Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Katwijk of directe omgeving.

176 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, klussen in badkamer, vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, badkamer betegelen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Katwijk:

Zonwering op balkon van flat op 3e etage monteren

Het ophangen van buitenzonwering (knikarmscherm), breedte 4 meter. Elektrische bediening. Balkonbevestiging in flat op de 3e etage. Het scherm zou vanaf de tuin van de benedenburen op de begane grond opgehesen moeten worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.

Kruipruimte zand wegzuigen

35 m2 zand wegzuigen 25 cm diep Alle plaatsen goed bereikbaar. Vloer is er al af. Max 10 meter van de straat.

Voorzetwand plaatsen

Ons huis komt uit begin 1969, en is een koophuis, echter hebben wij dunne muren, waardoor wij alle leefgeluiden van de buren horen en zij van ons. Wij willen graag bij 1 muur een voorzetwand laten plaatsen mits dit zin heeft om ervoor te zorgen dat we de buren niet meer horen. De muur is 2,5m breed en 2,4m hoog. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Balkon plexiglas vervangen

Ik wil op ons balkon van ruim 7 meter breed het plexiglas vervangen.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen + ondervloer+hoge plinten ineen slaapkamer van ongeveer 14 vierkante meter. Het laminaat koop ik zelf.

Trap bekleden met laminaat

Ik wil de trap bekleden met laminaat. Van die voorgevormde trapdelen. Het gaat om een dichte trap met 13 treden. Vloerbedekking zit er nu nog op, lijmresten dus ook, geen idee of dat verwijderd moet worden. Tevens een vloertje onderaan de trap van anderhalve vierkante meter laminaat leggen. Het laminaat regel ik zelf. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Vloer leggen

Ik wil drie ruimtes en een gang met laminaat + ondervloer laten leggen, en in een andere ruimte zeil. Laminaatruimtes:Graag allemaal uitgevoerd door dezelfde partij. De afmetingen zijn als volgt: 400x665 290x425 190x320 125x250 255x420 Zeilruimte: 345x420 Ik heb zelf het laminaat + ondervloer, en het zeil al gekocht.

Stopcontacten plaatsen in huis

Ik wil 3 stopcontacten laten plaatsen. 1x gewoon stopcontact in de badkamer, 1x gewoon stopcontact in de huiskamer en 1x inbouw stopcontact in de keuken. In de keuken zat al een stopcontact.

Elektrisch zonnescherm monteren

Plaatsen van een elektrisch zonnescherm.

Zonnescherm afstellen

Het gaat om het stellen van een buiten zonnescherm.

Raamscharnieren losmaken

Oude raamscharnieren loshalen in raam en kozijn. En nieuwe scharnieren plaatsen 2 stuks, ik krijg ze met geen mogelijkheid los, hoop dat ik snel geholpen kan worden aangezien het raampje er al uit is.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 4 rolgordijnen laten ophangen (montage op het kozijn). 1 rolgordijn van bijna 3 meter breed, de andere 3 nog geen meter breed.

Aantal klusjes in huis

Ik wil in de keuken een aantal plankjes aan de muur en een plank waar we aan zouden kunnen eten. Een deur vast zetten en zo nodig ventilatie gleuf aanbrengen, want dan komt de ijskast voor die deur te staan. In de hal douche wc en woonkamer lampjes en een hanglamp monteren. Bij de voordeur een gordijnrails monteren. In de douche een kastje plaatsen. In de slaapkamer een wantkast vastzetten,die staat met de zijkant ongeveer 5 a 6 cm van de muur af,dat er wat tussen komt dat de kast niet staat te wrikken bij het open en dicht doen. Dit is wat ik graag zou laten doen in huis.

Zonwering vervangen

Ik wil graag een zonnescherm buiten laten plaatsen. Er hangt nu elektrisch scherm en daar moet een handmatige voor in de plaats komen. Die van jullie site voor 230 euro. Het oude scherm verwijden en afvoeren. Op de begane grond. Een gemetselde gevel. Ik hoor graag eerst wat de kosten hiervoor zijn.

Douchedeur plaatsen

Zou graag nieuwe douchedeur geplaatst hebben in bestaande douchecabine. De deur heb ik nog niet aangeschaft. Er zit nu een soort drie-delige deur in, maar ik wil graag een gewone glazen deur. Er zou iemand kunnen komen kijken naar de situatie om te kijken wat er mogelijk is?

Vloerbedekking en zeil verwijderen

Ik ben op zoek naar hulp bij het verwijderen van ongeveer 40 m² vloerbedekking waaronder een stukje zeil in de keuken. Er is helaas haast bij geboden. Ik hoop dat jullie woensdag of donderdag kunnen.

Schaduwdoeken aanschaffen en monteren voor op schoolplein

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het plaatsen, monteren van een schaduwdoek voor op ons schoolplein. graag even langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn qua formaat en dergelijke.

Trap opknappen

Van de dichte trap met 13 treden, dan een overloopje en dan nog 3 treden dient de vloerbedekking te worden verwijderd. Hierna wil ik de trap laten schuren en laten schilderen. De vloerbedekking dient te worden afgevoerd.

Bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken

Na brand een bedrijfsruimte schoonmaken. Ca 35 m2

Elektrische screen ophangen

Ik heb een nieuw elektrische screen (breed 287 en hoogte 165) die opgehangen moet worden aan de buitenkant woning. Betreft de 1e verdieping van een eengezinshuis.

Raamfolie plakken

Raamfolie plakken. Hoogte raamfolie 45 cm breedte ongeveer 5 meter

Screen plaatsen van Pirisol

Ik wil graag een Pirisol screen laten plaatsen op de eerste etage. De screen is 287 cm breed en 165 cm hoog. Moet geplaatst worden op de gemetselde bakstenen muur. Er kunnen ladders of een steiger staan. De screen is besteld en komt over drie weken binnen.

Plafonnière vervangen in een slaapkamer

Ik wil graag een plafonnière laten vervangen in onze slaapkamer. Ik zal de nieuwe hier zelf voor aanschaffen.

Defect zonnescherm repareren

Ons elektrisch zonnescherm staat uit en gaat niet meer naar binnen. De motor maakt nog steeds geluid, alsof deze loopt.

TV aan de muur ophangen en kabels wegwerken

In de woonkamer wil ik mijn flatscreen laten ophangen en de kabels mooi weggewerkt. Verder zal er een kabelaansluiting naar boven toe doorgetrokken moeten worden en ook hier dient er een flatscreen geplaatst te worden. Voor beide tv's is er nog geen beugel aanwezig, deze kunnen door de vakman geleverd worden.