Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor een gehele badkamer renoveren:

Een gehele badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer van 3 m2 op de eerste verdieping kan renoveren. Het gaat om de volgende werkzaamheden. 1. aanpassen water-, elektra- en afvoerleidingen 2. Installeren (afsluitbare) buitenkraan vanuit de badkamer (+/- 3m naar beneden) 3. nieuwe houten vloer met ontkoppelingsmat (of evt. andere oplossing) 4. stucplaat op houten rachels t.b.v. plafond met inbouwspots (2 stuks) incl. sausklaar stucwerk 5. leveren en plaatsen inbouwreservoir met ombouw incl. hangcloset 6. plaatsen douchebak (excl. levering) 7. lijmen, voegen en kitten, waterdicht maken wand- en vloertegels (excl. levering tegels) 8. installeren sanitair (douchewand, doucheset, wasmeubel en kraan) excl. levering 9. pas maken en afhangen toegangsdeur (excl. levering)
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een gehele badkamer renoveren uit heel Nederland:

Wanden/plafonds spuiten en betonlook stucen

Wij willen onderstaande punten graag gedaan hebben: Gehele woning wanden/plafonds spuiten (Alle verdiepingen, exclusief badkamer, toilet en 3 wanden op de eerste verdieping) Rechterwand in de woonkamer willen wij graag gestuct hebben in betonlook. Het gaat om 170 m2 wanden en 130 m2 plafonds.

Appartement renovatie

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat om een appartement van 78 m2 uit de jaren 30. De klus bestaat uit: - vernieuwen elektra (toevoegen groepen aan meterkast) - plaatsen van nieuwe wanden (~8m in totaal) - kleine reparaties in wanden - verplaatsen van CV ketel - badkamer maken op bovenverdieping (badkamermeubels zullen wij zelf plaatsen). - stucwerk in de gehele woning De woning is nu helemaal gestript, graag zou ik iemand langs laten komen om de klussen te beoordelen en een offerte op te maken. Aangezien we zelf deel van de klussen willen doen ben ik op zoek naar een gedetailleerde offerte waarin duidelijk staat welke klussen wanneer uitgevoerd kunnen worden.

105 m2 appartement stucen

Het gehele appartement (op de badkamer na) zou ik graag willen laten stucen en ik was benieuwd naar de prijs. Is in totaal 105 m2.

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren lengte/breedte 270 x 210 cm Tegels verwijderen tot 260 hoog. Verlaagd plafond aanbrengen gehele badkamer met spotjes en stucwerk Voorzetmuur plaatsen 7 cm wastafel en inloopdouche beiden zelfde muur. Tbv Inbouwkranen. Tegelen vloer en wanden 2 zijde tot 120 cm (muur 270 bij toilet en wastafel) Inloopdouche 120 cm scherm en easy drain. Montage wastafelmeubel en kranen inloopdouche/ wastafel Toilet vervangen Leidingwerk hoeft niet verlegt te worden.

Het laten renoveren van mijn badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn gehele badkamer kan renoveren. Het gaat om alles slopen uit de badkamer: tegels, wastafel bad en toilet. Nieuw: plaatsen tegels elektra door trekken om design radiator te installeren, douche en toilet plaatsen.

Een gehele badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Mijn badkamer is 170 bij 255 cm groot. Het gaat om het vervangen van de badkuip, de vloer- en wandtegels, de radiator, spiegel en inloop douche. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Wie de badkamer leeg haalt bespreek ik graag met de vakman.

Badkamer lekkage verhelpen en vloer vernieuwen

We hebben een lekkage in de badkamer, wat doorloopt naar beneden, naar een bedrijfspand onder ons huis. Ik wil daarom de gehele vloer laten vernieuwen, dus alle tegels eruit (zijn oosterse tegels, dus erg dik). Daaronder ligt een zandcementvloer, en hier ligt een leiding in. We denken dat deze lekt en dat de lekkage hierdoor is ontstaan. Dus dit moet ook allemaal verwijderd en vernieuwd worden. De vloer is 3 meter lang en 1,5 meter breed.

Benedenverdieping laten betegelen

Het betreft 140 m2 tegelwerk over de gehele benedenverdieping bestaande uit, woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers, keuken, toilet en hal. Dit alles gerealiseerd in de 1e week van september 2020.

Elektra laten vervangen

Elektra in gehele woning willen wij laten vervangen. Daarnaast willen wij de meterkast laten uitbreiden. Mogelijk ook nog 1 nieuw stopcontact plaatsen. 1 woonkamer met keuken, 1 badkamer, 5 slaapkamers, 1 bergruimte.

Het laten renoveren van de gehele badkamer

Ik zoek een specialist die mijn badkamer in zijn geheel kan renoveren. Afmetingen lengte zijn 238, breedte 186, hoogte 240. Het betreft alles slopen inclusief de tegels. Opnieuw betegelen tot het plafond en nieuwe spullen plaatsen. Hangtoilet, douche, wastafel en handdoek radiator

Partners

Partners van Casius