Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor jacuzzi verwijderen en afvoeren:

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn jacuzzi uit de tuin laten verwijderen. Dit moet met behulp van een hijskraan. En deze ook laten afvoeren. Wie kan mij helpen en wat zijn de kosten?
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jacuzzi verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Jacuzzi en infrarood sauna verwijderen, afvoeren en alles afwerken

Ik wil een jacuzzi en infrarood sauna verwijderen op een terras van een appartement op de eerste etage.

Jacuzzi verwijderen

Graag wil ik een jacuzzi laten verwijderen uit de tuin. Deze kan door de poort en dus als een geheel verwijderd worden. De jacuzzi is 2x2 meter groot.

Jacuzzi demonteren en verwijderen uit de tuin

Wij zouden graag onze jacuzzi verwijderd willen hebben uit onze tuin. Deze moet gedemonteerd en verwijderd worden echter kan dit maar op 2 manieren. Slopen en afvoeren of met een kraan over het huis hijsen en afvoeren. Natuurlijk willen we kijken voor de goedkoopste oplossing.

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Wij willen onze jacuzzi laten verwijderen uit onze achtertuin. Wij wonen aan het water (doorgaand). Niet ingegraven en 2 x 2 meter. Het is een kunststof jacuzzi met schrootjes en een motortje.

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Tuin Jacuzzi verwijderen (inclusief afsluiten van waterleiding) en afvoeren uit voortuin. Het is niet duidelijk of de Jacuzzi stuk is.

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Wij willen onze jacuzzi laten verwijderen middels een kraan. Hij moet over een aanbouw getild worden op ongeveer 20 meter van de straat, en hij moet afgevoerd worden naar een afvalplaats.

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een Jacuzzi uit de tuin laten afvoeren, deze moet echter over de garage getild worden met een kraan, omdat deze niet door het pad getild kan worden.

Red Cedar Chalet verbouwen tot "Luxe Suite in het bos"

Wij hebben een Red Cedar Chalet gekocht op een mooie kavel in het bos en willen dit klassiek ingerichte chalet transformeren tot een luxe suite in het bos. Alle binnenmuren gaan verwijdert worden zodat het 1 open ruimte wordt. Er zal een scheidingswandje geplaatst worden waar aan de ene zijde de badkamer komt en aan de andere zijde de keuken. We hebben de volgende planning: Augustus/September - Buiten schilderwerk (Red Cedar Lak) - Binnenmuren verwijderen - Plaatsen binnenmuurtje - Plaatsen Toilet - Plaatsen Douche - Voorbereiding bad - Voorbereiding keuken - Stucwerk plafond en muren - Tegelwerk badkamer - Leggen laminaarvloer Oktober/November - Plaatsen bad - Plaatsen keuken - Bouwen vaste kast Na de verbouwing gaan we in het voorjaar nog de volgende aanpassingen doen - 2 deuren vervangen voor ramen - Plaatsen glazen schuifdeuren - Aanpassen schuur - Plaatsen sauna en jacuzzi Al met al een grote klus waarvoor we iemand zoeken die ons maximaal ontzorgt en genoeg mensen kent in de omgeving van Putten om het werk uit te voeren. We zoeken bij voorkeur een ZZP-er die ook bereid is een aantal werkzaamheden in het 'weekend' uit te voeren en die ook een netwerk van specialisten heeft voor het specialistische werk. Alleen reageren als u slim kunt omgaan met de verschillende werkzaamheden. Eenvoudige werkzaamheden kunnen ook door een stagiair gedaan worden zodat de prijs uiteindelijk lager uitvalt.

Jacuzzi verwijderen en afvoeren

Afkoppelen, verwijderen en afvoeren van jacuzzi. Staat buiten op terras en is 1,5 x 1,5 (3 persoons)

Hoekmodel douchecabine plaatsen

Het plaatsen van een nieuw hoek douchecabine (opbouw) en douchekop. Nakijken van een zwevend toilet (pomp werkt niet goed). De douchekop van de jacuzzi aansluiten. Belangrijkste klus is de douchecabine. Deze is al in ons bezit en moet alleen geplaatst worden. Enige uitdaging is plaatsen van de kraan en douchekop. Bezichtiging voor offerte opmaak is gewenst. Er staat nu ook een douchecabine, deze graag verwijderen en afvoeren.