Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Krimpen aan de Lek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Krimpen aan de Lek heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Krimpen aan de Lek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Krimpen aan de Lek of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan de Lek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakkapel plaatsen, betonnen dokshelter, open keuken maken, badkamer moderniseren, buitenmuur metselen, convectorput verwijderen en dicht maken, plafonds verlagen van nieuwbouwwoning, opknappen badkamer, badkamer vernieuwen, 4 kozijnen en dakgoten vernieuwen en deur vergen, nieuwe overkapping plaatsen, stalen deur plaatsen, plafond isoleren, asbest uit een rookkanaal verwijderen en afvoeren, badkamer en keuken opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Krimpen aan de Lek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Krimpen aan de Lek:

Spiegel van schuifkast vervangen

Ik wil graag een kapotte spiegel uit mijn inbouw kledingkast vervangen. De maat van het paneel is 195 ×70 cm.

Raamhorren op maat maken en plaatsen

Graag 2 raamhorren. Op maat maken en plaatsen. Ik zal het materiaal aankopen bij Gamma.

Laminaat leggen en schilderen

Voor mijn nieuwbouwwoning die eind juli wordt opgeleverd ben ik opzoek naar een klusjesman om te verven en laminaat te leggen. Gaat om ongeveer 65 m2. Slaapkamer, woonkamer en keuken in een en de hal.

Gat boren voor een afzuigkap

We willen graag een afzuigkap met afvoer naar buiten maken. Om dit te realiseren moet er een gat gemaakt worden door en stenen (niet zeker of spouwmuur aanwezig is) van een vrijstaand huis (bouwjaar 1923). Diepte ongeveer 20 cm een diameter van 150 mm. Graag een indicatie van de kosten.

Uittrekscherm monteren

Montage van de cassette aan de buitenmuur, en bevestigingspaal op terras, zie foto