Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor balkon plexiglas vervangen:

Balkon plexiglas vervangen

Ik wil op ons balkon van ruim 7 meter breed het plexiglas vervangen.
Onze klant uit Katwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon plexiglas vervangen uit heel Nederland:

Balkonbeglazing van plexiglas realiseren

Ik wil 6 platen helder plexiglas van 100 cm breed en 167 cm hoog op mijn balkon laten plaatsen. Ik heb een binnen balkon waar altijd de wind en regen op staat.

Plexiglas plaatsen balkon

We willen graag ons balkon wat nu dicht ijzer is vervangen voor plexiglas , veel meer balkons hebben dat, ik hoop iemand te vinden.

Balkon platen met plexiglas als hekwerk

Wij willen een omlijsting met plexiglas tussen penanten geplaatst hebben breed 3meter en hoog 1meter.

Balkonafscheiding met ondoorzichtig glas of plexiglas

We zouden graag aan één kant van het balkon een scheidingswand van plexiglas willen laten maken. Die kan aan een zijmuur en op de balkonballustrade bevestigd worden. De afmetingen zijn : 2 meter lang en 1 meter hoog.

Dakplaat vervangen van serredak

De huidige dakplaat is gebarsten. De dikte betreft 32 mm. Graag een heldere plaat met een lengte van 3 meter en een breedte van 1 meter. Waarschijnlijk plexiglas (Rohm & Haas). Goed toegankelijk vanaf het balkon en vanaf de straat. De oude plaat moet verwijderd en de nieuwe erin.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Op ons balkon willen wij tegen het bestaande hekwerk plexiglas platen laten plaatsen. Er zitten nu gaaspanelen tegenaan. Die worden dan verwijderd. De maat is ca. 5.20 bij 1 meter en 1.40 bij 1 meter.

Plexiglas windscherm plaatsen op balustrade

Op balkon een plexiglas windscherm plaatsen van circa 1750 mm breed en 1100 mm hoog op bestaande balustrade op zesde etage flatgebouw dus minimaal 10 mm dik momenteel eerst voor mijzelf maar hier wonen in een nieuw gebouw nog 23 mensen met hetzelfde probleem en de woningstichting laat het afweten . Dus moet voor ons betaalbaar zijn.

Plexiglas op het balkon vervangen

Van een balustrade op ons terras de 2 (ingeklemde) plexiglasplaten (zie foto's) vervangen door 2 heldere plexiglasplaten. Maten: 2 meter en 2.30 meter lang, ongeveer 70 cm hoog en ongeveer 8 mm dik.

Zonneluifel en plexiglas plaatsen op een balkon

Ik heb bij Praxis een zonneluifel gekocht, die op mijn balkon aan de muur moet worden bevestigd. Verder wil ik er aan de zijkant 2 plexiglas platen van 110 x 60 x 1 cm laten monteren op de zijkanten van het balkonhek. Mijn ordernummer bij Praxis is 5534652, de luifel is inmiddels binnen en kan worden opgehaald. Ik kan deze ook thuis laten bezorgen, maar dat moeten we dan bespreken. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Balkon veilig maken voor dementerende bewoners

Ik wil graag een balkon veilig laten maken voor dementerende bewoners. Bestaand balkon heeft een breedte 3 meter bij een lengte van 4.70 en een hoogte van ongeveer 1.20 meter. Is een bestaand balkon op de eerste verdieping in een zorginstelling. De deuren die toegang geven tot het balkon gaan naar buiten open. Ik wil de railing verhogen, zodat er niemand op een stoel kan gaan staan en er overheen valt. Graag met glas of plexiglas. Wel wil ik ook graag een gedeelte open houden voor frisse lucht. Daarom vragen wij een offerte aan dat we dit kunnen voorleggen aan de directie.