Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen van toilet en douche, badkamer en toilet tegelen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, boiler uit keuken verplaatsen naar andere ruimte, waterschade supermarkt, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, nieuwe schuifdeur plaatsen, gashaard (en rookkanaal) verwijderen, badkamer renoveren, stucwerk en badkamer verbouwen, nieuw kozijn en scheur in gevel, dak van tuinhuisje, pergola en schutting achterzijde vervangen, het schilderen van 75m2 aan muren en 6 deuren en 2 kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Krimpen aan den IJssel:

Zonnescherm laten verplaatsen

Ik wil een knikscherm laten verplaatsen naar een nieuw adres. Op het oude adres 5e etage weghalen en plaatsen op het nieuwe adres 3e etage met lift. Het is aan de overkant van mijn huidige woning. Het liefst zo snel mogelijk.

Plafond na een lekkage opknappen

Ik wil mijn plafond laten maken. De plek van de lekkage bedraagt ongeveer 3m bij 0,5m. De gehele kamer is ongeveer 50m2. Ivm kleurverschil moet dit ook opgeknapt worden.

Een gehele badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer van 3 m2 op de eerste verdieping kan renoveren. Het gaat om de volgende werkzaamheden. 1. aanpassen water-, elektra- en afvoerleidingen 2. Installeren (afsluitbare) buitenkraan vanuit de badkamer (+/- 3m naar beneden) 3. nieuwe houten vloer met ontkoppelingsmat (of evt. andere oplossing) 4. stucplaat op houten rachels t.b.v. plafond met inbouwspots (2 stuks) incl. sausklaar stucwerk 5. leveren en plaatsen inbouwreservoir met ombouw incl. hangcloset 6. plaatsen douchebak (excl. levering) 7. lijmen, voegen en kitten, waterdicht maken wand- en vloertegels (excl. levering tegels) 8. installeren sanitair (douchewand, doucheset, wasmeubel en kraan) excl. levering 9. pas maken en afhangen toegangsdeur (excl. levering)

Elektrische zonneschermen monteren

Ik wil 2 elektrische zonneschermen laten monteren op de begane grond. Daarbij moet er eerst een afspraak komen om de situatie op te meten en mij te adviseren.

Databekabeling aanleggen

Graag een goede kwaliteit UTP kabel (minimaal CAT5E/geschikt voor 300Mbit/s) aanleggen vanuit de meterkast de kruipruimte in (graag via leiding; nog niet aanwezig). Via de kruipruimte bij de woonkamer weer naar boven. Afstand ongeveer 7 meter. Er zullen gaten geboord moeten worden. In woonkamer door tegelvloer (vloerverwarming aanwezig!). Ook graag vanuit de meterkast een tweede UTP kabel trekken door reeds aanwezige loze leiding naar slaapkamer. Alles netjes afwerken en eventueel advies. Bovenstaande ter voorbereiding op (nog te installeren) internet en televisie via glasvezel.

Zonneschermdoek vervangen

Ik wil graag met spoed zonneschermdoek laten vervangen inclusief de stof. Graag met spoed daar onze zoon die ernstig ziek is er onder kan liggen

Klussen in de badkamer

Wij hebben 2 klussen in de badkamer. Wij hebben een 20 jaar oud badkamermeubel waar een grote spiegel van 146 x 109 cm en 6 mm dik op zit. Onlangs is die spiegel een aantal cm naar beneden gezakt, maar de spiegel zit wel weer goed vast. We willen die spiegel er graag weer goed op laten bevestigen. De uitdaging is om hem eerst goed los te krijgen, dat lukt ons niet zelf. Hierbij zullen wel zuignappen gebruikt moeten worden, want het is een flinke spiegel. Als de spiegel er niet heel af komt, kunnen we een nieuwe spiegel bestellen en laten die dan graag monteren. Verder hebben we in de badkamer een hangend toilet, dat aan de achterkant van de pot water lekt. We laten hier graag even naar kijken en dit verhelpen.

Knikarm zonnescherm ophangen

Graag ontvang ik een indicatie voor het monteren van een zonnescherm met een handmatige bediening. Het scherm is 4.20 meter breed en zal op de begane grond gemonteerd moeten worden.

Elektrisch knikarm zonnescherm monteren

Wij zijn op zoek naar iemand die ons elektrische knikarm zonnescherm kan monteren op onze aanbouw met holle- / spouwmuren. Het gaat om model Ibiza Plus van 4,5 meter lang, die nogal zwaar is. We hebben een montageset, maar geen extra beugels om het gewicht te verdelen. Er is al een stopcontact aanwezig aan de binnenzijde, maar er moet nog wel een gat worden geboord. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie even te beoordelen en ons te adviseren. We ontvangen graag een offerte.

Badkamer van een spanplafond voorzien

Gaarne ontvangen wij een opgave om onze badkamer te laten voorzien van een spanplafond. Liefst in mat-wit. In de ruimte zit in het midden een centraaldoos in verband met een lichtpunt en in een hoek van de ruimte moet een ventilatierooster 125 mm rond door het spanplafond heen. De afmetingen zijn ongeveer 2560 x 2240 mm. Het plafond is van beton en (slecht) gestuct. De wanden zijn: 1x beton (of harde steen), 1x beton en 2x gipsplaat/ metaalprofiel. Wat gaat een spanplafond ons kosten?

Zonwering op een balkon monteren

Ik heb van hoornback een zonnewering gekocht en ik wil dat deze graag opgehangen en aangesloten wordt. Het betreft een bovenwoning, de zonwering moet op het balkon gemonteerd worden.

Hordeur voor een schuifpui monteren

Ik ben op zoek naar een maatwerk hordeur voor de schuifpui. De hoogte is 2.50 meter en de breedte is 1.13 meter. We willen graag dat de deur gemonteerd wordt aan de buitenzijde van de schuifpui. Graag offreren, inclusief meting en montage kosten.

Rolgordijn voor Velux tuimelraam ophangen

Het gaat om het ophangen c.q. bevestigen van een Velux rolgordijn aan een Velux tuimelraam.

Rolhorren en screens leveren en plaatsen

Ik wil vier rolhordeuren en twee raam rolhorren laten leveren en plaatsen. Tevens leveren en plaatsen van twee grote screens van ongeveer 360 cm. op een appartement. Wat gaat dit kosten?

Zonneschermen repareren of vervangen

Ik heb een pandje met 3 zonneschermen. Ze zijn al wat ouder en 1 ervan werkt niet meer goed. Wil graag weten wat herstel kost of eventueel vervanging van de 3 schermen. Breedte 300 cm (ramen zijn 280 mm).

Rolluiken repareren

Mijn rolluik is stuk vermoedelijk heb de motor het begeven

Frame van kruipluik vervangen

Oude is weggeroest in betonnen broodjes vloer uit 1960,

Rolluikreparatie

Mijn rolluik werkt niet meer. Graag inspectie en reparatie. Rolluik op de eerste verdieping. Rolluik is ingebouwd.

Zonnescherm repareren

Het draaimechanisme van ons (oude) zonnescherm (breedte: bijna 5 meter) werkt niet meer. Gaat super-zwaar; eigenlijk proberen we het niet meer, uit angst iets te breken.

reparatie lamellen

Reparatie van afgebroken lamelhoudertje.(raam 1) Reparatie gebroken bolletjeskoord dat de lamellenstanden regelt.(raam 2) Ik voorzie dat voor deze laatste reparatie het hele lamellenarmatuur (ruim 4 meter lengte) moet worden losgemaakt

Dakpannen

Ik woon in een zogenaamde knikwoning. In 2006 heb ik met mijn buren twee goten laten plaatsen. Dat is prima gedaan. Ik ontdekte een week geleden dat onder de goot wat vocht ontstaat. Hiermee ontstaat een vochtvlek. Ik heb gekeken, maar vermoedelijk zit(ten) één of meer dakpannen niet goed. Dat is waarschijnlijk gebeurd met de laatste storm. Er is er ook één waarvan een hoek af is. Ik heb zelf genoeg dakpannen in voorraad.

Zonwering plaatsen

Twee nieuwe elektrisch bediende zonneschermen van 400 cm breed op balkon plaatsen. Levering in overleg.

Inschrijving bedrijvenbestand klusservice

Geachte heer/mevrouw, Hoe kan ik mij aanmelden als vakman en zodoende aanragen voor offerte's via Eigen huis & tuin ontvangen ?

Diverse reparaties

Kanteldeur van de garage zit los. Deze moet opnieuw bevestigd worden. De schuifdeur in de woonkamer moet gesteld worden. En de verlichting boven het aanrecht moet gerepareerd worden.

Artikelen bevestigen

IS HET OOK MOGELIJK OM EEN GROTE SPIEGEL AAN DE MUUR TE BEVESTIGEN?LAMP OP TE HANGEN EN BIJVOORBEELD EEN DEURBEL?HET GAAT DUS OM KLEINE WERKZAAMHEDEN