemaakt te worden met waterproof materiaal, waar de douchewand aan bevestigd kan worden.

Draadwerk van luxaflex vervangen

Het draadwerk van een luxaflex vervangen. Afmeting circa 2,40 meter hoog en circa 1,70 meter breed.

Rolgordijnen inmeten

Ik wil graag rolgordijnen in laten meten en ophangen.

Vliegengordijn ophangen

Het ophangen van een lamellen vliegengordijn.

Een kledingkast in elkaar zetten

Ik wil 1 klus laten uitvoeren: het in elkaar laten zetten van een kledingkast. Het gaat om een kast van 2 x 0.97 meter met 2 deuren en 2 lades.

Plaatsen van een zonwering

Graag wil ik zonwering van de Praxis plaatsen op mijn achtergevel, 1 hoog. Het is een zonwering met een lengte van 395 cm. Wie kan dit monteren en hoeveel kost dit?

Zonnescherm vervangen

Eerst bestaande zonnescherm weghalen. Op een ander tijdstip nieuw zonnescherm ophangen, omdat er in de komende weken schilderwerk gepland staat.

Horren maken

Ik woon in een flat en wil een hor voor mijn balkon deur (standaard afmeting) hebben, zodat mijn katten in de zomer niet op het balkon kunnen. Het moet wel een stevige ijzeren horrendeur zijn zodat ze hem niet kapot kunnen maken. Verder heb ik 2 kleine raampjes waar ik ook horren voor zou willen. Een raampje is ongeveer 30 lengte x 60 breedte cm en de andere is ongeveer het dubbele hiervan. Ik zou graag willen weten hoeveel dit ongeveer kost zodat ik hier een idee van heb.

Rolgordijn voor dakramen monteren

Rolgordijn ophangen voor twee dakramen

TV en TV-meubel aan de muur monteren

Ik heb een klus thuis voor het ophangen van mijn tv en de tv meubel. Dat laatste is een zwevend model en reeds in elkaar gezet. Benodigde materialen zijn aanwezig. De tv moet met behulp van een beugel op de muur worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Diverse kleinere klussen

Het betreft een aantal kleine klussen: - Een lamp waarvan de bedrading in de fitting kapot is. - Een kraan waar de hendel, selectie warm/koud + selectie hoeveelheid water, kapot is zodat je geen warm water meer kunt selecteren. - Een lampfitting die vervangen moet worden door een ander type lampfitting. - Het boren van een aantal gaten