Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Koudekerk aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Koudekerk aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Koudekerk aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Koudekerk aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Koudekerk aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Koudekerk aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Koudekerk aan den Rijn:

Raamdecoratie inmeten en monteren

Ik wil de raamdecoratie inmeten en monteren. Wij weten niet welk model gekocht moet worden.

Optima zonnescherm plaatsen

Ik wil een zonnewering optima voor buiten kopen. Van 5 meter breed en een uitval van 3 meter. Met elektrische bediening.

Zonnescherm met knikarmen ophangen

Ik wil graag een knikarm zonnescherm laten ophangen. Het zonnescherm is 5 meter breed en moet geplaatst worden tegen een kunststof wand. Hierdoor zal aan de zijkanten een kleine ruimte opgevuld moeten worden met bijvoorbeeld een blokje hout.

Bank laten bekleden

Wij willen onze 3 zits bank opnieuw laten bekleden mits dit betaalbaar is. Stof bekleed.

Diverse klusjes

Ik wil graag een wand van plm 7 meter lengte in de eetkamer laten behangen. Ik wil graag in een kleine kamer een stuk zeil laten leggen. Ik wil graag onze kelder laten insmeren met waterglas. Ik heb alles al in huis. Hoor graag wie mij kan helpen en wat het kost.

op uw site is geen formulier te ...

op uw site is geen formulier te downloaden betr, een vraag/ advies van een gekocht artikel, Vandaar dit de vraag/opm. op deze wuijze stuur; 'k ga er van uit dt u er zorg voor draagt, dt deze op de juiste plek kom'. Deze week kocht bij uw vestiging in Alphen ad Rijn de Reformladdder (pag 19 uit de aanbiedingskrant) [€169.--]. Na montage vd stabiliteits balk meteen uit geprobeerd: perfect produkt!! Echter: m.i. zouden er (bij een evt. volgende produktieserie) nog eea aan verbeterd kunnen worden, tw. - de bevetiging vd (zwarte) band tbv fixeren vd ladder in A (tent)opstelling, zou beter aan de buitenzijde vd 2 delen uitgevoerd kunnen worden.Dit voorkomt dat de band, bij het uit-/inschuiven klem komt te zitten tussen de trap/treebergrendelpal(len). - verder wordt de la

bestaands toilet vervangen door hangend ...

bestaands toilet vervangen door hangend toilet. Wanden en vloer tegelen