Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Katwijk of directe omgeving.

175 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Katwijk:

Balkon plexiglas vervangen

Ik wil op ons balkon van ruim 7 meter breed het plexiglas vervangen.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen + ondervloer+hoge plinten ineen slaapkamer van ongeveer 14 vierkante meter. Het laminaat koop ik zelf.

Trap bekleden met laminaat

Ik wil de trap bekleden met laminaat. Van die voorgevormde trapdelen. Het gaat om een dichte trap met 13 treden. Vloerbedekking zit er nu nog op, lijmresten dus ook, geen idee of dat verwijderd moet worden. Tevens een vloertje onderaan de trap van anderhalve vierkante meter laminaat leggen. Het laminaat regel ik zelf. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Vloer leggen

Ik wil drie ruimtes en een gang met laminaat + ondervloer laten leggen, en in een andere ruimte zeil. Laminaatruimtes:Graag allemaal uitgevoerd door dezelfde partij. De afmetingen zijn als volgt: 400x665 290x425 190x320 125x250 255x420 Zeilruimte: 345x420 Ik heb zelf het laminaat + ondervloer, en het zeil al gekocht.

Stopcontacten plaatsen in huis

Ik wil 3 stopcontacten laten plaatsen. 1x gewoon stopcontact in de badkamer, 1x gewoon stopcontact in de huiskamer en 1x inbouw stopcontact in de keuken. In de keuken zat al een stopcontact.

Elektrisch zonnescherm monteren

Plaatsen van een elektrisch zonnescherm.

Zonnescherm afstellen

Het gaat om het stellen van een buiten zonnescherm.

Raamscharnieren losmaken

Oude raamscharnieren loshalen in raam en kozijn. En nieuwe scharnieren plaatsen 2 stuks, ik krijg ze met geen mogelijkheid los, hoop dat ik snel geholpen kan worden aangezien het raampje er al uit is.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 4 rolgordijnen laten ophangen (montage op het kozijn). 1 rolgordijn van bijna 3 meter breed, de andere 3 nog geen meter breed.

Aantal klusjes in huis

Ik wil in de keuken een aantal plankjes aan de muur en een plank waar we aan zouden kunnen eten. Een deur vast zetten en zo nodig ventilatie gleuf aanbrengen, want dan komt de ijskast voor die deur te staan. In de hal douche wc en woonkamer lampjes en een hanglamp monteren. Bij de voordeur een gordijnrails monteren. In de douche een kastje plaatsen. In de slaapkamer een wantkast vastzetten,die staat met de zijkant ongeveer 5 a 6 cm van de muur af,dat er wat tussen komt dat de kast niet staat te wrikken bij het open en dicht doen. Dit is wat ik graag zou laten doen in huis.

Zonwering vervangen

Ik wil graag een zonnescherm buiten laten plaatsen. Er hangt nu elektrisch scherm en daar moet een handmatige voor in de plaats komen. Die van jullie site voor 230 euro. Het oude scherm verwijden en afvoeren. Op de begane grond. Een gemetselde gevel. Ik hoor graag eerst wat de kosten hiervoor zijn.

Douchedeur plaatsen

Zou graag nieuwe douchedeur geplaatst hebben in bestaande douchecabine. De deur heb ik nog niet aangeschaft. Er zit nu een soort drie-delige deur in, maar ik wil graag een gewone glazen deur. Er zou iemand kunnen komen kijken naar de situatie om te kijken wat er mogelijk is?

Vloerbedekking en zeil verwijderen

Ik ben op zoek naar hulp bij het verwijderen van ongeveer 40 m² vloerbedekking waaronder een stukje zeil in de keuken. Er is helaas haast bij geboden. Ik hoop dat jullie woensdag of donderdag kunnen.

Schaduwdoeken aanschaffen en monteren voor op schoolplein

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het plaatsen, monteren van een schaduwdoek voor op ons schoolplein. graag even langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn qua formaat en dergelijke.

Trap opknappen

Van de dichte trap met 13 treden, dan een overloopje en dan nog 3 treden dient de vloerbedekking te worden verwijderd. Hierna wil ik de trap laten schuren en laten schilderen. De vloerbedekking dient te worden afgevoerd.

Bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken

Na brand een bedrijfsruimte schoonmaken. Ca 35 m2

Elektrische screen ophangen

Ik heb een nieuw elektrische screen (breed 287 en hoogte 165) die opgehangen moet worden aan de buitenkant woning. Betreft de 1e verdieping van een eengezinshuis.

Raamfolie plakken

Raamfolie plakken. Hoogte raamfolie 45 cm breedte ongeveer 5 meter

Screen plaatsen van Pirisol

Ik wil graag een Pirisol screen laten plaatsen op de eerste etage. De screen is 287 cm breed en 165 cm hoog. Moet geplaatst worden op de gemetselde bakstenen muur. Er kunnen ladders of een steiger staan. De screen is besteld en komt over drie weken binnen.

Plafonnière vervangen in een slaapkamer

Ik wil graag een plafonnière laten vervangen in onze slaapkamer. Ik zal de nieuwe hier zelf voor aanschaffen.

Defect zonnescherm repareren

Ons elektrisch zonnescherm staat uit en gaat niet meer naar binnen. De motor maakt nog steeds geluid, alsof deze loopt.

TV aan de muur ophangen en kabels wegwerken

In de woonkamer wil ik mijn flatscreen laten ophangen en de kabels mooi weggewerkt. Verder zal er een kabelaansluiting naar boven toe doorgetrokken moeten worden en ook hier dient er een flatscreen geplaatst te worden. Voor beide tv's is er nog geen beugel aanwezig, deze kunnen door de vakman geleverd worden.

Roljaloezieën op maat maken en ophangen

Ik wil graag een roljaloezie op maat laten maken en deze laten plaatsen. Mijn kozijn is ongeveer 1.53 meter breed. De jaloezie is 1.60 meter. Ook wil ik graag een verduisteringsrolgordijn op maat laten maken en op laten hangen.

Parketvloer verwijderen

Wij hebben een eengezinswoning gekocht, waarvan wij op 1 november de sleutel krijgen. Er ligt daar in de woonkamer een parketvloer van ongeveer 50 m² die wij er helemaal uit willen laten halen. Het is onzeker of dit zwevend parket is of dat het parket helemaal is vastgelijmd. De vloer hoeft niet bewaard te blijven, dus mag volledig gesloopt worden. Wij kunnen het afval eventueel zelf afvoeren, maar het mag ook in de offerteprijs worden opgenomen. Er staan foto's van de woning op Funda.

Aluminium raamdecoratie inmeten en monteren

Ik heb mijn oog laten vallen op raamdecoratie van de gamma; horizontale jaloezieen van aluminium (50 mm). Het betreft 4 ramen en een dubbele deur, dus in totaal 6 jaloezieen. Als service wordt daarbij geboden inmeet-en montageservice. Daar heb ik wel interesse voor echter kan ik nergens vinden wat de kosten zijn van/voor deze service.